Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam kolegę i koleżankę, którzy byli parą i też mają urodziny tego samego dnia ;)

I mam w PL znajome rodzeństwo, które się urodziło tego samego dnia, ale rok po roku :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja mam dwie koleżanki które urodziły sie tak jak ja 2 czerwca ale inny rok , dziwnie tak w tym samym roku i to jeszcze małżeństwo :evil_lol:[/QUOTE]

Przynajmniej nie zapomną o urodzinach małżonka :diabloti:

urodzisz 22 listopada :diabloti:
Ale jak będzie skorpion to już Wam współczuję :eviltong:

Posted

Moi teściowie mają urodziny dzień po dniu :) Przynajmniej jedna impreza jest :D

A znajomy TŻta z pracy ma corke z tego samego dnia co on, wnuczek też miał być ale się wyłamał i kilka dni jeszcze ich przetrzymał niestety :)

Ja miałam za to urodzić w dniu urodzin mojej mamy, ale też nie pykło i 2 dni później urodziłam. A miałabym prezenty z głowy każdego roku :cool3:

Posted

[quote name='kalyna']Przynajmniej nie zapomną o urodzinach małżonka :diabloti:

urodzisz 22 listopada :diabloti:
Ale jak będzie skorpion to już Wam współczuję :eviltong:[/QUOTE]

Musze gdzies te typy pozapisywac żeby wiedzieć kto trafił :evil_lol:

[quote name='Panna Cotta']Moi teściowie mają urodziny dzień po dniu :) Przynajmniej jedna impreza jest :D

A znajomy TŻta z pracy ma corke z tego samego dnia co on, wnuczek też miał być ale się wyłamał i kilka dni jeszcze ich przetrzymał niestety :)

Ja miałam za to urodzić w dniu urodzin mojej mamy, ale też nie pykło i 2 dni później urodziłam. A miałabym prezenty z głowy każdego roku :cool3:[/QUOTE]

Mi się przypomniało że brat ma urodziny w ten sam dzień co jego chrześniaczka (moja bratanica) , Emilka miała się urodzić 14stego lutego , jak brat sie dowiedział że ma być jego chrześniaczką to powiedział " to na pewno urodzi się 13 lutego jak ja " i trafił :evil_lol:

Posted

[quote name='Yuki_']Kurczę, gdzie wszyscy się podziali. Siedzę od 16-17 i nikogo prawie nie ma. :mad:[/QUOTE]

wcieło wszystkich , też dopiero weszłam a tu na wątkach cisza ....

Posted

[quote name='Yuki_']Taaaaa u mnie już jest pochmurno[/QUOTE]

u nas też jest pochmurno ale bardzoooo ciepło :loveu:

[quote name='marta1624']Hejka ;) Taaaa, korzystamy z pogody.... Leje od rana :shake:[/QUOTE]

Oj to rzeczywiście nie fajnie :shake:

Posted

[quote name='Yuki_']Kurczę, gdzie wszyscy się podziali. Siedzę od 16-17 i nikogo prawie nie ma. :mad:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']wcieło wszystkich , też dopiero weszłam a tu na wątkach cisza ....[/QUOTE]

My o 15:30 zrobiliśmy spontana i pojechaliśmy na basen :loveu:

[quote name='dOgLoV']Pewnie korzystają z pięknej pogody :cool1:[/QUOTE]

U mnie leje od wczoraj wieczora :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']My o 15:30 zrobiliśmy spontana i pojechaliśmy na basen :loveu:

U mnie leje od wczoraj wieczora :roll:[/QUOTE]

moja bratowa chciala dzisiaj jechac na basen ale nikt nie chciał jej towarzyszyc i nie pojechała :roll:

to u nas jutro juz chyba bedzie padać , jak u was pada to nas też nie ominie :eviltong:

Posted

jak to mówią jaki Pani taki Pies tak można powiedzieć jaka Pani taki Kot , Ibri od wczoraj sie tak rozkichała ze aż żal sie jej robi , mielismy z nia jechac do weta dopiero za 3 tygodnie ale trzeba było jechać dzisiaj i okazało sie ze jest najprawdopodobniej alergikiem na pyłki bo po kazdej wizycie na dworze kicha , a rzeczywiście wczoraj była na 15 min na dworze :splat: od poniedzialku bedzie odczulana ....

Posted

[quote name='Yuki_']Przypomnij mi proszę Ibri to..?[/QUOTE]

Ibri to rudy maine coon ;)

[quote name='magdabroy']Hahaha, Ibri upodabnia się do pani :evil_lol:[/QUOTE]

Ale ja po schodach nie sikam :eviltong: żeby nie było wątpliwości :eviltong: