Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Magda masz robić dziewczynkę w razie czego, jakby mały Sebek nie został gejem :D Będzie miał do wyboru Theosia i [B]Theosiową[/B] :D[/QUOTE]

Iga :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Widzę że już nawet imię wybrane :D Ładnie :loveu:[/QUOTE]

Imię wybrane prawie 13 lat temu, jak zginęłam moja koleżanka o tym imieniu :(

Posted

[quote name='marta1624']Przykro mi :calus:[/QUOTE]

Dzięki ;)
Zawsze będę o niej pamiętała i obiecałam sobie, że córka będzie miała tak na imię ;)
I Bogdan wie, że inne imię dla córki nie wchodzi w grę :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Iga to ładne imię, więc nie powinien robić ci wyrzutów ;)[/QUOTE]

Nie, wyrzutów nie robi ;)
Ale wie, że nie ma co proponować innego imienia :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie musi, ale jak zostanie, to... :)[/QUOTE]
Ja tolerancyjna jestem ;). Z gejami na świetne imprezy śmigałam :loveu:

No to bierzcie się niedługo za robotę jak chcecie dziewuszkę dla miniSebka, rok czy 2 lata to w sumie nie będzie duża różnica :cool3:. Tylko Theoś będzie niepocieszony :evil_lol:

Posted

[quote name='*Monia*']Ja tolerancyjna jestem ;). Z gejami na świetne imprezy śmigałam :loveu:

No to bierzcie się niedługo za robotę jak chcecie dziewuszkę dla miniSebka, rok czy 2 lata to w sumie nie będzie duża różnica :cool3:. Tylko Theoś będzie niepocieszony :evil_lol:[/QUOTE]

Wracam do pracy i jak przepracuję rok, to biorę się za robotę :p

Posted

[quote name='magdabroy']Leon, Nikodem, Tymon, Olaf, Aleksander, Fabian, Tytus, Beniamin, Klaudiusz, Krystian, Seweryn, Witek[/QUOTE]

z tych podoba mi się Tymon , Olaf , Fabian , Beniamin :loveu:

a Sebek powiedział

Tymon odpada , Olaf już wymieniałaś , Beniamin na pewno nie a Fabian nooooooooo ewentualnie haha