*Magda* Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Dzień dobry :) Ale macie basen na ulicach :diabloti: Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Ale macie basen na ulicach :diabloti:[/QUOTE] hejka ;) Noooo podobno wczoraj nad nami przeszła trąba powietrzna , pozrywała wszystkie kable i dlatego prądu nie mielismy :) ale dzisiaj już mamy uffff bo niektorzy sasiedzi z innej fazy nie maja prądu do teraz ;) Quote
*Magda* Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='dOgLoV']najwazniejsze ze My mamy prąd ;)[/QUOTE] Tak, TY jesteś najważniejsza ;) A inni niech mają problem :diabloti: Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='magdabroy']Tak, TY jesteś najważniejsza ;) A inni niech mają problem :diabloti:[/QUOTE] dokładnie :evil_lol: nie no , chyba tylko Ci co maja jeszcze "prąd ze słupa" to nie mają prądu ;) Quote
agaga21 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 ożesz kurde, ale was zalało! u nas też była byrza i ulewa ale to nic w porównaniu z tym co u was! Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='agaga21']ożesz kurde, ale was zalało! u nas też była byrza i ulewa ale to nic w porównaniu z tym co u was![/QUOTE] teraz musicie się modlić zeby i do was to nie doszło , ulewa trwała moze z 30 min a takie straty :roll: Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='Angi']U mnie trochę po grzmiało, polało..[/QUOTE] u nas było ciemno jak w nocy a po pół godzinie juz swieciło słoneczko heh Quote
marta1624 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 U mnie grad i pozalewane piwnice :shake: Część ludzi ma auta powgniatane :shake: Quote
agaga21 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='dOgLoV']teraz musicie się modlić zeby i do was to nie doszło , ulewa trwała moze z 30 min a takie straty :roll:[/QUOTE] okropne są te burze. deszcz potrzebny ale bez przesady. Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='marta1624']U mnie grad i pozalewane piwnice :shake: Część ludzi ma auta powgniatane :shake:[/QUOTE] U nas podobnie , ludzie widziała nawet zakładali szybko grube koce na samochody .... [quote name='agaga21']okropne są te burze. deszcz potrzebny ale bez przesady.[/QUOTE] dokładnie , albo susza albo ulewy :roll: Quote
marta1624 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Dziwna ta pogoda :roll: A dzisiaj też mają być ulewy u nas po południu :shake: Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='marta1624']Dziwna ta pogoda :roll: A dzisiaj też mają być ulewy u nas po południu :shake:[/QUOTE] u nas nie weim nawet , ale jade popoludniu do mamy i raczej rowerem sie nie wybiore , bo znowu nie bede miała jak wrocic ;) Quote
*Magda* Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='dOgLoV']u nas nie weim nawet , [B]ale jade popoludniu do mamy[/B] i raczej rowerem sie nie wybiore , bo znowu nie bede miała jak wrocic ;)[/QUOTE] A nie miałaś mieć czasem innych planów na weekend :mad: Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='magdabroy']A nie miałaś mieć czasem innych planów na weekend :mad:[/QUOTE] Sebastian jedzie do stadniny jakies dzieci wozić konno ;) Quote
*Magda* Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Sebastian jedzie do stadniny jakies dzieci wozić konno ;)[/QUOTE] A w dupsko on chce? :angryy: Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='magdabroy']A w dupsko on chce? :angryy:[/QUOTE] hehe no ja nie chce :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 siemka :) u nas Wisła wylała po wczorajszej ulewie:roll: Quote
*Magda* Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='dOgLoV']hehe no ja nie chce :eviltong:[/QUOTE] Ty (może) nie dostaniesz :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 O raaany, ale macie rzekę... Współczuję. Jak dobrze, że ja nigdy nie doświadczyłam podtopień. Quote
łamAga Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :) u nas Wisła wylała po wczorajszej ulewie:roll:[/QUOTE] to też nieciekawie :) [quote name='magdabroy']Ty (może) nie dostaniesz :diabloti:[/QUOTE] moze :eviltong: [quote name='Ty$ka']O raaany, ale macie rzekę... Współczuję. Jak dobrze, że ja nigdy nie doświadczyłam podtopień.[/QUOTE] nas nie zalało bo mamy dom na gorece , ale ulice sasiednie w dole sa całkiem podtopione ;) Quote
Recommended Posts