łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='Panna Cotta']U nas też w końcu słoneczko wyszło. To będzie nareszcie porzadny spacer :multi:[/QUOTE] dokładnie :loveu: [quote name='magdabroy']Wy to tylko narzekać potraficie :eviltong:[/QUOTE] nie bez powodu się mówi NARZEKA JAK BABA W CIĄŻY , chociaż mi mogła byś wybaczyć :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 U mnie też piękna pogoda, zaraz wybywam z moją dwójką i kol nad zalew :loveu: Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 No nie narzekam ;) A że taty nie ma to nie wymyśli żadnej roboty :lol: (jak wróci to będzie chciał auto naprawiać pewnie :roll:) Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='marta1624']No nie narzekam ;) A że taty nie ma to nie wymyśli żadnej roboty :lol: (jak wróci to będzie chciał auto naprawiać pewnie :roll:)[/QUOTE] Ale to że Ty z nim będzie je naprawiała ? :eviltong: Quote
Małgonia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 My czekamy na TŻta, bo samej mi sie nie chce z wózkiem i smyczą, wygodniej bedzie całym stadem :) ale pogoda piękna w końcu, napatrzec sie nie moge przez okno., Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale to że Ty z nim będzie je naprawiała ? :eviltong:[/QUOTE] Niestety tak :roll: Ja do sprzątania się nie nadaję, ale umiem dużo bardziej "męskich" zajęć (gipsowanie, kładzenie płytek, paneli, roboty z drewna, cięcie drzewa piłą, wyrzynarką, wiercenie itp. ;)) Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='Panna Cotta']My czekamy na TŻta, bo samej mi sie nie chce z wózkiem i smyczą, wygodniej bedzie całym stadem :) ale pogoda piękna w końcu, napatrzec sie nie moge przez okno.,[/QUOTE] to fakt , w większym gronie nawet lepiej sie spaceruje ;) [quote name='marta1624']Niestety tak :roll: Ja do sprzątania się nie nadaję, ale umiem dużo bardziej "męskich" zajęć (gipsowanie, kładzenie płytek, paneli, roboty z drewna, cięcie drzewa piłą, wyrzynarką, wiercenie itp. ;))[/QUOTE] ano to widzisz , sama jesteś sobie winna :eviltong: Quote
Małgonia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='marta1624']Niestety tak :roll: Ja do sprzątania się nie nadaję, ale umiem dużo bardziej "męskich" zajęć (gipsowanie, kładzenie płytek, paneli, roboty z drewna, cięcie drzewa piłą, wyrzynarką, wiercenie itp. ;))[/QUOTE] Szacun! Ja umiem jedynie ściany malować. Ale popatrzec i podpytać lubie jak auto ktoś naprawia i udawać, że się znam :D Z remontowaia to teorii dużo tylko znnam, bo tata sie tym zajmuje zawodowo. Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 ja tez zawsze wolałam grzebac przy samochodach i remontach niż robić coś w domu ;) Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='dOgLoV'] ano to widzisz , sama jesteś sobie winna :eviltong:[/QUOTE] Dziękuję bardzo :eviltong: Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='marta1624']Dziękuję bardzo :eviltong:[/QUOTE] ależ nie ma za co , polecam się na przyszłość ;) Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='Panna Cotta']Szacun! Ja umiem jedynie ściany malować. Ale popatrzec i podpytać lubie jak auto ktoś naprawia i udawać, że się znam :D Z remontowaia to teorii dużo tylko znnam, bo tata sie tym zajmuje zawodowo.[/QUOTE] My w czasie budowy jesteśmy, a z oszczędności tata dużo sam chce robić. A że ja zaocznie i bez pracy, to zawsze najpierw czytam jak coś zrobić a potem robimy. I wielu znajomych przychodzi podpytać o rzeczy budowlane do mnie :D Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='marta1624']My w czasie budowy jesteśmy, a z oszczędności tata dużo sam chce robić. A że ja zaocznie i bez pracy, to zawsze najpierw czytam jak coś zrobić a potem robimy. I wielu znajomych przychodzi podpytać o rzeczy budowlane do mnie :D[/QUOTE] pozniej najmiesz się gdzies jako fachowiec i będziesz zarabiac duzo kasiorki :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='dOgLoV']pozniej najmiesz się gdzies jako fachowiec i będziesz zarabiac duzo kasiorki :eviltong:[/QUOTE] Jakby tak było.... :lol: Quote
*Magda* Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 A ja tam mogę i w kuchni i w garażu pracować :D Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='magdabroy']A ja tam mogę i w kuchni i w garażu pracować :D[/QUOTE] Ja w kuchni nawet wodę przypalę :D Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 wody to nawet ja nie przypalę więc i Ty byś nie przypaliła ;) Quote
Małgonia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja właśnie próbuje sobie obiad odgrzac, ale jak tylko wejde do kuchni to mała w ryk... a nie bede wyrodna matką :roll: Quote
Naklejka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja tylko tapety zdzierałam :eviltong: szał! Mój ojciec wszystko w domu robi, ja tam się nie pcham do pomocy, bo ja leń :p Za to kuchnia jest moja :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='Panna Cotta']Ja właśnie próbuje sobie obiad odgrzac, ale jak tylko wejde do kuchni to mała w ryk... a nie bede wyrodna matką :roll:[/QUOTE] To dziecko ze sobą do kuchni , niech się mała uczy od małego kuchcenia :diabloti: [quote name='Naklejka']Ja tylko tapety zdzierałam :eviltong: szał! Mój ojciec wszystko w domu robi, ja tam się nie pcham do pomocy, bo ja leń :p Za to kuchnia jest moja :evil_lol:[/QUOTE] Bo Ty normalna jestes , My mamy na odwrót :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='dOgLoV']wody to nawet ja nie przypalę więc i Ty byś nie przypaliła ;)[/QUOTE] Nie no wodę ugotuję, jajka, jajecznicę, tosty, kanapki, zupę dla psów, ziemniaki, parówki, odgrzeję obiad. I tyle ;) Quote
Małgonia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='Naklejka']Ja tylko tapety zdzierałam :eviltong: szał! Mój ojciec wszystko w domu robi, ja tam się nie pcham do pomocy, [B]bo ja leń[/B] :p Za to kuchnia jest moja :evil_lol:[/QUOTE] Pjona :D Ja moge i sprzatac, i gotowac ( znaczy jak mam natchnienie to nie trzeba mnie namawiac, bo gotowac uwielbiam ), i cos naprawić/pomalowac/zedrzec tapete/umyć auto, i nawet bym w ogródku pogrzebala, jakby mi TŻ rozkopał coś na grzadki- ale mi się nie chce często :D Dobrze, że mój TŻ i posprzata i ugotuje i zakupy zrobi :loveu: Quote
Recommended Posts