łamAga Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 pojedzie za rok razem z Grodzką w duecie :eviltong: Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='magdabroy']Widzę, że oglądamy te same stronki :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :evil_lol: na fb pełno tego , po eurowizji aż się roiło od demotów tego typu ;) Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='Angi']żarty na debilnym poziomie :loveu:[/QUOTE] a baba z brodą jest na normalnym poziomie :kciuki: Quote
angineuuka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 to jest facet :p sorry, rzygam już tymi tekstami z Grodzką, Szpakiem, że mu się jaja spociły i innymi ujowymi żartami.. :roll: Sami się nakręcacie, do teraz widzę obrazki na fb.. i słyszę suchary w radiu.. :p Dzień czy dwa było to może fajne, teraz to już nudne. ;) Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 wiem że facet ale robi się na babę nie na odwrót więc mówią na niego baba z brodą , i wiecej nie dyskutuję na ten temat ;) Quote
angineuuka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='dOgLoV']wiem że facet ale robi się na babę nie na odwrót więc mówią na niego baba z brodą , [B]i wiecej nie dyskutuję na ten temat[/B] ;)[/QUOTE] fajnie :loveu: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy']Hej mamusiu :) Jak samopoczucie?[/QUOTE] hejka ;) Nawet ok ale nadal spac nie mogę ;) ta melisa to taki pic na wodę ;) Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Zioła nie działają po jednej dawce :eviltong: Żeby dawały skutek, to trzeba pić/brać je dość długi okres ;) Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Pije ja już co najmniej od tygodnia i nic , bratowa mi mówiła że jak chce żeby mi melisa pomogła to bym musiała wannę wypić na raz takiej herbaty :shake: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 No to wrzucaj torebki do wanny, zalej wrzątkiem i dajesz :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy']No to wrzucaj torebki do wanny, zalej wrzątkiem i dajesz :evil_lol:[/QUOTE] ja mało pije , ledwo szklanke w siebie wmusze a gdzie tu wanna :eviltong: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 na e-maila mi przysłali wiadomosc ze przekroczylam limit na fotobuckecie wiec wrocilam sie kilka stron na dogo i nie widac żadnej fotki jaką wstawiłam :mdleje:nie mam pojęcia o co chodzi :roll: Quote
3 x Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV']Mi sie wydaje że każdy dzień jest teraz leniwy :roll: Właśnie wróciliśmy ze związku , Hodowla zarejestrowana :multi:[/QUOTE] znaczy możemy już prawie legalnie dizałać szczeniaczki ? ;) Prodziaka brat już zmajstrował trójkę :diabloti: my mamy rodowóc do dobioru ale jakoś nam związek nie po drodze ;) [quote name='dOgLoV']a baba z brodą jest na normalnym poziomie :kciuki:[/QUOTE] [quote name='Angi']to jest facet :p sorry, rzygam już tymi tekstami z Grodzką, Szpakiem, że mu się jaja spociły i innymi ujowymi żartami.. :roll: Sami się nakręcacie, do teraz widzę obrazki na fb.. i słyszę suchary w radiu.. :p Dzień czy dwa było to może fajne, teraz to już nudne. ;)[/QUOTE] ja na początku myślalam, ze to nie do końca przerobiony facet na babę tak fizycznie a potem przeczytalam, że to facet a potem jescze przeczytałam, że ma męża chyba tego nie ogarniam :crazyeye: Quote
agaciaaa Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV']na e-maila mi przysłali wiadomosc ze przekroczylam limit na fotobuckecie wiec wrocilam sie kilka stron na dogo i nie widac żadnej fotki jaką wstawiłam :mdleje:nie mam pojęcia o co chodzi :roll:[/QUOTE] No właśnie ja nic nie widzę. Z tego co pamiętam, wystarczy założyć nowy album i już można wrzucać foty. Przynajmniej jakiś czas temu tak było. Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 No to masz jakoś dziwnie w tym fotobucket'cie :roll: Jak ja wrzucam zdjęcia do albumu i kończy się jego "pojemność", to przy wgrywaniu zdjęć, pisze mi, że wgranie nie powiodło się i już. Wtedy zakładam nowy album i do niego wgrywam ;) Quote
Małgonia Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Dzień dobry, cześc i czołem :D A Pan Mariolka z "mojego" miasta :D Raz widziałam go w sklepie, wysoki jak cholera, albo ja niska... Gratuluje przydomku :) Quote
marta1624 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV']ja mało pije , ledwo szklanke w siebie wmusze a gdzie tu wanna :eviltong:[/QUOTE] Dasz radę :lol: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='3 x']znaczy możemy już prawie legalnie dizałać szczeniaczki ? ;) Prodziaka brat już zmajstrował trójkę :diabloti: my mamy rodowóc do dobioru ale jakoś nam związek nie po drodze ;) ja na początku myślalam, ze to nie do końca przerobiony facet na babę tak fizycznie a potem przeczytalam, że to facet a potem jescze przeczytałam, że ma męża chyba tego nie ogarniam :crazyeye:[/QUOTE] jeszcze tylko komplet badań , wpis do rodowodu i można działać :evil_lol: nam akurat było po drodze bo do weta Ciszewskiego mamy taką trasę że jedziemy obok związku kynologicznego :) Właśnie mi wczoraj Sebek mówił że brat Prodziaka ma maluchy ;) Ja wolę nawet nie zaczynać tego ogarniać bo bym była głupsza niż jestem :roll: [quote name='agaciaaa']No właśnie ja nic nie widzę. Z tego co pamiętam, wystarczy założyć nowy album i już można wrzucać foty. Przynajmniej jakiś czas temu tak było.[/QUOTE] ja mam tam mnóstwo albumów , i wszystko znikło z forum :roll: [quote name='magdabroy']No to masz jakoś dziwnie w tym fotobucket'cie :roll: Jak ja wrzucam zdjęcia do albumu i kończy się jego "pojemność", to przy wgrywaniu zdjęć, pisze mi, że wgranie nie powiodło się i już. Wtedy zakładam nowy album i do niego wgrywam ;)[/QUOTE] Nie wiem co się stało :roll: [quote name='Panna Cotta']Dzień dobry, cześc i czołem :D A Pan Mariolka z "mojego" miasta :D Raz widziałam go w sklepie, wysoki jak cholera, albo ja niska... Gratuluje przydomku :)[/QUOTE] hejka ;) dziekujemy :loveu: w tv się wydaje niski ta Mariolka :evil_lol: ale ja bym mu pewnie do pasa była :eviltong: [quote name='marta1624']Dasz radę :lol:[/QUOTE] pewnie bym nie dała ale drugą szklaneczkę właśnie piję ;) Byłam sobie troszkę z Marysią posiedzieć , wypiłam kawkę , poczytałam jej książeczki i wróciłam ;) Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 wychodzi na to że dopiero 05 czerwca napłynie mi nowy darmowy transfer i wtedy chyba bedzie widać zdjęcia , jak dobrze zrozumiałam ;) [COLOR=#171717][FONT=Helvetica Neue]"-Powiedzmy, że masz 100 zdjęć, które są 1MB wielkości każdego, i łączysz każdy z nich się na blogu / stronie internetowej. 100 zdjęć w rozmiarze 1 MB oznacza, że łączysz się właśnie pod 100MBs w wielkości danych dla wszystkich tych obrazów. Zdjęcia te będą musiały być oglądany 100 razy kawałek, aby dotrzeć do granicy przepustowości 10GB darmowe konto Photobucket. -Jeśli tylko związane z 10 zdjęć, które są 1MB wielkości, te 10 zdjęcia musiałyby być oglądany ponad 10.000 razy przed tobą osiągnie korek przepustowości 10 GB. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#171717][FONT=Helvetica Neue]-Gdybyś miał 10 filmów na swoim blogu / stronie internetowej, że były 100MBs wielkości, która równa się prawie 1 GB w rozmiarze pliku. Jeśli te filmy były oglądane 100 razy całości, należy osiągnąć przepustowość 10 GB korek.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#171717][FONT=Helvetica Neue] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#171717][FONT=Helvetica Neue][IMG]http://i1208.photobucket.com/albums/cc362/supportbot_robert/helpfiles/eb.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR] [COLOR=#171717][FONT=Helvetica Neue] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#171717][FONT=Helvetica Neue]Jeśli nie osiągnięcia pułapu pasma dla darmowego konta, twoje związane z zdjęcia zostaną zastąpione przez wyżej Photobucket obrazu, który stanowi, że "ten obraz przekracza przepustowość". Aby to usunąć trzeba będzie uaktualnić do subskrypcji Plus, lub czekać na pasma zresetować za miesiąc. Przepustowość zostanie wyzerowany co miesiąc, w dniu rejestracji konta. Możesz znaleźć tę datę w ustawieniach użytkownika, w zakładce konto."[/FONT][/COLOR] Quote
3 x Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV'][B]jeszcze tylko komplet badań , wpis do rodowodu [/B]i można działać :evil_lol: nam akurat było po drodze bo do weta Ciszewskiego mamy taką trasę że jedziemy obok związku kynologicznego :) Właśnie mi wczoraj Sebek mówił że brat Prodziaka ma maluchy ;)[/QUOTE] ej, nie tak się umawiałyśmy :mad: żadnych wpisów do rodowodu :evil_lol: na komplet badań się zgodze ale nie psychiatrycznych bo Prodziak znów okaże się bezkonkurencyjny :diabloti: a oswiecisz mnie co musi wygrać suka a co samiec, żeby mieć papiery na rozmnażanie? tylko tak łopatologicznie bo mi te wszystkei CWC z wystaw nic nie mówią :oops: Quote
Recommended Posts