Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']No to ladne zakupy :razz:

A akwa ze sprzetem?[/QUOTE]

Jak na razie bez sprzetu nie stac mnie zeby kupic od razu wszystkiego :roll:

[quote name='kalyna']dzwoneczki u kotów to robia furorę :) bo wiadomo, czy idzie czy śpi :) a u kuzyna jak chodził po polach to jak zamykali drzwi to słuchali czy idzie....
ale znowu jak jednemu Panu po stodole chodził czy oborze to wiedział kogo i jakby dostał jeść to byłoby kogo obarczyć rachunkiem :)[/QUOTE]

hehehehehehe
ja kupilam z dzwoneczkiem ale w sumie nie wiem czy go nie odczepimy bo w domu moze z nim chodzic ale jak przejdziemy do domku to ma myszy lapac a z dzwoneczkiem raczej nic nie upoluje :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
hehehehehehe
ja kupilam z dzwoneczkiem ale w sumie nie wiem czy go nie odczepimy bo w domu moze z nim chodzic ale jak przejdziemy do domku to ma myszy lapac a z dzwoneczkiem raczej nic nie upoluje :evil_lol:[/QUOTE]
Moja koty polują :) a jak u nas już myszek nie ma do to sąsiada chodzi na łowy :)
a u nas (sąsiadce) się urodziły małe zwierzątka i może będę mieć kolejnego potworka :) ale to jeszcze nie jest pewne :)

Posted

[quote name='kalyna']
a u nas (sąsiadce) się urodziły małe zwierzątka i może będę mieć kolejnego potworka :) ale to jeszcze nie jest pewne :)[/QUOTE]

Oooo nowe kociątko ?? ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Oooooo wyczówam małą zemste :evil_lol:[/QUOTE]
i zgadłaś :D
tylko u mnie będzie trwać dłużej bo w czwartek się urodziły dopiero i spokojnie zdążę się przygotować zanim dostanę, ale namawia mnie ich właścicielka na wzięcie dwóch... i co ja mam zrobić :(

Posted

[QUOTE]
i dobrze.. hahaha.
[/QUOTE]

[QUOTE]
i zgadłaś
tylko u mnie będzie trwać dłużej bo w czwartek się urodziły dopiero i spokojnie zdążę się przygotować zanim dostanę, ale namawia mnie ich właścicielka na wzięcie dwóch... i co ja mam zrobić
[/QUOTE]

O Wy niedobre :eviltong:
dwóch hmmmm to i tak wydaje mi sie że to będą kotki bo zazwyczaj polecają wychowywać je w dwójke :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']O Wy niedobre :eviltong:
dwóch hmmmm to i tak wydaje mi sie że to będą kotki bo zazwyczaj polecają wychowywać je w dwójke :lol:[/QUOTE]
oj zwierzątka-gryzonie tez polecają je po dwa brać :) ino tej samej płci :D

Posted

[quote name='kalyna']oj zwierzątka-gryzonie tez polecają je po dwa brać :) ino tej samej płci :D[/QUOTE]

hehehehe no oki , juz wytrzymam do tego czwartku :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']hehehehe no oki , juz wytrzymam do tego czwartku :eviltong:[/QUOTE]

yy jakiego czwartku? zanim to urośnie itp to trochę czasu zajmie :)

Posted

[quote name='kalyna']yy jakiego czwartku? zanim to urośnie itp to trochę czasu zajmie :)[/QUOTE]

aaaaaaaaaaa no tak źle przeczytalam , napisalas ze w czwartek się urodziły :evil_lol: jestem przed nocką wiec troche rozkojarzona jestem :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaa no tak źle przeczytalam , napisalas ze w czwartek się urodziły :evil_lol: jestem przed nocką wiec troche rozkojarzona jestem :eviltong:[/QUOTE]
spox :D może kawka na obudzenie się :)

Posted

[quote name='kalyna']spox :D może kawka na obudzenie się :)[/QUOTE]

Właśnie wypiłam :eviltong: a teraz uciekam bo za chwile trza jechać :roll: 2gi tydzien pod rząd nocek :roll: wiem zazdrościcie mi :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaa no tak źle przeczytalam , napisalas ze w czwartek się urodziły :evil_lol: jestem przed nocką wiec troche rozkojarzona jestem :eviltong:[/QUOTE]

Tydzień temu nocki, teraz nocki. Pracujesz czasem w dzień? :D
Wiesz już o której wystawiasz Qwendzie??

Posted

[quote name='magdabroy']Tydzień temu nocki, teraz nocki. Pracujesz czasem w dzień? :D
Wiesz już o której wystawiasz Qwendzie??[/QUOTE]

Pracuje pracuje , ale mnie tak ustawiaja ze albo chodze caly czas na rano albo na nocki przeplatane popoludniowa zmiana , juz mnie to zaczyna wkurzac ale cóż tak juz jest ;)

Dostalismy juz numerek i wiem ze Qwendi bedzie miala jedna rywalke ale nie spytalam o ktorej idziemy , jutro wam napisze ;)
spokojnej nocy dogomaniaki :lol:

Posted

[quote name='Sylwia K']no to życze aby Ci czas w pracy zleciał błyskawicznie[/QUOTE]

Oj przyda sie , bo nocki zawsze bardzooooo mi sie dłuża , chociaz wykonuje prace fizyczna wiec powinno byc inaczej a tu niespodzianka :lol:

dziękuje i juz na prawde uciekam bo za 5 min wychodze z domu ;)

Posted

[quote name='deer_1987']No wiadomo akwarystyka to tez troche kasy,... ale polecam na allegro zerknac i za sprzetem, uzywany mozna tanio dostac :) nie to co w zoologu gdzie kase zbijaja :razz:[/QUOTE]

Filterek juz sobie załatwiłam za free tylko gąbeczke nowa dokupie :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']No widzisz i do tego zywe roslinki i super warunki mu stworzysz :) [url]http://www.bojownik.pl/[/url] tu znajdziesz duzo informacji i inspiracji do urzadzenia akwa[/QUOTE]

dzieki za linka :lol:

W Opolu mastify tybetanskie są ustawione na godzine 11;50 tak plus minus w zaleznosci od tego jak szybko sedzia bedzie ocenial ;)

Posted

[quote name='dOgLoV'] W Opolu mastify tybetanskie są ustawione na godzine 11;50 tak plus minus w zaleznosci od tego jak szybko sedzia bedzie ocenial ;)[/QUOTE]

Ale się cieszę :multi: Stanę na uszach, żeby być i Wam kibicować!

Posted

[quote name='magdabroy']Ale się cieszę :multi: Stanę na uszach, żeby być i Wam kibicować![/QUOTE]

Suuuuuper :multi:

a teraz dam zdjęcia akwarium nie do konca umeblowanego ale już prawie kompletnego :lol:

( zdjęcia robione telefonem wiec masakrycznej jakości :/ nie ma to jak mój stary poczciwy se k800i on robil zdjęcia rewelacyjne ale już go nie mam :/ )

[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/2476/dsc00087ur.jpg[/IMG]

[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8095/dsc00088ks.jpg[/IMG]

i zdjęcie zestawu dla Pepsi :lol:

[IMG]http://img831.imageshack.us/img831/5042/dsc00086p.jpg[/IMG]