łamAga Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='deer_1987']No to ladne zakupy :razz: A akwa ze sprzetem?[/QUOTE] Jak na razie bez sprzetu nie stac mnie zeby kupic od razu wszystkiego :roll: [quote name='kalyna']dzwoneczki u kotów to robia furorę :) bo wiadomo, czy idzie czy śpi :) a u kuzyna jak chodził po polach to jak zamykali drzwi to słuchali czy idzie.... ale znowu jak jednemu Panu po stodole chodził czy oborze to wiedział kogo i jakby dostał jeść to byłoby kogo obarczyć rachunkiem :)[/QUOTE] hehehehehehe ja kupilam z dzwoneczkiem ale w sumie nie wiem czy go nie odczepimy bo w domu moze z nim chodzic ale jak przejdziemy do domku to ma myszy lapac a z dzwoneczkiem raczej nic nie upoluje :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='dOgLoV'] hehehehehehe ja kupilam z dzwoneczkiem ale w sumie nie wiem czy go nie odczepimy bo w domu moze z nim chodzic ale jak przejdziemy do domku to ma myszy lapac a z dzwoneczkiem raczej nic nie upoluje :evil_lol:[/QUOTE] Moja koty polują :) a jak u nas już myszek nie ma do to sąsiada chodzi na łowy :) a u nas (sąsiadce) się urodziły małe zwierzątka i może będę mieć kolejnego potworka :) ale to jeszcze nie jest pewne :) Quote
łamAga Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='kalyna'] a u nas (sąsiadce) się urodziły małe zwierzątka i może będę mieć kolejnego potworka :) ale to jeszcze nie jest pewne :)[/QUOTE] Oooo nowe kociątko ?? ;) Quote
kalyna Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='dOgLoV']Oooo nowe kociątko ?? ;)[/QUOTE] nie wiem co to będzie... :cool3::cool3: Quote
łamAga Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='kalyna']nie wiem co to będzie... :cool3::cool3:[/QUOTE] Oooooo wyczówam małą zemste :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='dOgLoV']Oooooo wyczówam małą zemste :evil_lol:[/QUOTE] i dobrze..:D:D hahaha. ;-) Quote
kalyna Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='dOgLoV']Oooooo wyczówam małą zemste :evil_lol:[/QUOTE] i zgadłaś :D tylko u mnie będzie trwać dłużej bo w czwartek się urodziły dopiero i spokojnie zdążę się przygotować zanim dostanę, ale namawia mnie ich właścicielka na wzięcie dwóch... i co ja mam zrobić :( Quote
łamAga Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [QUOTE] i dobrze.. hahaha. [/QUOTE] [QUOTE] i zgadłaś tylko u mnie będzie trwać dłużej bo w czwartek się urodziły dopiero i spokojnie zdążę się przygotować zanim dostanę, ale namawia mnie ich właścicielka na wzięcie dwóch... i co ja mam zrobić [/QUOTE] O Wy niedobre :eviltong: dwóch hmmmm to i tak wydaje mi sie że to będą kotki bo zazwyczaj polecają wychowywać je w dwójke :lol: Quote
kalyna Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='dOgLoV']O Wy niedobre :eviltong: dwóch hmmmm to i tak wydaje mi sie że to będą kotki bo zazwyczaj polecają wychowywać je w dwójke :lol:[/QUOTE] oj zwierzątka-gryzonie tez polecają je po dwa brać :) ino tej samej płci :D Quote
łamAga Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='kalyna']oj zwierzątka-gryzonie tez polecają je po dwa brać :) ino tej samej płci :D[/QUOTE] hehehehe no oki , juz wytrzymam do tego czwartku :eviltong: Quote
kalyna Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='dOgLoV']hehehehe no oki , juz wytrzymam do tego czwartku :eviltong:[/QUOTE] yy jakiego czwartku? zanim to urośnie itp to trochę czasu zajmie :) Quote
łamAga Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='kalyna']yy jakiego czwartku? zanim to urośnie itp to trochę czasu zajmie :)[/QUOTE] aaaaaaaaaaa no tak źle przeczytalam , napisalas ze w czwartek się urodziły :evil_lol: jestem przed nocką wiec troche rozkojarzona jestem :eviltong: Quote
kalyna Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaa no tak źle przeczytalam , napisalas ze w czwartek się urodziły :evil_lol: jestem przed nocką wiec troche rozkojarzona jestem :eviltong:[/QUOTE] spox :D może kawka na obudzenie się :) Quote
łamAga Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='kalyna']spox :D może kawka na obudzenie się :)[/QUOTE] Właśnie wypiłam :eviltong: a teraz uciekam bo za chwile trza jechać :roll: 2gi tydzien pod rząd nocek :roll: wiem zazdrościcie mi :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaa no tak źle przeczytalam , napisalas ze w czwartek się urodziły :evil_lol: jestem przed nocką wiec troche rozkojarzona jestem :eviltong:[/QUOTE] Tydzień temu nocki, teraz nocki. Pracujesz czasem w dzień? :D Wiesz już o której wystawiasz Qwendzie?? Quote
łamAga Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='magdabroy']Tydzień temu nocki, teraz nocki. Pracujesz czasem w dzień? :D Wiesz już o której wystawiasz Qwendzie??[/QUOTE] Pracuje pracuje , ale mnie tak ustawiaja ze albo chodze caly czas na rano albo na nocki przeplatane popoludniowa zmiana , juz mnie to zaczyna wkurzac ale cóż tak juz jest ;) Dostalismy juz numerek i wiem ze Qwendi bedzie miala jedna rywalke ale nie spytalam o ktorej idziemy , jutro wam napisze ;) spokojnej nocy dogomaniaki :lol: Quote
Sylwia K Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 no to życze aby Ci czas w pracy zleciał błyskawicznie Quote
łamAga Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='Sylwia K']no to życze aby Ci czas w pracy zleciał błyskawicznie[/QUOTE] Oj przyda sie , bo nocki zawsze bardzooooo mi sie dłuża , chociaz wykonuje prace fizyczna wiec powinno byc inaczej a tu niespodzianka :lol: dziękuje i juz na prawde uciekam bo za 5 min wychodze z domu ;) Quote
taxelina Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 No wiadomo akwarystyka to tez troche kasy,... ale polecam na allegro zerknac i za sprzetem, uzywany mozna tanio dostac :) nie to co w zoologu gdzie kase zbijaja :razz: Quote
łamAga Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 [quote name='deer_1987']No wiadomo akwarystyka to tez troche kasy,... ale polecam na allegro zerknac i za sprzetem, uzywany mozna tanio dostac :) nie to co w zoologu gdzie kase zbijaja :razz:[/QUOTE] Filterek juz sobie załatwiłam za free tylko gąbeczke nowa dokupie :lol: Quote
taxelina Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 No widzisz i do tego zywe roslinki i super warunki mu stworzysz :) [url]http://www.bojownik.pl/[/url] tu znajdziesz duzo informacji i inspiracji do urzadzenia akwa Quote
łamAga Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 [quote name='deer_1987']No widzisz i do tego zywe roslinki i super warunki mu stworzysz :) [url]http://www.bojownik.pl/[/url] tu znajdziesz duzo informacji i inspiracji do urzadzenia akwa[/QUOTE] dzieki za linka :lol: W Opolu mastify tybetanskie są ustawione na godzine 11;50 tak plus minus w zaleznosci od tego jak szybko sedzia bedzie ocenial ;) Quote
Kilche Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Gratuluje kotki, MCO są genialne, na pewno będziecie zadowoleni! :loveu: Z jakiej hodowli? :) Quote
*Magda* Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote name='dOgLoV'] W Opolu mastify tybetanskie są ustawione na godzine 11;50 tak plus minus w zaleznosci od tego jak szybko sedzia bedzie ocenial ;)[/QUOTE] Ale się cieszę :multi: Stanę na uszach, żeby być i Wam kibicować! Quote
łamAga Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 [quote name='magdabroy']Ale się cieszę :multi: Stanę na uszach, żeby być i Wam kibicować![/QUOTE] Suuuuuper :multi: a teraz dam zdjęcia akwarium nie do konca umeblowanego ale już prawie kompletnego :lol: ( zdjęcia robione telefonem wiec masakrycznej jakości :/ nie ma to jak mój stary poczciwy se k800i on robil zdjęcia rewelacyjne ale już go nie mam :/ ) [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/2476/dsc00087ur.jpg[/IMG] [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8095/dsc00088ks.jpg[/IMG] i zdjęcie zestawu dla Pepsi :lol: [IMG]http://img831.imageshack.us/img831/5042/dsc00086p.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts