*Magda* Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='kalyna']:mdleje: zmowa przeciwko mnie :-o[/QUOTE] Jaka zmowa :diabloti: Doberek Aguś [IMG]http://gfx.zetgold.pl/var/zetgold/storage/images/programy/sl/zawsze-wielkie-przeboje-na-dzien-dobry/galerie/zdjecia/kawa/49736-1-pol-PL/kawa.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Aga ;)[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='Angi']hej, hej[/QUOTE] hej hej hello ;) Quote
*Magda* Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='dOgLoV'] dziekuje za kawkę ;)[/QUOTE] Proszę ;) Jak samopoczucie? Quote
łamAga Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='magdabroy']Proszę ;) Jak samopoczucie?[/QUOTE] hejka ;) Tak średnio ;) [quote name='marta.k9080']hej:diabloti:[/QUOTE] hejka ;) Quote
3 x Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka laski ;)[/QUOTE] oo to do mnie :evil_lol: hejka ;) Quote
łamAga Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='3 x']oo to do mnie :evil_lol: hejka ;)[/QUOTE] Noooo oczywiście :diabloti: w niedziele sie widzimy nie ? :eviltong: Quote
3 x Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='dOgLoV']Noooo oczywiście :diabloti: w niedziele sie widzimy nie ? :eviltong:[/QUOTE] jesu gdzie? dopiero co wróciłam za chwilę znów się pakuję no chyba, że cieczkę Qwendi ma ? ;:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='3 x']jesu gdzie? dopiero co wróciłam za chwilę znów się pakuję no chyba, że cieczkę Qwendi ma ? ;:evil_lol:[/QUOTE] Nie pamietasz ? na Łódz my sie umawiali :eviltong: do cieczki jeszcze daleko ;) Quote
3 x Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie pamietasz ? na Łódz my sie umawiali :eviltong: do cieczki jeszcze daleko ;)[/QUOTE] widac u ruskich mi mózg wyprali ;) Quote
łamAga Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='Angi']jedziesz do Łodzi?[/QUOTE] Tak ;) [quote name='3 x']widac u ruskich mi mózg wyprali ;)[/QUOTE] najwidoczniej ;) nie no nie umawialismy sie , od razu odmówiliscie bardzo zgodnie z Tżetem ;) Quote
łamAga Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='Ty$ka']Cześć :loveu:[/QUOTE] Hejka :loveu: Quote
łamAga Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='marta.k9080']co mało weny masz ostatnio:diabloti:[/QUOTE] nio jakos tak wychodzi ;) Quote
łamAga Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='marta.k9080']ale ja też nie mam za wiele:evil_lol:[/QUOTE] moze mamy depresję :eviltong: [quote name='Ty$ka']Cóż za wciągająca rozmowa :siara:[/QUOTE] no piwa bys sie przy nas nie napiła :eviltong: Quote
Recommended Posts