Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']Aguś bedzie dobrze, u mnie byla ciaza ciagle mocno zagrozona i udalo sie i Kubek konczy jutro 10 msc! :)[/QUOTE]

Wiem , wiem , pamiętam jak się biedna "zwijałaś" z bólu :roll: odpukać ja moge pracować 8h fizycznie i nawet za bardzo zmęczona nie jestem , czasami tylko pobolewa mnie dół brzucha jak na okres i wtedy też mam schizy czy wszystko jest ok ale to podobno normalne ;)
A Twój Kubulek jest prześliczy , taki przystojny mały mężczyzna :loveu:
Jedyne imię jakie Sebek kiedyś wymienial to własnie Kubuś mi się podoba , ale wujek ma Kubusia i tak głupio "podkradac" mu imię jak by co ;)

[quote name='Angi']hejo Aga ;)[/QUOTE]

Hello ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Wiem , wiem , pamiętam jak się biedna "zwijałaś" z bólu :roll: odpukać ja moge pracować 8h fizycznie i nawet za bardzo zmęczona nie jestem , czasami tylko pobolewa mnie dół brzucha jak na okres i wtedy też mam schizy czy wszystko jest ok ale to podobno normalne ;)
Jedyne imię jakie Sebek kiedyś wymienial to własnie Kubuś mi się podoba ,[B] ale wujek ma Kubusia i tak głupio "podkradac" mu imię [/B]jak by co ;)

Hello ;)[/QUOTE]

imię to imię :> też może ci się spodobać :D

Posted

[quote name='Angi']imię to imię :> też może ci się spodobać :D[/QUOTE]

Niby tak ale wiesz :eviltong: mi sie sporo imion podoba wiec bedzie w czym wybierać ale na razie nie chce ;)

Posted

Z imionami zawsze jest problem. Moja mama pracowała w przedszkolu, więc wiele imion źle jej się kojarzyło, bo to dziecko było nie grzeczne, bo tamto było nieznośne itd. :evil_lol: Albo już w rodzinie były, a nie chciała by się powtarzały, bo potem nie wiadomo o kim się mówi :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Wiem , wiem , pamiętam jak się biedna "zwijałaś" z bólu :roll: odpukać ja moge pracować 8h fizycznie i nawet za bardzo zmęczona nie jestem , czasami tylko pobolewa mnie dół brzucha jak na okres i wtedy też mam schizy czy wszystko jest ok ale to podobno normalne ;)
Jedyne imię jakie Sebek kiedyś wymienial to własnie Kubuś mi się podoba , ale wujek ma Kubusia i tak głupio "podkradac" mu imię jak by co ;)

[/QUOTE]
Cześć Aga :)

Mi z imion dla chłopca bardzo podoba się Bruno i Borys :)
A dla dziewczynki to Pola, Roma :loveu:, Amelia i Blanka :)

Posted

[quote name='justysiek']Kubuś jest śliczne:loveu::eviltong:[/QUOTE]

Śliczne śliczne :loveu:

[quote name='Naklejka']Z imionami zawsze jest problem. Moja mama pracowała w przedszkolu, więc wiele imion źle jej się kojarzyło, bo to dziecko było nie grzeczne, bo tamto było nieznośne itd. :evil_lol: Albo już w rodzinie były, a nie chciała by się powtarzały, bo potem nie wiadomo o kim się mówi :eviltong:[/QUOTE]

i weź tu później coś wymyśl :eviltong:

[quote name='vege*']Cześć Aga :)

Mi z imion dla chłopca bardzo podoba się Bruno i Borys :)
A dla dziewczynki to Pola, Roma :loveu:, Amelia i Blanka :)[/QUOTE]

hejka ;)

Ja własnie chciałam Boryska ale Sebastian kategorycznie zabronił wybierac mi royjskich imion wiec od razu i Nadya odpadła buuu albo na przykład Tatiana , ale że Igor to rosyjskie i jego chrześniak ma takie to mu nie przeszkadza a też się Romanow nazywa :mad:

Pola mi sie podoba , kolega ma Pole , brat też chciał a Sebastian jak je usłyszał to się ślinął prawie udławił haha :evil_lol:

mówie wam laski , bedzie mega problem , na jedyne imie sie zgodził , a mianowicie bezimienny , bo taki bohater był w jego ulubionej powieści "Gra o tron " :splat:

Posted

[quote name='Angi'][FONT=arial]Borys Romanow, weeź.. jak to brzmi :p

Aleksander daj, będzie jak [SIZE=2]Aleksander I Romanow[/SIZE][/FONT] :evil_lol:[/QUOTE]

Ej no fajnie , lepiej niż Gniewko :eviltong:

Nie no Aleksander nie widzi mi sie za bardzo ale Aleks mi się podoba :eviltong: albo Maksymilian , to tak z Polskich bardziej ;) ale oczywiście co usłysze ? przestań Aleks jak onek z serialu albo Maks tak samo jak pies buahahahahaha

Posted

[quote name='vege*']Nazwijcie Bogusław i problemu nie będzie :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Angi']z buldogiem francuskim mi się kojarzy :diabloti:

albo Roman :diabloti:[/QUOTE]

Nie pomagacie mi :eviltong:

Ale Sebkowi pewnie by sie spodobało :eviltong: poza tym ja nie wiem jaka to płeć będzie :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']jak orkan :evil_lol:
ale nie jest takie brzydkie ;)[/QUOTE]

Fakt był taki Orkan :diabloti: mi sie to imie spodobało jak oglądałam serial "Pensjonat pod różą " :cool3: tam był Ksawery ;)

Posted

[quote name='Angi']z buldogiem francuskim mi się kojarzy :diabloti:

albo Roman :diabloti:[/QUOTE]
Mi też :evil_lol:

Albo Kazio :diabloti: Oooo wiem! Marian:diabloti::diabloti::diabloti: