3 x Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [quote name='magdabroy']Czyli [B]3x [/B]Ciebie też będę szukać w Opolu :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']3x sama się odnajdzie :p[/QUOTE] ,łatwo mnie poznacie ;) będę z najładniejszym psem :evil_lol: i najbrzydszym tztem :diabloti: se myślę, ze się siakoś umówimy gdzieś tam, co? bo my się wcale ale to wcale do opola nie wybieraliśmy ale się zgadaliśmy z tz ja mu mówię, że pół dogo jedzie :evil_lol: on mówi, że będzie nasza hodowla i stwierdziliśmy że my też będziemy :diabloti: tylko bez Fredzia z tego co mówicie w sumie Fredkowi wystawy nei służa, się mega zestresował jak kiedyś byliśmy pooglądać konkurencję ale dzisiaj ciepło miałam posprzatac bo wczoraj mnie cały dzień nie było ale Prodziak ochłodził się w leśnym bajorku błotnym więc sensu nie widzę w sprzątaniu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [IMG]http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201403/1395604064_ei6udj_600.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='3 x']no właśnie w opolu można zgłosić do jednej albo do pośredniej albo do młodzieży jak nie mamy rodowodu my mamy papiery złożone ale jeszcze rodowodu nie mamy wiec mozemy zgłosić do jedej z tych dwóch kategorii ale nie wiem do której zgłosiliśmy się do tej do której mogliśmy :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie coś ciężko mi się wydaje żę mogliście tylko do młodzieży ;) [quote name='magdabroy']Czyli [B]3x [/B]Ciebie też będę szukać w Opolu :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']3x sama się odnajdzie :p[/QUOTE] Dokładnie , sami się odnajdą :diabloti: [quote name='3 x'],łatwo mnie poznacie ;) będę z najładniejszym psem :evil_lol: i najbrzydszym tztem :diabloti: se myślę, ze się siakoś umówimy gdzieś tam, co? bo my się wcale ale to wcale do opola nie wybieraliśmy ale się zgadaliśmy z tz ja mu mówię, że pół dogo jedzie :evil_lol: on mówi, że będzie nasza hodowla i stwierdziliśmy że my też będziemy :diabloti: tylko bez Fredzia z tego co mówicie w sumie Fredkowi wystawy nei służa, się mega zestresował jak kiedyś byliśmy pooglądać konkurencję ale dzisiaj ciepło miałam posprzatac bo wczoraj mnie cały dzień nie było ale Prodziak ochłodził się w leśnym bajorku błotnym więc sensu nie widzę w sprzątaniu :evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe czy Tż nie śledzi wątków , bo czasami po przeczytaniu tego może coś wykombinowac i nie pojechac :eviltong: Dogo opanuje Opole :evil_lol: Nasze psy dziennie kilo piachu wnosza do domu wiec ja tez czesto sobie mówie " a po co sprzatac jak za chwile bedzie to samo " i nie sprzatam :evil_lol: [quote name='marta1624']Jakaś ty miła dla TZ :)[/QUOTE] To pewnie z miłości :diabloti: [quote name='marta.k9080']hejka :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='magdabroy'][IMG]http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201403/1395604064_ei6udj_600.jpg[/IMG][/QUOTE] Boskie :loveu: aż ukradłam na fb :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 A nie pisałam wam jeszcze jak mnie w uja zrobili z farba do włosów , farbe kupiłam jakies 2 tygodnie temu w tesco , dzisiaj pojechałam do mamy żeby mi pofarbowała włosy , otwieram farbę i szok , zamiast farmy jaies dwa preparaty , jeden z joanny rozjasniacz do wlosow blond w prayu i jeden z pantine jakiś ulepszacz do loków :splat:i biegiem do intermarche po farbe i 2 dychy poszły sie jeba....ć :mad: bo te preparaty na nic mi sie nie zdaja , ani nie ma wlosow blond ani loków heh wiec jeden dałam bratowej bo to blondynka a drugi dam kolezance w pracy bo ma loki heh Quote
*Magda* Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 :evil_lol: A ja coraz intensywniej myślę o rudym :loveu: Quote
łamAga Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='magdabroy']:evil_lol: A ja coraz intensywniej myślę o rudym :loveu:[/QUOTE] ja rudego bym nie chciała ale u kogoś strasznie mi sie podoba :loveu: Quote
łamAga Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Kurcze prawie mi oczy wyleciały jak to zobaczyłam , teraz za kazdym razem biorąc farbe bede patrzyła na zawartośc kartoniki , dobrze ze chodzimy zazwyczaj do kas samoobsługowych bo przy normalnej babki sprawdzaja i jeszcze by wyszło żę chciałam coś wynieśc ze sklepu , siara jak byk :splat: Quote
Guest wolfheart Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 ojej :evil_lol: no mogłoby być niefajnie,znając Twoje szczęście :diabloti: Quote
łamAga Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='marta.k9080']ojej :evil_lol: no mogłoby być niefajnie,znając Twoje szczęście :diabloti:[/QUOTE] Nooo juz raz mnie przewieźli "suką" bo miałam fałszywe 10 zł , nieświadomie oczywiście :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Ty to masz szczęście :) Ale z farbą to mi się nigdy tak nie zdarzyło :roll: I ja chyba wrócę do rudego, bo mnie korci ;) Quote
łamAga Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='marta1624']Ty to masz szczęście :) Ale z farbą to mi się nigdy tak nie zdarzyło :roll: I ja chyba wrócę do rudego, bo mnie korci ;)[/QUOTE] Ja teraz miałam rudawe ale dzisiaj wróciłam do brązu :loveu: a taki zestawik miałam w pudełku z farbą :mad: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC_0010_zpsa7656c52.jpg[/IMG] Quote
marta1624 Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Teraz w sklepach nawet farby trzeba oglądać :shake: Quote
angineuuka Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [quote name='dOgLoV']Nooo juz raz mnie przewieźli "suką" bo miałam fałszywe 10 zł , nieświadomie oczywiście :eviltong:[/QUOTE] AHAHAHAHAHAHA ej do farb się paczy:p Quote
łamAga Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='marta1624']Teraz w sklepach nawet farby trzeba oglądać :shake:[/QUOTE] Do czego to dochodzi :roll: [quote name='Angi']AHAHAHAHAHAHA ej do farb się paczy:p[/QUOTE] się smiej , jade tą "suką " ( z byłym chłopakiem) , w suce odzywa sie jakiś patrol CB radiem chyba a on do niego " teraz nie mogę bo element przestępczy wiozę " buahahahahha :diabloti: Ej teraz bede 5 razy paCZeć :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 ahahaha, element przestępczy xD to pacz :p Quote
łamAga Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Jak poszłam do inter po nową farbę to 3 razy w pudełko patrzyłam i jeszcze przy kasie zajrzałam dla pewności :eviltong: na szczescie mieli ten sam kolor co chciałam bo bym sie chyba pocieła jak by nie mieli :mad: No a teraz ide nynać .... trzeba zebrac siły na jutrzejszą nockę :roll: dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Dzień dobry Elemencie Przestępczy :diabloti: [quote name='dOgLoV']Nooo juz raz mnie przewieźli "suką" bo miałam fałszywe 10 zł , nieświadomie oczywiście :eviltong:[/QUOTE] A mnie kiedyś "suka" przywiozła z dyskoteki, bo miałam obcas w bucie złamany :eviltong: [quote name='marta1624']Ty to masz szczęście :) Ale z farbą to mi się nigdy tak nie zdarzyło :roll: I ja chyba wrócę do rudego, bo mnie korci ;)[/QUOTE] To Marta, ja wracam na Wielkanoc ;) Farbniemy się w jednym czasie :razz: Quote
łamAga Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='magdabroy']Dzień dobry Elemencie Przestępczy :diabloti: A mnie kiedyś "suka" przywiozła z dyskoteki, bo miałam obcas w bucie złamany :eviltong: To Marta, ja wracam na Wielkanoc ;) Farbniemy się w jednym czasie :razz:[/QUOTE] A dobry dobry , tzn lepszy niż wczoraj ;) No to miałas podwózkę :evil_lol: My mieliśmy podróż w jedną strone w druga z buta musielismy wracac do tego biedniejsi o 10 zł bo nam ich nie oddali :eviltong: a My lody i frytki chieli tylko se kupić buahahahaha Quote
*Magda* Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='dOgLoV'] No to miałas podwózkę :evil_lol: [/QUOTE] Kolega był na patrolu ;) Jak zobaczył, że to ja to mnie podrzucili :D Ale wypuścili mnie troszkę wcześniej, żeby ktoś nie powiedział, że policja robi za taksówkę i pod dom ludzi podwożą :D Quote
łamAga Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='magdabroy']Kolega był na patrolu ;) Jak zobaczył, że to ja to mnie podrzucili :D Ale wypuścili mnie troszkę wcześniej, żeby ktoś nie powiedział, że policja robi za taksówkę i pod dom ludzi podwożą :D[/QUOTE] E tam zawsze mogłas sciemnić ze podwiezli Cię za rozbój buahahaha że wpierdzieliłaś komuś :diabloti: Quote
łamAga Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 No to lecę z wczorajszymi fotkami :lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06904_zps02bf7a33.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06903_zps8a5a8a82.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06899_zps4ee913a9.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06898_zps4945abe0.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06902_zps51a8119c.jpg[/IMG] cdn ..... Quote
Recommended Posts