Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Ciekawe czemu?! :diabloti:[/QUOTE]

jesteśmy inne :lol:
[quote name='Angi']bo mamy konto na Picassie :diabloti:[/QUOTE]

dokładnie :diabloti:

[quote name='magdabroy']Ale ja te zdjęcia widziałam na początku ;) Nawet jedno cytowałam :eviltong:
A potem trach i nic nie ma :evil_lol:[/QUOTE]

najważniejsze że juz widzisz :)

Posted

[quote name='Angi']pechozol. ja mam kilka zdjęć, ale jak wy ich nie widzicie to nie będę się fatygować żeby zmniejszyć :P[/QUOTE]

Ty to zawsze się wykręcisz od dodawania zdjęć :mad:

Posted

[quote name='Angi']łeee... to nieciekawie.[/QUOTE]

no , ostatnio miałam taki atak w pracy że już chciałam brać przepustkę , nie wiem moze na proszek jestem uczulona , niemozliwe zebym miała alergię na wszystko co zjem ehhh

Posted

[quote name='dOgLoV']no , ostatnio miałam taki atak w pracy że już chciałam brać przepustkę , nie wiem moze na proszek jestem uczulona , niemozliwe zebym miała alergię na wszystko co zjem ehhh[/QUOTE]

nie wiem gdzie pracujesz ale zajebiście brzmi to stwierdzenie: już chcialam brać przepustkę ;) conajmniej jaby cię w zakładzie zamknietym jakimś trzymali
cholera wie czemu :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']nie wiem gdzie pracujesz ale zajebiście brzmi to stwierdzenie: już chcialam brać przepustkę ;) conajmniej jaby cię w zakładzie zamknietym jakimś trzymali
cholera wie czemu :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]

Buahahahahaha , pracuje w Delphi , firma znana na cały świat ale rygor mamy tam taki że jak wejdziesz do zakładu to nie wyjdziesz z niego dopóki nie odpękach 8 godzin a jak chcesz wyjść wcześniej to kierownik musi wypisać Ci przepustkę ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']no , ostatnio miałam taki atak w pracy że już chciałam brać przepustkę , nie wiem moze na proszek jestem uczulona , niemozliwe zebym miała alergię na wszystko co zjem ehhh[/QUOTE]

do lekarza idź! :P

Posted (edited)

[quote name='dOgLoV']Buahahahahaha , pracuje w Delphi , firma znana na cały świat ale rygor mamy tam taki że jak wejdziesz do zakładu to nie wyjdziesz z niego dopóki nie odpękach 8 godzin a jak chcesz wyjść wcześniej to kierownik musi wypisać Ci przepustkę ;)[/QUOTE]

z językiem programowania mi sie tylko kojarzy ale mniejsza o to ;)
cieszę się, że ja mogę wychodzi do woli ;)

Edited by 3 x
Posted

[quote name='3 x']z jęsykiem programowania mi sie tylko kojarzy ale mniejsza o to ;)
cieszę się, że ja mogę wychodzi do woli ;)[/QUOTE]

Tu jednak chodzi o tę firmę, z tego co się orientuję ;) [url]http://am-pl.delphi.com/news-spotlight/why-delphi/[/url]

Guest wolfheart
Posted

siemka :cool1:
Aga nie zapomnij zjeść pączusi:diabloti: widzę foteczki koteczków:multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']heh z moja alergią jest coraz gorzej , co bym nie zjadła to mnie wysypuje :placz: nie ma dnia zebym nie miała placy i okropnego swedzenia :roll:[/QUOTE]
dziwne to, że z wiekiem tak ci się nasila, mimo leczenia.

Posted

[quote name='3 x']z językiem programowania mi sie tylko kojarzy ale mniejsza o to ;)
cieszę się, że ja mogę wychodzi do woli ;)[/QUOTE]

To firma produkcyjna ;)

[quote name='magdabroy']Tu jednak chodzi o tę firmę, z tego co się orientuję ;) [URL]http://am-pl.delphi.com/news-spotlight/why-delphi/[/URL][/QUOTE]

Dokładnie o tą ;) wczoraj otwarli u nas park technologiczny ;) robi wrażenie ;)

[quote name='marta.k9080']siemka :cool1:
Aga nie zapomnij zjeść pączusi:diabloti: widzę foteczki koteczków:multi:[/QUOTE]

Hello ;)

nie zpomniałam :diabloti: wczoraj zjadłam trzy , jeden swojski bo teściowa piekła i dwa kupne w pracy :diabloti: teraz też jednego wciągłam :diabloti:

[quote name='unikatowydiament']oj to z alergią widzę masz przekichane,moja mi na razie w wiekszości ustąpiła,aż lepiej[/QUOTE]

Ano takie życie , ale super że u Ciebie lepiej ;)

[quote name='agaga21']dziwne to, że z wiekiem tak ci się nasila, mimo leczenia.[/QUOTE]

Bardzo dziwne , ja juz sie zastanawiam czy nie mam może alergii na proszek w którym piore rzeczy , bo cały czas mnie wszystko swędzi a nie podobno żebym na wszystko miała alergię co zjem :roll:

[quote name='agaciaaa']Super kociaki w słoneczku :loveu:[/QUOTE]

Dziękuję :loveu: