Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Niufciak']foooooty chceeeee !!! :loveu:[/QUOTE]

ja też:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Nie mam :oops:[/QUOTE]

:mad: no to będzie wpie*dol

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Niufciak']łooooo, podpadłaś :diabloti:[/QUOTE]

no wiesz ,ja regularnie leję Agę,jak fotek nie ma:diabloti: widać Aga to lubi :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']:mad: no to będzie wpie*dol[/QUOTE]

[quote name='Niufciak']łooooo, podpadłaś :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']no wiesz ,ja regularnie leję Agę,jak fotek nie ma:diabloti: widać Aga to lubi :diabloti:[/QUOTE]

hahahahaha taaaaa kocham perwersje :loveu: :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahaha taaaaa kocham perwersje :loveu: :diabloti:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti: brzmi obiecująco

Guest wolfheart
Posted

Aga,czy to Tobie podobała się smycz ze złotym karabińczykiem?Bo ja chyba na nią zachorowałam,muszę taką mieć:loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']Aga,czy to Tobie podobała się smycz ze złotym karabińczykiem?Bo ja chyba na nią zachorowałam,muszę taką mieć:loveu:[/QUOTE]

Tak ale taka droga w komplecie z obrożą :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Tak ale taka droga w komplecie z obrożą :loveu:[/QUOTE]

ta którą upatrzyłam sobie kosztuje prawie 100zł,muszę najpierw sprzedać coś z tego co zamieściłam na dogo:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ta którą upatrzyłam sobie kosztuje prawie 100zł,muszę najpierw sprzedać coś z tego co zamieściłam na dogo:lol:[/QUOTE]

ano ten komplet co ja widziałam chyba cos kolo 2 stowek kosztuje hehe

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ano ten komplet co ja widziałam chyba cos kolo 2 stowek kosztuje hehe[/QUOTE]

ja sobie upatrzyłam taką zwyczajną,ale ona jest "wystawowa" i obawiam się,że za cienka jak dla nas,ma chyba 1,7cm:roll:

[url]http://www.ipo-sklep.pl/galerie/s/smycz-wystawowa-ze-skory_1799.jpg[/url]

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Na wystawach jest mnóstwo takich szerokich ;) nie masz gdzieś w pobliży jakiejś wystawy ?;)[/QUOTE]

sprawdziłam,w połowie maja coś jest w naszym województwie,ale nie pojadę specjalnie po smycz :roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']sprawdziłam,w połowie maja coś jest w naszym województwie,ale nie pojadę specjalnie po smycz :roll:[/QUOTE]

No tak to troche bez sensu , moze cos na allegro jeszcze wynajdziesz ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']No tak to troche bez sensu , moze cos na allegro jeszcze wynajdziesz ;)[/QUOTE]

no szukam,szukam bo bardzo mi przypadła taka smycz do gustu(aż dziwne bo dotąd nie zachwycałam się złotymi wstawkami)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']To w tej wystawowej byś sie zakochała :loveu:[/QUOTE]

gdybym nazwę producenta znała,nie wiem jak szukać....:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Zostawić was na chwilę i już cała strona do nadrabiania :mad:

Aga, Ty nie jesteś perwersyjna :shake: Ty jesteś [B]sado-maso[/B] :diabloti:[/QUOTE]

jeszcze lepiej,lubię to:diabloti: