Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, kopę lat ;) ledwie się do fot dogrzebałam.

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06569_zps34c55e30.jpg[/url] ale u was już wiosennie :loveu: zielona trawka! U nas na podlasie jak zwykle wiosna przyjdzie najpóźniej ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Hej, kopę lat ;) ledwie się do fot dogrzebałam.

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06569_zps34c55e30.jpg[/URL] ale u was już wiosennie :loveu: zielona trawka! U nas na podlasie jak zwykle wiosna przyjdzie najpóźniej ;)[/QUOTE]

Ojojoj kogo My tu widzimy :lol:

Tak , u nas prawie wiosna :loveu:

[quote name='magdabroy']Dzień dobry i dobrano ;)

Ja uciekam na spacero :p[/QUOTE]

hello ;)

Ja chwile jeszcze posiedze i uciekam spać , całą noc sie drapałam , cała byłam w czerwonych piekących i swędzących plamach , najlepsze jest to że nie mam pojęcia od czego :roll: teraz wypiłam wapno i moze lepiej sie poczuje :roll: po drodze kupiłam sobie całe opakowanie i wezme do pracy bo następnej takiej nocki nie przetrwam heh

Posted

[quote name='magdabroy']Może zjadłaś wczoraj coś, co zawierało alergen :roll:[/QUOTE]

Poza tym co jem zawsze zjadłam jednego cukierka kasztanka , on ma orzechy i to jedno co mi do głowy przychodzi ale piecze mnie wszystko do teraz ehhhh .... niedługo nic nie będe jadła ....

Posted

[quote name='dOgLoV']hello ;)

Ja chwile jeszcze posiedze i uciekam spać , całą noc sie drapałam , cała byłam w czerwonych piekących i swędzących plamach , najlepsze jest to że nie mam pojęcia od czego :roll: teraz wypiłam wapno i moze lepiej sie poczuje :roll: po drodze kupiłam sobie całe opakowanie i wezme do pracy bo następnej takiej nocki nie przetrwam heh[/QUOTE]
znam ten ból, ja mam alergie na wode z jeziora/rzeki/morza itd. i zawsze jak pływam to potem sie drapie na okrągło, ale pod koniec sezonu mi przechodzi :)

Posted

[quote name='magdabroy']Nie śpisz?

No to nie fajnie :shake: Czyli daruj sobie te Twoje kasztanki :mad:[/QUOTE]

Spałam , a co świeciłam się ? ;)

Hehe daruje sobie bo mi i tak nie smakują hehe

[quote name='Angi']po co ma darować sobie kasztanki, jak nie wie czy to po nich. :p tym bardziej, ze orzechy sa prawie wszędzie :p[/QUOTE]

Orzechy sa bardzo silnie uczulające , dlatego producenci na opakowaniu niemal że wszystkiego pisza że produkt może zawierać śladowe illości orzechów żeby w razie co umyć ręce jezeli komus sie cos stanie i bedzie chciał go zaskarżyć ;) ja oczywiscie nie mam pewności żę to po tym cukierku ale piecze mnie wszystko do teraz , jeszcze mam jeden typ , wczoraj zaczełam uzywac nowy błyszczyk bo stary mi sie skonczył , oze to on coś zawiera , ale az sie boje go dzisiaj znowu użyć bo to swedzenie i pieczenie jest nie do zniesienia heh :roll:

[quote name='Niufciak']znam ten ból, ja mam alergie na wode z jeziora/rzeki/morza itd. i zawsze jak pływam to potem sie drapie na okrągło, ale pod koniec sezonu mi przechodzi :)[/QUOTE]

oj to masz chyba problem , bo nie zrezygnujesz z "kąpieli" z Torem a później cierpisz hehe ale przynajmniej wiesz że nie jestes sama ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Spałam , a co świeciłam się ? ;)
[/QUOTE]

Tak, jak neon :evil_lol:

To może dziś sobie odpuść ten błyszczyk, a jak Ci przejdzie swędzenie, to spróbuj nim jeszcze raz. Jak problem wróci, to na bank, to wina błyszczyka :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Tak, jak neon :evil_lol:

To może dziś sobie odpuść ten błyszczyk, a jak Ci przejdzie swędzenie, to spróbuj nim jeszcze raz. Jak problem wróci, to na bank, to wina błyszczyka :roll:[/QUOTE]
Haahaha tak myślałam :diabloti:

no tak właśnie zrobię ;) tylko ze poprzedni był taki sam tylko że chłodzący a ten jest truskawkowy hmmm to ten kulkowy z avonu

[IMG]http://img850.imageshack.us/img850/2230/byszczykowocowy.jpg[/IMG]

sama juz nie wiem ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ale już skład inny i może Ci nie pasuje :roll:[/QUOTE]

buuu szkoda bo fajowski jest , nie klei sie i fajnie nawilża .... mogłam nie kombinowac i wziac ten mrożący jak wiedziałam że mi pasuje ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz nie płacz, bo sama sobie winna jesteś :eviltong:[/QUOTE]

No sama , pewnie , sama się alergikiem zrobiłam na wszystko po kolei :eviltong: ja sie już boje cokolwiek użyć i cokolwiek zjeść ehhh