łamAga Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Izabela124.']Na pewno, chodź ich nie planuję :D[/QUOTE] większość populacji ich nie planuje :eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Hej, kopę lat ;) ledwie się do fot dogrzebałam. [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06569_zps34c55e30.jpg[/url] ale u was już wiosennie :loveu: zielona trawka! U nas na podlasie jak zwykle wiosna przyjdzie najpóźniej ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Dzień dobry i dobrano ;) Ja uciekam na spacero :p Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='agaciaaa']Hej, kopę lat ;) ledwie się do fot dogrzebałam. [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06569_zps34c55e30.jpg[/URL] ale u was już wiosennie :loveu: zielona trawka! U nas na podlasie jak zwykle wiosna przyjdzie najpóźniej ;)[/QUOTE] Ojojoj kogo My tu widzimy :lol: Tak , u nas prawie wiosna :loveu: [quote name='magdabroy']Dzień dobry i dobrano ;) Ja uciekam na spacero :p[/QUOTE] hello ;) Ja chwile jeszcze posiedze i uciekam spać , całą noc sie drapałam , cała byłam w czerwonych piekących i swędzących plamach , najlepsze jest to że nie mam pojęcia od czego :roll: teraz wypiłam wapno i moze lepiej sie poczuje :roll: po drodze kupiłam sobie całe opakowanie i wezme do pracy bo następnej takiej nocki nie przetrwam heh Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Może zjadłaś wczoraj coś, co zawierało alergen :roll: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Może zjadłaś wczoraj coś, co zawierało alergen :roll:[/QUOTE] Poza tym co jem zawsze zjadłam jednego cukierka kasztanka , on ma orzechy i to jedno co mi do głowy przychodzi ale piecze mnie wszystko do teraz ehhhh .... niedługo nic nie będe jadła .... Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Nie śpisz? No to nie fajnie :shake: Czyli daruj sobie te Twoje kasztanki :mad: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 po co ma darować sobie kasztanki, jak nie wie czy to po nich. :p tym bardziej, ze orzechy sa prawie wszędzie :p Quote
KT Arts Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']hello ;) Ja chwile jeszcze posiedze i uciekam spać , całą noc sie drapałam , cała byłam w czerwonych piekących i swędzących plamach , najlepsze jest to że nie mam pojęcia od czego :roll: teraz wypiłam wapno i moze lepiej sie poczuje :roll: po drodze kupiłam sobie całe opakowanie i wezme do pracy bo następnej takiej nocki nie przetrwam heh[/QUOTE] znam ten ból, ja mam alergie na wode z jeziora/rzeki/morza itd. i zawsze jak pływam to potem sie drapie na okrągło, ale pod koniec sezonu mi przechodzi :) Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Nie śpisz? No to nie fajnie :shake: Czyli daruj sobie te Twoje kasztanki :mad:[/QUOTE] Spałam , a co świeciłam się ? ;) Hehe daruje sobie bo mi i tak nie smakują hehe [quote name='Angi']po co ma darować sobie kasztanki, jak nie wie czy to po nich. :p tym bardziej, ze orzechy sa prawie wszędzie :p[/QUOTE] Orzechy sa bardzo silnie uczulające , dlatego producenci na opakowaniu niemal że wszystkiego pisza że produkt może zawierać śladowe illości orzechów żeby w razie co umyć ręce jezeli komus sie cos stanie i bedzie chciał go zaskarżyć ;) ja oczywiscie nie mam pewności żę to po tym cukierku ale piecze mnie wszystko do teraz , jeszcze mam jeden typ , wczoraj zaczełam uzywac nowy błyszczyk bo stary mi sie skonczył , oze to on coś zawiera , ale az sie boje go dzisiaj znowu użyć bo to swedzenie i pieczenie jest nie do zniesienia heh :roll: [quote name='Niufciak']znam ten ból, ja mam alergie na wode z jeziora/rzeki/morza itd. i zawsze jak pływam to potem sie drapie na okrągło, ale pod koniec sezonu mi przechodzi :)[/QUOTE] oj to masz chyba problem , bo nie zrezygnujesz z "kąpieli" z Torem a później cierpisz hehe ale przynajmniej wiesz że nie jestes sama ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Spałam , a co świeciłam się ? ;) [/QUOTE] Tak, jak neon :evil_lol: To może dziś sobie odpuść ten błyszczyk, a jak Ci przejdzie swędzenie, to spróbuj nim jeszcze raz. Jak problem wróci, to na bank, to wina błyszczyka :roll: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Tak, jak neon :evil_lol: To może dziś sobie odpuść ten błyszczyk, a jak Ci przejdzie swędzenie, to spróbuj nim jeszcze raz. Jak problem wróci, to na bank, to wina błyszczyka :roll:[/QUOTE] Haahaha tak myślałam :diabloti: no tak właśnie zrobię ;) tylko ze poprzedni był taki sam tylko że chłodzący a ten jest truskawkowy hmmm to ten kulkowy z avonu [IMG]http://img850.imageshack.us/img850/2230/byszczykowocowy.jpg[/IMG] sama juz nie wiem ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Ale już skład inny i może Ci nie pasuje :roll: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ale już skład inny i może Ci nie pasuje :roll:[/QUOTE] buuu szkoda bo fajowski jest , nie klei sie i fajnie nawilża .... mogłam nie kombinowac i wziac ten mrożący jak wiedziałam że mi pasuje ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Teraz nie płacz, bo sama sobie winna jesteś :eviltong: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Teraz nie płacz, bo sama sobie winna jesteś :eviltong:[/QUOTE] No sama , pewnie , sama się alergikiem zrobiłam na wszystko po kolei :eviltong: ja sie już boje cokolwiek użyć i cokolwiek zjeść ehhh Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Mówię o samym błyszczyku :eviltong:[/QUOTE] Wiem , drocze się z Tobą hehe Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Wiem , drocze się z Tobą hehe[/QUOTE] To się nie drocz, bo napierdziela mnie głowa i brzuch :mad: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']To się nie drocz, bo napierdziela mnie głowa i brzuch :mad:[/QUOTE] Ojjjjj czyżby okres ? :roll: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Ojjjjj czyżby okres ? :roll:[/QUOTE] Niestety :roll: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Niestety :roll:[/QUOTE] współczuje :roll: ja już po ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']współczuje :roll: ja już po ;)[/QUOTE] Ja za 2 dni też będę "po" :eviltong: Quote
Recommended Posts