Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Jak będę zarabiać, to nic mi nie powiedzą :eviltong: Dlatego muszę czekać, aż się to wszystko poukłada. Jak mi się uda to w wakacje trochę popracuję, no i potem do szkoły i pracy.[/QUOTE]

wtedy moze Ci czasu braknąć na psy ....

Posted

[quote name='dOgLoV']wtedy moze Ci czasu braknąć na psy ....[/QUOTE]

Skoro teraz mam, to i potem dam radę ;) Klasa maturalna to jakaś maskara, szczególnie gdy się nie chce rezygnować ze swoich pasji (a w moim przypadku to nie tylko psy) i znajomych. No i mam jeszcze sporo domowych obowiązków.

Posted

[quote name='Naklejka']Skoro teraz mam, to i potem dam radę ;) Klasa maturalna to jakaś maskara, szczególnie gdy się nie chce rezygnować ze swoich pasji (a w moim przypadku to nie tylko psy) i znajomych. No i mam jeszcze sporo domowych obowiązków.[/QUOTE]

No w sumie , dla chcącego nic trudnego ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']No w sumie , dla chcącego nic trudnego ;)[/QUOTE]

Dokładnie, a wszystko zależy od tego jak będę miała rozłożone zajęcia :) No ale pies nie jest priorytetem, na razie i tak wizja szczeniaka, nieogarniętego psa mnie zniechęca :P Mam teraz dwa psy, wszystko jest poukładane, panuje ład i porządek, kolejny pies to zakłóci :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Piękne te ONy :loveu: Zakochałam się :)[/QUOTE]

ja też :loveu:

[quote name='Naklejka']Dokładnie, a wszystko zależy od tego jak będę miała rozłożone zajęcia :) No ale pies nie jest priorytetem, na razie i tak wizja szczeniaka, nieogarniętego psa mnie zniechęca :P Mam teraz dwa psy, wszystko jest poukładane, panuje ład i porządek, kolejny pies to zakłóci :evil_lol:[/QUOTE]

Taki ład i porządek jest nudny :diabloti:

[quote name='magdabroy']Przycisnęłam dziś sms'kiem Bogdana o ten kwietniowy urlop ;) Mam nadzieję, że się w końcu dopyta :mad:
Do kiedy musicie najpóźniej zgłosić Qwendi??[/QUOTE]

ooo mam nadzieje ze sie dopytał :multi:

zgłoszenia przyjmują do 31 marca ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
Taki ład i porządek jest nudny :diabloti:[/QUOTE]

zgadzam się :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

pomimo ,że mam tylko Lunkę, to na ład i porządek nie narzekam,zawsze jest mały rozgardiasz :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']pomimo ,że mam tylko Lunkę, to na ład i porządek nie narzekam,zawsze jest mały rozgardiasz :diabloti:[/QUOTE]

Jak bedziesz miała dwa psy to dopiero zobaczysz co to jest rozgardiasz :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']albo cztery :diabloti:[/QUOTE]

marzę o 5 :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jeszcze się nie dopytał :watpliwy::mad:[/QUOTE]

no co za wstydzioch no :mad:

[quote name='marta.k9080']marzę o 5 :diabloti:[/QUOTE]

oszalałaś ?? :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

oszalałaś ?? :eviltong:[/QUOTE]

no ,ja jestem szalona:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nie sądziłam że aż tak :diabloti:[/QUOTE]

a nawet jeszcze bardziej :diabloti:

Posted

Dwa psy, kot, do tego kiedyś stado 5 świnek morskich. Wszystko było ogarnięte :eviltong:
Ale w domu bywają i 4 psy :eviltong: I potrafię z całą czwórką wyjść na spacer :D

Posted

[quote name='marta.k9080']a nawet jeszcze bardziej :diabloti:[/QUOTE]

:diabloti:

[quote name='Naklejka']Dwa psy, kot, do tego kiedyś stado 5 świnek morskich. Wszystko było ogarnięte :eviltong:
Ale w domu bywają i 4 psy :eviltong: I potrafię z całą czwórką wyjść na spacer :D[/QUOTE]

No to ja zapraszam do siebie , jak wyjdziesz jednoczesnie na spacer z Qwendi i Neronem to dam Ci medal :eviltong: