łamAga Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='Naklejka']Jak będę zarabiać, to nic mi nie powiedzą :eviltong: Dlatego muszę czekać, aż się to wszystko poukłada. Jak mi się uda to w wakacje trochę popracuję, no i potem do szkoły i pracy.[/QUOTE] wtedy moze Ci czasu braknąć na psy .... Quote
Naklejka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='dOgLoV']wtedy moze Ci czasu braknąć na psy ....[/QUOTE] Skoro teraz mam, to i potem dam radę ;) Klasa maturalna to jakaś maskara, szczególnie gdy się nie chce rezygnować ze swoich pasji (a w moim przypadku to nie tylko psy) i znajomych. No i mam jeszcze sporo domowych obowiązków. Quote
łamAga Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='Naklejka']Skoro teraz mam, to i potem dam radę ;) Klasa maturalna to jakaś maskara, szczególnie gdy się nie chce rezygnować ze swoich pasji (a w moim przypadku to nie tylko psy) i znajomych. No i mam jeszcze sporo domowych obowiązków.[/QUOTE] No w sumie , dla chcącego nic trudnego ;) Quote
*Magda* Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [IMG]http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201301/1359069119_by_maszpa_inner.gif[/IMG] Quote
Ty$ka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Piękne te ONy :loveu: Zakochałam się :) Quote
Naklejka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='dOgLoV']No w sumie , dla chcącego nic trudnego ;)[/QUOTE] Dokładnie, a wszystko zależy od tego jak będę miała rozłożone zajęcia :) No ale pies nie jest priorytetem, na razie i tak wizja szczeniaka, nieogarniętego psa mnie zniechęca :P Mam teraz dwa psy, wszystko jest poukładane, panuje ład i porządek, kolejny pies to zakłóci :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Przycisnęłam dziś sms'kiem Bogdana o ten kwietniowy urlop ;) Mam nadzieję, że się w końcu dopyta :mad: Do kiedy musicie najpóźniej zgłosić Qwendi?? Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Ty$ka']Piękne te ONy :loveu: Zakochałam się :)[/QUOTE] ja też :loveu: [quote name='Naklejka']Dokładnie, a wszystko zależy od tego jak będę miała rozłożone zajęcia :) No ale pies nie jest priorytetem, na razie i tak wizja szczeniaka, nieogarniętego psa mnie zniechęca :P Mam teraz dwa psy, wszystko jest poukładane, panuje ład i porządek, kolejny pies to zakłóci :evil_lol:[/QUOTE] Taki ład i porządek jest nudny :diabloti: [quote name='magdabroy']Przycisnęłam dziś sms'kiem Bogdana o ten kwietniowy urlop ;) Mam nadzieję, że się w końcu dopyta :mad: Do kiedy musicie najpóźniej zgłosić Qwendi??[/QUOTE] ooo mam nadzieje ze sie dopytał :multi: zgłoszenia przyjmują do 31 marca ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] Taki ład i porządek jest nudny :diabloti:[/QUOTE] zgadzam się :diabloti: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='marta.k9080']zgadzam się :diabloti:[/QUOTE] na szczescie u nas z dwoma psami i dwoma kotami nigdy nie ma ładu i porzadku :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 pomimo ,że mam tylko Lunkę, to na ład i porządek nie narzekam,zawsze jest mały rozgardiasz :diabloti: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='marta.k9080']pomimo ,że mam tylko Lunkę, to na ład i porządek nie narzekam,zawsze jest mały rozgardiasz :diabloti:[/QUOTE] Jak bedziesz miała dwa psy to dopiero zobaczysz co to jest rozgardiasz :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']Jak bedziesz miała dwa psy to dopiero zobaczysz co to jest rozgardiasz :diabloti:[/QUOTE] albo cztery :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] ooo mam nadzieje ze sie dopytał :multi: zgłoszenia przyjmują do 31 marca ;)[/QUOTE] Jeszcze się nie dopytał :watpliwy::mad: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Angi']albo cztery :diabloti:[/QUOTE] nie no to już jest choroba :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Angi']albo cztery :diabloti:[/QUOTE] marzę o 5 :diabloti: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='magdabroy']Jeszcze się nie dopytał :watpliwy::mad:[/QUOTE] no co za wstydzioch no :mad: [quote name='marta.k9080']marzę o 5 :diabloti:[/QUOTE] oszalałaś ?? :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] oszalałaś ?? :eviltong:[/QUOTE] no ,ja jestem szalona:diabloti: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='marta.k9080']no ,ja jestem szalona:diabloti:[/QUOTE] nie sądziłam że aż tak :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']nie sądziłam że aż tak :diabloti:[/QUOTE] a nawet jeszcze bardziej :diabloti: Quote
Naklejka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Dwa psy, kot, do tego kiedyś stado 5 świnek morskich. Wszystko było ogarnięte :eviltong: Ale w domu bywają i 4 psy :eviltong: I potrafię z całą czwórką wyjść na spacer :D Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='marta.k9080']a nawet jeszcze bardziej :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Naklejka']Dwa psy, kot, do tego kiedyś stado 5 świnek morskich. Wszystko było ogarnięte :eviltong: Ale w domu bywają i 4 psy :eviltong: I potrafię z całą czwórką wyjść na spacer :D[/QUOTE] No to ja zapraszam do siebie , jak wyjdziesz jednoczesnie na spacer z Qwendi i Neronem to dam Ci medal :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']:diabloti: [B]No to ja zapraszam do siebie , jak wyjdziesz jednoczesnie na spacer z Qwendi i Neronem to dam Ci medal[/B] :eviltong:[/QUOTE] serio? :> Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Angi']serio? :>[/QUOTE] serio , ale trzeba z nimi wyjśc i wrócić w jednym kawałku bez rozszarpanych nerwów .... Quote
Recommended Posts