łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 No ba ! mądra wyszłam z oba psami za furtke żeby je wsadzić do samochodu , a te myślały że idą na spacer i zaczęły wariować ze szczęścia i mi sie kieszeń zahaczyła o furtkę hehe Quote
angineuuka Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 hehehehe, a to gdzie jechały? :P wet? Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='Angi']hehehehe, a to gdzie jechały? :P wet?[/QUOTE] jechały ze mną do rodziców , drzwi nam wstawiają i by Qwenda wariowała :) Quote
*Magda* Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='dOgLoV']jechały ze mną do rodziców , drzwi nam wstawiają i by Qwenda wariowała :)[/QUOTE] Po co jak Qwendi je zje :diabloti: Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='Angi']aaaa... :D a jak tam Ibri?[/QUOTE] Ibri też jechała z nami ale ona do weta .... tamta sprawa z trutką już zapłacona i zamknięta hehe teraz juz dalej kontrola dziąsełek ;) [quote name='magdabroy']Po co jak Qwendi je zje :diabloti:[/QUOTE] bramkę mamy :eviltong: Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='Angi']bramkę powiadasz...? :diabloti:[/QUOTE] nooooo taka chromowaną :eviltong: Quote
agaga21 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Widziałaś na fejsie tybetana do adopcji? Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='agaga21']Widziałaś na fejsie tybetana do adopcji?[/QUOTE] Tak właśnie wklejałam tego linka do galerii [B]3x [/B].... dziwna sprawa , ciekawe z jakiej hodowli jest ten pies .... Quote
*Magda* Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Ładny ten tybek :loveu: Tylko jakiś taki krótkołapny :roll: Albo mi się wydaje, bo siedzi ;) Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='magdabroy']Ładny ten tybek :loveu: Tylko jakiś taki krótkołapny :roll: Albo mi się wydaje, bo siedzi ;)[/QUOTE] Tubki mają krótkie łapy względem swojej wielkości ;) Quote
vege* Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='dOgLoV']Tubki mają krótkie łapy względem swojej wielkości ;)[/QUOTE] Niufki też mają dość krótkie łapki :lol: Ale ten tybek ma piękne podpalenia :) i ogólnie też jest bardzo ładny, taką ma mordeczkę uroczą :) Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='vege*']Niufki też mają dość krótkie łapki :lol: Ale ten tybek ma piękne podpalenia :) i ogólnie też jest bardzo ładny, taką ma mordeczkę uroczą :)[/QUOTE] mógł by mieć jeszcze ciemniejsze :loveu: [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] no hej :multi: za długo nie pogadamy teraz bo ide na 18sta do koscioła zeby sie jutro wyspać :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 śpij w Kościele:diabloti: nie wejdziesz już dzisiaj na dogo? Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='marta.k9080']śpij w Kościele:diabloti: nie wejdziesz już dzisiaj na dogo?[/QUOTE] Hehehehe wejde , jak wrócę :diabloti: z piwkiem i chipsami :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 a ja swoje już kończę:evil_lol: mam pomidor w ziołach,jakieś z Biedry chyba Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='marta.k9080']a ja swoje już kończę:evil_lol: mam pomidor w ziołach,jakieś z Biedry chyba[/QUOTE] ja chciałam solone ale w biedronce nie było a mojemu mężowi sie nie chciało iść na drugą strone do tesco :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 jak on mógł Ci to zrobić :shake: Quote
vege* Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='dOgLoV']Hehehehe wejde , jak wrócę :diabloti: [B]z piwkiem i chipsami[/B] :evil_lol:[/QUOTE] Jak masz piwko i chipsy to w dupie z kościołem :diabloti: Ja mam chrupki orzechowe i strucle z budyniem omnomnomnom:loveu: Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='marta.k9080']jak on mógł Ci to zrobić :shake:[/QUOTE] bo niedobry jest :placz: [quote name='vege*']Jak masz piwko i chipsy to w dupie z kościołem :diabloti: Ja mam chrupki orzechowe i strucle z budyniem omnomnomnom:loveu:[/QUOTE] Nie no musze iść , ale wole dzisiaj wtedy bede mogła dłuzej posiedziec a rano dłuzej pospać , bardziej też na pacer mi sie z psami bedzie chciało isc jak dłuzej pośpię :lol: Quote
vege* Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Wcale nie musisz iść, piwo i chipsy cię wołają :diabloti: Ja w kościele byłam, tak w zasadzie to nie pamiętam kiedy byłam :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='vege*']Wcale nie musisz iść, piwo i chipsy cię wołają :diabloti: Ja w kościele byłam, tak w zasadzie to nie pamiętam kiedy byłam :evil_lol:[/QUOTE] ja ide bo wiesz .... teściowa i te sprawy :eviltong: i w zasadzie to już ide bo musze sie jeszcze przebrac , cały czas łaze w tych podartych spodniach hehe Quote
Recommended Posts