Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ba !

mądra wyszłam z oba psami za furtke żeby je wsadzić do samochodu , a te myślały że idą na spacer i zaczęły wariować ze szczęścia i mi sie kieszeń zahaczyła o furtkę hehe

Posted

[quote name='Angi']aaaa... :D
a jak tam Ibri?[/QUOTE]

Ibri też jechała z nami ale ona do weta .... tamta sprawa z trutką już zapłacona i zamknięta hehe teraz juz dalej kontrola dziąsełek ;)
[quote name='magdabroy']Po co jak Qwendi je zje :diabloti:[/QUOTE]

bramkę mamy :eviltong:

Posted

[quote name='agaga21']Widziałaś na fejsie tybetana do adopcji?[/QUOTE]

Tak właśnie wklejałam tego linka do galerii [B]3x [/B]​....
dziwna sprawa , ciekawe z jakiej hodowli jest ten pies ....

Posted

[quote name='magdabroy']Ładny ten tybek :loveu: Tylko jakiś taki krótkołapny :roll: Albo mi się wydaje, bo siedzi ;)[/QUOTE]

Tubki mają krótkie łapy względem swojej wielkości ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Tubki mają krótkie łapy względem swojej wielkości ;)[/QUOTE]
Niufki też mają dość krótkie łapki :lol:

Ale ten tybek ma piękne podpalenia :) i ogólnie też jest bardzo ładny, taką ma mordeczkę uroczą :)

Posted

[quote name='vege*']Niufki też mają dość krótkie łapki :lol:

Ale ten tybek ma piękne podpalenia :) i ogólnie też jest bardzo ładny, taką ma mordeczkę uroczą :)[/QUOTE]

mógł by mieć jeszcze ciemniejsze :loveu:

[quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE]

no hej :multi:

za długo nie pogadamy teraz bo ide na 18sta do koscioła zeby sie jutro wyspać :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

śpij w Kościele:diabloti:
nie wejdziesz już dzisiaj na dogo?

Posted

[quote name='marta.k9080']śpij w Kościele:diabloti:
nie wejdziesz już dzisiaj na dogo?[/QUOTE]

Hehehehe

wejde , jak wrócę :diabloti: z piwkiem i chipsami :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

a ja swoje już kończę:evil_lol: mam pomidor w ziołach,jakieś z Biedry chyba

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja swoje już kończę:evil_lol: mam pomidor w ziołach,jakieś z Biedry chyba[/QUOTE]

ja chciałam solone ale w biedronce nie było a mojemu mężowi sie nie chciało iść na drugą strone do tesco :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hehehehe

wejde , jak wrócę :diabloti: [B]z piwkiem i chipsami[/B] :evil_lol:[/QUOTE]
Jak masz piwko i chipsy to w dupie z kościołem :diabloti: Ja mam chrupki orzechowe i strucle z budyniem omnomnomnom:loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak on mógł Ci to zrobić :shake:[/QUOTE]

bo niedobry jest :placz:

[quote name='vege*']Jak masz piwko i chipsy to w dupie z kościołem :diabloti: Ja mam chrupki orzechowe i strucle z budyniem omnomnomnom:loveu:[/QUOTE]

Nie no musze iść , ale wole dzisiaj wtedy bede mogła dłuzej posiedziec a rano dłuzej pospać , bardziej też na pacer mi sie z psami bedzie chciało isc jak dłuzej pośpię :lol:

Posted

[quote name='vege*']Wcale nie musisz iść, piwo i chipsy cię wołają :diabloti: Ja w kościele byłam, tak w zasadzie to nie pamiętam kiedy byłam :evil_lol:[/QUOTE]

ja ide bo wiesz .... teściowa i te sprawy :eviltong:

i w zasadzie to już ide bo musze sie jeszcze przebrac , cały czas łaze w tych podartych spodniach hehe