3 x Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='dOgLoV']nie nie mają ;)[/QUOTE] a skad one sie wzieły pręgowane? prodzik ma pręgi ale na pycholu a ni ejak bokser pręgowany Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='3 x']a skad one sie wzieły pręgowane? prodzik ma pręgi ale na pycholu a ni ejak bokser pręgowany[/QUOTE] Ale jakie ma te pręgi na pycholu ? nie zauważyłam ;) nie wiem może jakiś bład genetyczny ;) Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 ehhhh .... o tak mamy .... [video=youtube_share;jqBsM9IqAZ8]http://youtu.be/jqBsM9IqAZ8[/video] Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='magdabroy']:placz::placz:[/QUOTE] i to nadal sypie , na filmiku tego nie widać ale sypie niemiłosiernie :roll: chętnie bym się zamieniła , na prawdę .... Quote
*Magda* Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Zaraz się spakuję i przyjadę do PL, żeby nacieszyć się śniegiem :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='magdabroy']Zaraz się spakuję i przyjadę do PL, żeby nacieszyć się śniegiem :evil_lol:[/QUOTE] zapraszam :diabloti: porzucamy się śnieżkami :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Właśnie weszłam na kamerkę z mojego miasta i tam śniegu nie ma, więc nie jadę :eviltong: Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='magdabroy']Właśnie weszłam na kamerkę z mojego miasta i tam śniegu nie ma, więc nie jadę :eviltong:[/QUOTE] hahahaha pewnie za kilka dni i do nich dotrze .... Quote
3 x Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale jakie ma te pręgi na pycholu ? nie zauważyłam ;) nie wiem może jakiś bład genetyczny ;)[/QUOTE] sięgaj tam gdzie wzrok nie sięga ;) na pycholu ma ale mowie ze takei fajne a nie jak bokser brązowy pręgowany [url]http://img209.imageshack.us/img209/7365/bx1e.jpg[/url] Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='3 x'] [URL]http://img209.imageshack.us/img209/7365/bx1e.jpg[/URL][/QUOTE] eee to takie podpalanie tylko ;) Quote
3 x Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='dOgLoV']eee to takie podpalanie tylko ;)[/QUOTE] no podpalanie ale ukladajace sie w pregi przeciez od poczatku pisze :mad: ze nie jest pręgowany tylko ma pręgi a to przeciez różnica :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='3 x']no podpalanie ale ukladajace sie w pregi przeciez od poczatku pisze :mad: ze nie jest pręgowany tylko ma pręgi a to przeciez różnica :evil_lol:[/QUOTE] no dobra :oops: bo jeszcze wpierd...l dostane :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='3 x']w takim układzie chciałabym być tą osoba której pies nie przysługuje :razz:[/QUOTE] W takim układzie i każdym innym moje psy tylko we mnie się wtulają :evil_lol: U mnie peeeeeeeeeeeeeeeełno śniegu :( Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 no hej :) ja też mam całkiem dużo śniegu :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Wstawaj śpiochu :mad: Szwendasz się po nocy po jakiś red room'ach, a teraz śpisz :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu :mad: Szwendasz się po nocy po jakiś red room'ach, a teraz śpisz :mad::eviltong:[/QUOTE] Hahahaha musiałam trochę odreagować po pracy :eviltong: a spałam do 9tej i zawału dostała jak spojrzałam w lusterko bo kolczyk mi wypadł :placz: już myślałam że będę musiała do kolesia jechać po nowy ale znalazłam kuleczkę która się odkręciła i jakoś dałam rade ją przykręcić ufff .... Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Dobrze, że to ucho, a nie język ;) Mojej siostrze się odkręciła zakrętka na kolczyku w języku i ją połknęła :roll: Potem bolała ją 2 dni brzuch. W ogóle z kolczykiem mojej siostry, to długa historia :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']Dobrze, że to ucho, a nie język ;) Mojej siostrze się odkręciła zakrętka na kolczyku w języku i ją połknęła :roll: Potem bolała ją 2 dni brzuch. W ogóle z kolczykiem mojej siostry, to długa historia :evil_lol:[/QUOTE] Noooo bo to metal albo co gorsza stal chirurgiczna , z tym trzeba uważać , ale języka bym sobie nie przekuła , chyba by bardzo bolało :oops: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Noooo bo to metal albo co gorsza stal chirurgiczna , z tym trzeba uważać , ale języka bym sobie nie przekuła , chyba by bardzo bolało :oops:[/QUOTE] Moja siostra przebiła sobie sama jak miała 16 lat :roll: Opowiem Ci historię tego kolczyka, bo mam czas ;) Ania chciała kolczyk w języku, ale mama się nie zgadzała. Przyjechałam kiedyś do Polski i byliśmy wszyscy u mojego brata. Siedziałam praktycznie na przeciwko mojej siostry, która wpindalała chipsy. Mój brat pracował w Ley'sach, wiec miał ich pod dostatkiem :D No i tak siedzimy, gadamy, Ania je te chipsy, a mi coś błysnęło w jej buzi. No i tekst do niej: -Ania, pokaż język. Cała rodzina gapi się na Anką :evil_lol: Ania: -Po co? Ja: -Ty dobrze wiesz po co?! Pokazała język, a tam kolczyk :mad: No i mama na to z tekstem: -Teraz już wiem czemu ostatnio się tak mało odzywa :evil_lol: Przyjechaliśmy do domu i mówię jej, że ma mi oddać kolczyk. Ona na to, że to nie jej, tylko koleżanki. Bo swój połknęła :mdleje: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Sama sobie język przekuła ??:crazyeye: ja rozumiem ucho ale język :crazyeye: matko a jak by jej sie jakieś zakarzenie wdało albo co :roll: Hahahaha i nie dosyć że połknęła swój kolczyk to jeszcze wsadziła se koleżanki , używany :diabloti: agenciara z niej :diabloti: Chipsów pod dostatkiem :loveu: Quote
vege* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Kolczyka w języku bym nie zrobiła bo strasznie niszczy zęby :shake: Aga, w którym miejscu sobie zrobiłaś bo nie doczytałam? :) Ja mam od 1,5 roku tragusa i jest super :razz: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Sama sobie język przekuła ??:crazyeye: ja rozumiem ucho ale język :crazyeye: matko a jak by jej sie jakieś zakarzenie wdało albo co :roll: Hahahaha i nie dosyć że połknęła swój kolczyk to jeszcze wsadziła se koleżanki , używany :diabloti: agenciara z niej :diabloti: Chipsów pod dostatkiem :loveu:[/QUOTE] Zakażenie to jedno, a uszkodzić sobie jakiś nerw/mięsień to drugie :roll: Pewnie go wygotowała czy coś ;) Nie sądzę, żeby jedna wyciągnęła ze swojej buzi, a druga sobie wsadziła :evil_lol: Chipsy, pepsi, rogale 7day's :loveu: Potem miałam lepiej, bo pracował dla Vichy i miałam kosmetyki za free :) Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='vege*'] Ja mam od 1,5 roku [B]tragusa[/B] i jest super :razz:[/QUOTE] Moja bratowa ma w obu uszach :) Quote
vege* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']Zakażenie to jedno, a uszkodzić sobie jakiś nerw/mięsień to drugie :roll: Pewnie go wygotowała czy coś ;) Nie sądzę, żeby jedna wyciągnęła ze swojej buzi, a druga sobie wsadziła :evil_lol: [B]Chipsy[/B], pepsi, [B]rogale 7day's[/B] :loveu: Potem miałam lepiej, bo pracował dla Vichy i miałam kosmetyki za free :)[/QUOTE] :loveu: [quote name='magdabroy']Moja bratowa ma w obu uszach :)[/QUOTE] mi się strasznie podobają tragusy, na 18 sobie zrobiłam :evil_lol: Tylko teraz chcę sobie kolczyk wymienić bo ten mi się znudził muszę sobie kupić złotą podkowę :) Quote
Recommended Posts