Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']cieszymy się że z Irbi jest już lepiej[/QUOTE]

dzięki ;)

[quote name='magdabroy']A czemu wetka zrezygnowała z pobrania krwi??[/QUOTE]

wczoraj jej podała zastrzyk na odbudowę czerwonych krwinek i dzisiaj była znaczna poprawa wiec na razie jej krwi nie pobierała , zobaczy co będzie jutro i wtedy zdecyduje czy jest sens ją stresować dodatkowo pobieraniem krwi ....

Posted

[quote name='dOgLoV']no tak ale chodzi o to żeby to sie nie miszało z nowym dostarczonym pokarmem , musi wydalić z siebie wszystko to co ma w jelitach od tamtego czasu dlatego od wczoraj nic miała nie jesc a dzisiaj tylko tak małe porcje ma dostawać ;)[/QUOTE]
A skąd ona ma pewność, że to trucizna? :p

Posted

[quote name='Angi']A skąd ona ma pewność, że to trucizna? :p[/QUOTE]

nie ma pewności , ale w razie co trzeba spróbować i tego , głodówka jej nie zaszkodzi a może pomóc ;)

Posted

[quote name='kalyna']Biedna Ibri :( zdrówka dla niej...[/QUOTE]

dziękuję ;)

od dzisiejszej wizyty jeszcze nie słyszałam żeby kichała , ładnie zjadła karmę i napiła się wody .... jestem dobrej myśli ....

Posted

Piosenka mogłaby być puszczana w tle każdych tych akcji, które pokazują w TV ;)

[quote name='Angi']ej

dziś jest pierwszy dzień zimy

i co?

mam śnieg!

:D[/QUOTE]

Czyli u mnie zimy nie ma, bo nie mam śniegu :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']A skąd ona ma pewność, że to trucizna? :p[/QUOTE]

Bo to wetka, ktora diagnozy bierze z kosmosu ;) Badania nie sa jej do tego potrzebne.. Jesli to ciagle ta sama do ktorej tez Nerona zabieraja;p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']
mam śnieg!

:D[/QUOTE]

:-( ja nie mam

Hej Aga :)

Posted

[quote name='marmara_19']Bo to wetka, ktora diagnozy bierze z kosmosu ;) Badania nie sa jej do tego potrzebne.. Jesli to ciagle ta sama do ktorej tez Nerona zabieraja;p[/QUOTE]

No właśnie też mnie zastanawia, co to za problem pobrać krew i na wszelki wypadek zbadać?

Jetsanowi pobieraliśmy krew do badań, chociaż dobrze się czuł i niby był już zdrowy, ale to było dla pewności.

Posted

[quote name='Naklejka']No właśnie też mnie zastanawia, co to za problem pobrać krew i na wszelki wypadek zbadać?

Jetsanowi pobieraliśmy krew do badań, chociaż dobrze się czuł i niby był już zdrowy, ale to było dla pewności.[/QUOTE]

Ale ta pani wet o wet nad wetami i stawia diagnozy i domysly patrzac w sufit... Sadzac po opisach i przejsciach z Neronem...

Posted

[quote name='marmara_19']Ale ta pani wet o wet nad wetami i stawia diagnozy i domysly patrzac w sufit... Sadzac po opisach i przejsciach z Neronem...[/QUOTE]

Sufit kryje w sobie wielkie moce :D

Posted

Kicia czuje się średnio , siedzi osowiała i wymiotuje ale na szczęście tylko śliną , jutro kolejna wizyta ..... a weta mamy bardzo dobrego , nie wiem o co wam chodzi :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Kicia czuje się średnio , siedzi osowiała i [B]wymiotuje ale na szczęście tylko śliną[/B] , jutro kolejna wizyta ..... a weta mamy bardzo dobrego , nie wiem o co wam chodzi :roll:[/QUOTE]
jak nic nie jadła, to czym wymiotować ma? :p

Posted

[quote name='Angi']jak nic nie jadła, to czym wymiotować ma? :p[/QUOTE]

Jadła , dzisiaj już może jeść .... a chodziło o to że dobrze ze śliną a nie krwią ....