Oscar Patric Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 cieszymy się że z Irbi jest już lepiej Quote
*Magda* Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 A czemu wetka zrezygnowała z pobrania krwi?? Quote
łamAga Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='unikatowydiament']cieszymy się że z Irbi jest już lepiej[/QUOTE] dzięki ;) [quote name='magdabroy']A czemu wetka zrezygnowała z pobrania krwi??[/QUOTE] wczoraj jej podała zastrzyk na odbudowę czerwonych krwinek i dzisiaj była znaczna poprawa wiec na razie jej krwi nie pobierała , zobaczy co będzie jutro i wtedy zdecyduje czy jest sens ją stresować dodatkowo pobieraniem krwi .... Quote
angineuuka Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='dOgLoV']no tak ale chodzi o to żeby to sie nie miszało z nowym dostarczonym pokarmem , musi wydalić z siebie wszystko to co ma w jelitach od tamtego czasu dlatego od wczoraj nic miała nie jesc a dzisiaj tylko tak małe porcje ma dostawać ;)[/QUOTE] A skąd ona ma pewność, że to trucizna? :p Quote
łamAga Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Angi']A skąd ona ma pewność, że to trucizna? :p[/QUOTE] nie ma pewności , ale w razie co trzeba spróbować i tego , głodówka jej nie zaszkodzi a może pomóc ;) Quote
łamAga Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 rozjeb.....ała mi serce ta piosenka .... [video=youtube_share;AdqS5zoNp2I]http://youtu.be/AdqS5zoNp2I[/video] Quote
łamAga Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='kalyna']Biedna Ibri :( zdrówka dla niej...[/QUOTE] dziękuję ;) od dzisiejszej wizyty jeszcze nie słyszałam żeby kichała , ładnie zjadła karmę i napiła się wody .... jestem dobrej myśli .... Quote
angineuuka Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 ej dziś jest pierwszy dzień zimy i co? mam śnieg! :D Quote
*Magda* Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Piosenka mogłaby być puszczana w tle każdych tych akcji, które pokazują w TV ;) [quote name='Angi']ej dziś jest pierwszy dzień zimy i co? mam śnieg! :D[/QUOTE] Czyli u mnie zimy nie ma, bo nie mam śniegu :eviltong: Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Czyli u mnie też nie ma zimy bo słońce nawala i 2 w plusie jest :lol: Quote
angineuuka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 no a u mnie jeszcze jest :p ale pewnie się stopi, bo zapowiadają +4 :)))))))))))))) Quote
marmara_19 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Angi']A skąd ona ma pewność, że to trucizna? :p[/QUOTE] Bo to wetka, ktora diagnozy bierze z kosmosu ;) Badania nie sa jej do tego potrzebne.. Jesli to ciagle ta sama do ktorej tez Nerona zabieraja;p Quote
Guest wolfheart Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Angi'] mam śnieg! :D[/QUOTE] :-( ja nie mam Hej Aga :) Quote
Naklejka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='marmara_19']Bo to wetka, ktora diagnozy bierze z kosmosu ;) Badania nie sa jej do tego potrzebne.. Jesli to ciagle ta sama do ktorej tez Nerona zabieraja;p[/QUOTE] No właśnie też mnie zastanawia, co to za problem pobrać krew i na wszelki wypadek zbadać? Jetsanowi pobieraliśmy krew do badań, chociaż dobrze się czuł i niby był już zdrowy, ale to było dla pewności. Quote
marmara_19 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Naklejka']No właśnie też mnie zastanawia, co to za problem pobrać krew i na wszelki wypadek zbadać? Jetsanowi pobieraliśmy krew do badań, chociaż dobrze się czuł i niby był już zdrowy, ale to było dla pewności.[/QUOTE] Ale ta pani wet o wet nad wetami i stawia diagnozy i domysly patrzac w sufit... Sadzac po opisach i przejsciach z Neronem... Quote
Naklejka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='marmara_19']Ale ta pani wet o wet nad wetami i stawia diagnozy i domysly patrzac w sufit... Sadzac po opisach i przejsciach z Neronem...[/QUOTE] Sufit kryje w sobie wielkie moce :D Quote
angineuuka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Naklejka']Sufit kryje w sobie wielkie moce :D[/QUOTE] potwierdzam hahaha :D Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Kicia czuje się średnio , siedzi osowiała i wymiotuje ale na szczęście tylko śliną , jutro kolejna wizyta ..... a weta mamy bardzo dobrego , nie wiem o co wam chodzi :roll: Quote
angineuuka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='dOgLoV']Kicia czuje się średnio , siedzi osowiała i [B]wymiotuje ale na szczęście tylko śliną[/B] , jutro kolejna wizyta ..... a weta mamy bardzo dobrego , nie wiem o co wam chodzi :roll:[/QUOTE] jak nic nie jadła, to czym wymiotować ma? :p Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='Angi']jak nic nie jadła, to czym wymiotować ma? :p[/QUOTE] Jadła , dzisiaj już może jeść .... a chodziło o to że dobrze ze śliną a nie krwią .... Quote
Recommended Posts