Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']a co to takiego ta school lista ?? moze obejrze :razz:[/QUOTE]

Zwykła lista z teledyskami ;) ale co tydzień z innej szkoły :) I w sobotę ma być z Ostrowa. Chyba o 10 rano jeśli dobrze pamiętam ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Zwykła lista z teledyskami ;) ale co tydzień z innej szkoły :) I w sobotę ma być z Ostrowa. Chyba o 10 rano jeśli dobrze pamiętam ;)[/QUOTE]
aaaa to nie obejrze bo w mieście będę ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To pech :eviltong:[/QUOTE]

płakała nie będę :eviltong:

ej wiedzieliście o istnieniu takiego zwierzaka jak Manul ?? :crazyeye:

patrzcie jaki słodziak :loveu:

[IMG]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1499464_603495819686020_1809480709_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']A co to? Połączeni kota z rysiem?[/QUOTE]

To jest zwierze z rodziny kotowatych , prowadzą nocny tryb życia a za dnia ukrywają się w jaskiniach , sa skryte i samotnicze :)

a tu macie Wilka grzywiastego :diabloti:

[IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1394793_583551511680451_1669308805_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']płakała nie będę :eviltong:

ej wiedzieliście o istnieniu takiego zwierzaka jak Manul ?? :crazyeye:

patrzcie jaki słodziak :loveu:

[/QUOTE]
Ja wiedziałam...dowiedziałam się kilka dni temu z wiedzy bezużytecznej hahhaha :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Co Ty za zwierzęta wynajdujesz??[/QUOTE]

a mam taka fajna stronke "zwierzeta o których istnieniu nie miałeś pojęcia " ;)

[quote name='vege*']Ja wiedziałam...dowiedziałam się kilka dni temu z wiedzy bezużytecznej hahhaha :diabloti:[/QUOTE]

a to ja z innej stronki to wiem ;)

Guest wolfheart
Posted

ten kotek wygląda jakby go skrzyżowali z beczką,a wilczek jest chyba krzyżówką ze szczudłami :diabloti: ale i tak są słit:loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak Ibri??[/QUOTE]

śpi cały czas , całe drogi oddechowe musi mieć zawalone bo śpi z otwartym pyszczkiem , noskiem pewnie nie umie oddychać :roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']ten kotek wygląda jakby go skrzyżowali z beczką,a wilczek jest chyba krzyżówką ze szczudłami :diabloti: ale i tak są słit:loveu:[/QUOTE]

hahahaha jakie spostrzeżenia :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']śpi cały czas , całe drogi oddechowe musi mieć zawalone bo śpi z otwartym pyszczkiem , noskiem pewnie nie umie oddychać :roll:[/QUOTE]

To co, dziś śpi z Wami w łóżku?

Posted

[quote name='magdabroy']To co, dziś śpi z Wami w łóżku?[/QUOTE]

jak na razie śpi u nas na parapecie , jeżeli stwierdzi że zostaje z nami na noc to zostanie , jeżeli będzie chciała iść to ją wypuścimy ;)

nie moge na nia patrzec jak tak sie bidulka męczy ....

Posted

aga, mam nadzieję, że ibri się po prostu przeziębiła. mój gruby też kicha a osłuchowo nic nie słychać. w każdym razie mocno trzymam kciuki za bidulkę.

koto-ryś cuuuuuuuuuuuuuuudny!!!!!!!!:loveu: jak się to zwierzę nazywa?
z kolei mój mąż stwierdził, że mógłby mieć wilka grzywiastego (mnie się nie bardzo podoba, dziwny jakiś, trochę jak liso-sarna:evil_lol:)

Posted

[quote name='agaga21']aga, mam nadzieję, że ibri się po prostu przeziębiła. mój gruby też kicha a osłuchowo nic nie słychać. w każdym razie mocno trzymam kciuki za bidulkę.

koto-ryś cuuuuuuuuuuuuuuudny!!!!!!!!:loveu: jak się to zwierzę nazywa?
z kolei mój mąż stwierdził, że mógłby mieć wilka grzywiastego (mnie się nie bardzo podoba, dziwny jakiś, trochę jak liso-sarna:evil_lol:)[/QUOTE]

ja też mam taką nadzieję .... bidulka cały czas leży z główką do góry i łapie powietrze otwartym pyszczkiem ...

ten dziwny zwierz to Manul , wystepuje w Azji Środkowej , u nas niestety nie ma takich fajnych zwierzątek , a lis grzywiasty fajny , ma takie długie nogi jak mój Neron hahahaha :diabloti: