łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='Angi']ale wiocha xDDDDDDDDDDDDDDD[/QUOTE] sama jesteś wiocha :eviltong: piękne mamy miasteczko :eviltong: Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='Angi']mówię o piosence :P[/QUOTE] jak to disco polo ;) Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 A oglądasz eska.tv? Bo w sobotę będzie school lista z Ostrowa :eviltong: Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']A oglądasz eska.tv? Bo w sobotę będzie school lista z Ostrowa :eviltong:[/QUOTE] a co to takiego ta school lista ?? moze obejrze :razz: Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='dOgLoV']a co to takiego ta school lista ?? moze obejrze :razz:[/QUOTE] Zwykła lista z teledyskami ;) ale co tydzień z innej szkoły :) I w sobotę ma być z Ostrowa. Chyba o 10 rano jeśli dobrze pamiętam ;) Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']Zwykła lista z teledyskami ;) ale co tydzień z innej szkoły :) I w sobotę ma być z Ostrowa. Chyba o 10 rano jeśli dobrze pamiętam ;)[/QUOTE] aaaa to nie obejrze bo w mieście będę ;) Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaa to nie obejrze bo w mieście będę ;)[/QUOTE] To pech :eviltong: Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']To pech :eviltong:[/QUOTE] płakała nie będę :eviltong: ej wiedzieliście o istnieniu takiego zwierzaka jak Manul ?? :crazyeye: patrzcie jaki słodziak :loveu: [IMG]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1499464_603495819686020_1809480709_n.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']A co to? Połączeni kota z rysiem?[/QUOTE] To jest zwierze z rodziny kotowatych , prowadzą nocny tryb życia a za dnia ukrywają się w jaskiniach , sa skryte i samotnicze :) a tu macie Wilka grzywiastego :diabloti: [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1394793_583551511680451_1669308805_n.jpg[/IMG] Quote
vege* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='dOgLoV']płakała nie będę :eviltong: ej wiedzieliście o istnieniu takiego zwierzaka jak Manul ?? :crazyeye: patrzcie jaki słodziak :loveu: [/QUOTE] Ja wiedziałam...dowiedziałam się kilka dni temu z wiedzy bezużytecznej hahhaha :diabloti: Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']Co Ty za zwierzęta wynajdujesz??[/QUOTE] a mam taka fajna stronke "zwierzeta o których istnieniu nie miałeś pojęcia " ;) [quote name='vege*']Ja wiedziałam...dowiedziałam się kilka dni temu z wiedzy bezużytecznej hahhaha :diabloti:[/QUOTE] a to ja z innej stronki to wiem ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ten kotek wygląda jakby go skrzyżowali z beczką,a wilczek jest chyba krzyżówką ze szczudłami :diabloti: ale i tak są słit:loveu: Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']Jak Ibri??[/QUOTE] śpi cały czas , całe drogi oddechowe musi mieć zawalone bo śpi z otwartym pyszczkiem , noskiem pewnie nie umie oddychać :roll: Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='marta.k9080']ten kotek wygląda jakby go skrzyżowali z beczką,a wilczek jest chyba krzyżówką ze szczudłami :diabloti: ale i tak są słit:loveu:[/QUOTE] hahahaha jakie spostrzeżenia :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='dOgLoV']śpi cały czas , całe drogi oddechowe musi mieć zawalone bo śpi z otwartym pyszczkiem , noskiem pewnie nie umie oddychać :roll:[/QUOTE] To co, dziś śpi z Wami w łóżku? Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']To co, dziś śpi z Wami w łóżku?[/QUOTE] jak na razie śpi u nas na parapecie , jeżeli stwierdzi że zostaje z nami na noc to zostanie , jeżeli będzie chciała iść to ją wypuścimy ;) nie moge na nia patrzec jak tak sie bidulka męczy .... Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']Może rano będzie lepiej ;):calus:[/QUOTE] oby ;) Quote
agaga21 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 aga, mam nadzieję, że ibri się po prostu przeziębiła. mój gruby też kicha a osłuchowo nic nie słychać. w każdym razie mocno trzymam kciuki za bidulkę. koto-ryś cuuuuuuuuuuuuuuudny!!!!!!!!:loveu: jak się to zwierzę nazywa? z kolei mój mąż stwierdził, że mógłby mieć wilka grzywiastego (mnie się nie bardzo podoba, dziwny jakiś, trochę jak liso-sarna:evil_lol:) Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='agaga21']aga, mam nadzieję, że ibri się po prostu przeziębiła. mój gruby też kicha a osłuchowo nic nie słychać. w każdym razie mocno trzymam kciuki za bidulkę. koto-ryś cuuuuuuuuuuuuuuudny!!!!!!!!:loveu: jak się to zwierzę nazywa? z kolei mój mąż stwierdził, że mógłby mieć wilka grzywiastego (mnie się nie bardzo podoba, dziwny jakiś, trochę jak liso-sarna:evil_lol:)[/QUOTE] ja też mam taką nadzieję .... bidulka cały czas leży z główką do góry i łapie powietrze otwartym pyszczkiem ... ten dziwny zwierz to Manul , wystepuje w Azji Środkowej , u nas niestety nie ma takich fajnych zwierzątek , a lis grzywiasty fajny , ma takie długie nogi jak mój Neron hahahaha :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 błyszczy stronami z facebooka :diabloti: Quote
Recommended Posts