angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 rozwalił se fifola. A nie macie gdzieś coś, o co mógł sobie rozwalić? Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='marta.k9080']biedny :-(:glaszcze:[/QUOTE] teraz sie położyl i zasnął .... [quote name='Angi']rozwalił se fifola. A nie macie gdzieś coś, o co mógł sobie rozwalić?[/QUOTE] nie raczej nie :shake: Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 a tylko fifek rozwalony? weźcie popatrzcie mu tam dokładniej. Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 tylko fifolek na pewno , nie wiem czy to mu sie zagoi czy to szyć trzeba czy coś .... akurat w niedziele sie to musiało stac .... Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 jak rany nie są głębokie, to aż tak bym się nie bała. Jednak weta i tak bym odwiedziła... Fifol to jednak szczególne miejsce :D kolejny powód, by nie mieć samca w domu :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 no do weta koniecznie pójdźcie Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 niech polezy jeszcze z godzine i zobaczymy co bedzie jak wstanie , jak sie przespi to emocje mu opadną i fifolek zmaleje a jak nie zmaleje to znaczy ze ma tak mocno spuchnięty nie od podniecenia tylko od rany ..... to ostatni samiec jakiego mamy w domu ( ze zwierząt ) .... Quote
vege* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 A ja w przyszłości chcę tylko samca :roll: :lol: Biedny Neruś :( Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']niech polezy jeszcze z godzine i zobaczymy co bedzie jak wstanie , jak sie przespi to emocje mu opadną i fifolek zmaleje a jak nie zmaleje to znaczy ze ma tak mocno spuchnięty nie od podniecenia tylko od rany ....[B]. t[/B]o ostatni samiec jakiego mamy w domu [B]( ze zwierząt ) ....[/QUOTE][/B] :evil_lol: jak podkreśliłaś :P Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ojej, biedny psiak :( Wet odebrał w końcu? Kurcze, ciężko chyba czekać z tym do jutra, bo nawet nie wiadomo czy może robić siku :roll: P.S. Mojej zgody nie macie :eviltong: Aga się pochwali, jak przyjdzie na to czas :eviltong: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Odebrał jest w Elblągu , kazał dac mu coś przeciwbólowego i robić zimne okłady , całą podłogę mam od krwi bo zamiast leżec to łazi a krew mu cały czas sączy , legowisko od krwi , on od krwi zaraz oszaleje , ale łazi już normalnie , tylko z kładzeniem sie ma problemy , i wali od niego jak od "kryjącego psa" wydaje nam sie że chciał Qwende pokryć a ona mu się wyszarpnęła i mu fifolka uszkodziła .... ehhhh Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']A co, Qwenducha ma cieczkę??[/QUOTE] tak :roll: a Qwenda jak głupia cały czas łazi obok niego i chce go "tam" lizać .... Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']tak :roll: a Qwenda jak głupia cały czas łazi obok niego i chce go "tam" lizać ....[/QUOTE] Niech go lepiej nie próbuje lizać, bo się chłopak podnieci :diabloti: A wet powiedział, co macie mu dać przeciwbólowego? bo paracetamolu dostać nie może :shake: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']Niech go lepiej nie próbuje lizać, bo się chłopak podnieci :diabloti: A wet powiedział, co macie mu dać przeciwbólowego? bo paracetamolu dostać nie może :shake:[/QUOTE] miałam jeszcze jedną tabletkę co dostawał jak miał problem z tym dyskiem to mu dałam , kotom nie można dawać a pies ?? hmmm chyba w bardzo duzej ilosci nie moze dostać paracetamolu ale w malej dawce można , musiał by dostać 3,5 tyś mg zeby mu zaszkodziło tak na poważnie .... Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Kurcze, ja bym się bała dać paracetamol w każdej ilości. Jakbym nie miała innej możliwości, to pewnie bym dała ;) Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']Kurcze, ja bym się bała dać paracetamol w każdej ilości. Jakbym nie miała innej możliwości, to pewnie bym dała ;)[/QUOTE] Nie posiadam tego leku bo sama jestem na niego uczulona , ale z zalecenia lekarza bym mu dała ;) Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [IMG]http://static1.thm.pl/obrazki/18310-496-w-zyciu-bym-sie-nie-odwazyl.gif[/IMG] Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 jak bym widziała mojego tate łapiącego pająka do słoika :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy'][IMG]http://static1.thm.pl/obrazki/18310-496-w-zyciu-bym-sie-nie-odwazyl.gif[/IMG][/QUOTE] oooo fak . :P Quote
Guest wolfheart Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 puściłabym chate z dymem jakby takie coś mi się tam zalęgło:-o Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']Aga, nr. 3 poszedł :eviltong:[/QUOTE] no to teraz już w ogóle nie wiem co wybrać :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 szkoda, ze nie wiem o czo kaman :P Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']no to teraz już w ogóle nie wiem co wybrać :eviltong:[/QUOTE] Ja obiektywna nie jestem, ale nr.3 jest moim zdaniem najlepszy :p Quote
Recommended Posts