łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Angi']chodzi mi o to, że dajesz jej żreć kiedy nie powinna, bo nie masz serca :p[/QUOTE] ale ona wtedy powinna , 18sta to jest pora ich jedzenia .... Quote
*Magda* Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='natija']nie martw sie skleroza nie boli:)wiec nie jest zle:)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ale trzeba sie nachodzić :eviltong:[/QUOTE] A potem nogi napie*dalają :evil_lol: Ja muszę mieso przed kotem chować, a Wy się martwicie, że tybki są takie sprytne :D Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='magdabroy']A potem nogi napie*dalają :evil_lol: Ja muszę mieso przed kotem chować, a Wy się martwicie, że tybki są takie sprytne :D[/QUOTE] oj napitalają napitalają :diabloti: nie ni nasze koty nie zjadają nam nic , Neron też nie ale Qwendi nadrabia za wszystkich .... Quote
*Magda* Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Mi Lumpek raz zarąbał kotlety na obiad :mad: Od tamtej pory nie zostawiam nic, nawet jak idę tylko do wc na 5 sekund :shake: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='magdabroy']Mi Lumpek raz zarąbał kotlety na obiad :mad: Od tamtej pory nie zostawiam nic, nawet jak idę tylko do wc na 5 sekund :shake:[/QUOTE] hahahahahahahaha cwaniak z niego hehehehe Quote
*Magda* Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 A to mięso było jeszcze zamrożone :roll: Wyciągnęłam z zamrażalki, zostawiłam na blacie i pojechałam po chleb. Wróciłam po jakiś 15 min. i mięso było w połowie zeżarte :mad::D Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='magdabroy']A to mięso było jeszcze zamrożone :roll: Wyciągnęłam z zamrażalki, zostawiłam na blacie i pojechałam po chleb. Wróciłam po jakiś 15 min. i mięso było w połowie zeżarte :mad::D[/QUOTE] na pewno się ucieszyłas hehe Quote
*Magda* Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='dOgLoV']na pewno się ucieszyłas hehe[/QUOTE] Bardzo :mad: Quote
3 x Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Niby się naumieliśmy ale tak nie do końca nam to wychodzi , Sebek poszedł na dwór myśląc że [B]teściowa pilnuje[/B] żeby Qwendi do kuchni nie wlazła a teściowa myślała że On jest w kuchni , no i Oni myśleli a Qwendi w tym czasie pożerała mięcho :diabloti: ja byłam wtedy w pracy więc umywam od tego ręce :diabloti: Taaak najpierw by sie szczeniak wystraszył a później by został zabity :diabloti:[/QUOTE]o kurde ja myslalam, ze tybcie to rasa silnie stróżująca a widzę że teściowa bardziej ;) trzeba nabyć takową skoro psy w nocy spią o właśnie a w nocy jak teściowa? pilnuje? ;) [quote name='dOgLoV']ale ona wtedy powinna , 18sta to jest pora ich jedzenia ....[/QUOTE] to tym bardziej nie rozumiem czemu się dziwisz ;) [quote name='magdabroy']Mi Lumpek raz zarąbał kotlety na obiad :mad: Od tamtej pory nie zostawiam nic, nawet jak idę tylko do wc na 5 sekund :shake:[/QUOTE] to tak jak my blaty puste, zlew prawie pusty (tzn pochowane wsio co ma elementy drewniane) buty na szafie tudziez w zamknietej łazience jeden pokój zamykamy na klucz bo sa w nim ... ksiązki i pudła z plasitkowymi pojemnikami do kuchni a takie pudła + tybcio = demolka ;) a ostatnio to nawet szafę na łańcuch zamykamy :evil_lol: i szuflady z komody mamy prawieże gwoździami pozabijane kocham ta rasę ;) Quote
angineuuka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='3 x']o kurde ja myslalam, ze tybcie to rasa silnie stróżująca [b]a widzę że teściowa bardziej ;) trzeba nabyć takową skoro psy w nocy spią o właśnie a w nocy jak teściowa? Pilnuje? ;) [/b] to tym bardziej nie rozumiem czemu się dziwisz ;) to tak jak my blaty puste, zlew prawie pusty (tzn pochowane wsio co ma elementy drewniane) buty na szafie tudziez w zamknietej łazience jeden pokój zamykamy na klucz bo sa w nim ... Ksiązki i pudła z plasitkowymi pojemnikami do kuchni a takie pudła + tybcio = demolka ;) a ostatnio to nawet szafę na łańcuch zamykamy :evil_lol: I szuflady z komody mamy prawieże gwoździami pozabijane kocham ta rasę ;)[/quote] ahahahahahahahahahahah :d Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='3 x']o kurde ja myslalam, ze tybcie to rasa silnie stróżująca a widzę że teściowa bardziej ;) trzeba nabyć takową skoro psy w nocy spią o właśnie a w nocy jak teściowa? pilnuje? ;) to tym bardziej nie rozumiem czemu się dziwisz ;) to tak jak my blaty puste, zlew prawie pusty (tzn pochowane wsio co ma elementy drewniane) buty na szafie tudziez w zamknietej łazience jeden pokój zamykamy na klucz bo sa w nim ... ksiązki i pudła z plasitkowymi pojemnikami do kuchni a takie pudła + tybcio = demolka ;) a ostatnio to nawet szafę na łańcuch zamykamy :evil_lol: i szuflady z komody mamy prawieże gwoździami pozabijane kocham ta rasę ;)[/QUOTE] Taaaaa , teściowa pilnuje 24h na dobę , normalnie tybek ze stróżowaniem się chowa :eviltong: My mamy wszystko na wierzchu więc czesto mamy coś skonsumowane , ale butów nie rusza na szczęście , ona tylko wszystko co papierowe porywa , no chyba ze bysmy ją samą w domu zostawili to zostali byśmy bez mebli i drzwi , to na pewno ;) [quote name='Angi']ahahahahahahahahahahah :d[/QUOTE] się nie śmiej :eviltong: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Dobry nawet ;) ale zanim ogarnęłam wszystko to się zrobiła godzina 13sta , i teraz ani w dupe ani w oko żeby iśc z psami bo zaraz jest obiad ( Qwendi już waruje pod drzwiami kuchni :diabloti:) więc zdjęć nie będzie bo po obiedzie bedzie za ciemno na fotki :roll: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']A co Ty obiad będziesz jeść 2h??[/QUOTE] no nie ale jeszcze go nie ma , robi się , to chwile pewnie potrwa ;) Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 To zjesz o 14, potem bierzesz psy, aparat i focisz ;) Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Dobry nawet ;) ale zanim ogarnęłam wszystko to się zrobiła godzina 13sta , i teraz ani w dupe ani w oko żeby iśc z psami bo zaraz jest obiad ( Qwendi już waruje pod drzwiami kuchni :diabloti:) więc zdjęć nie będzie bo po obiedzie bedzie za ciemno na fotki :roll:[/QUOTE] to ja więcej zdjęć królików nie dodam :p Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']To zjesz o 14, potem bierzesz psy, aparat i focisz ;)[/QUOTE] nie wyrobimy się do 14stej ;) jeszcze musze jechac do mamy ;) [quote name='Angi']to ja więcej zdjęć królików nie dodam :p[/QUOTE] ej no ale chyba nie dodajesz ich tylko dla mnie :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 dla ciebie też. :P A mam jeszcze nawet filmik, pierwszy z tego aparatu :lol: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Angi']dla ciebie też. :P A mam jeszcze nawet filmik, pierwszy z tego aparatu :lol:[/QUOTE] no to dajesz :eviltong: a jaki Ty masz ten aparat ?? bo zapomniałam :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 nie dam, dopóki ty nie dasz :diabloti: Canona :P Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']nie wyrobimy się do 14stej ;) jeszcze musze jechac do mamy ;)[/QUOTE] To do mamy pojedziesz jak będzie ciemno :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']To do mamy pojedziesz jak będzie ciemno :mad::eviltong:[/QUOTE] hahahahaha Magdo nie bij mnie :eviltong: u nas juz jest prawie ciemno :roll: Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahaha Magdo nie bij mnie :eviltong: u nas juz jest prawie ciemno :roll:[/QUOTE] Ciemno będziesz miała po 15, więc mnie nie wku*wiaj :eviltong: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Angi']nie dam, dopóki ty nie dasz :diabloti: Canona :P[/QUOTE] aaaa Canona :diabloti: [quote name='magdabroy']Ciemno będziesz miała po 15, więc mnie nie wku*wiaj :eviltong:[/QUOTE] noooo a obiad pewnie zjemy po 15stej :diabloti: i się Madziu tak nie denerwuj :lol: Quote
Recommended Posts