*Magda* Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='dOgLoV']ej no od wczoraj duzo czasu minęło :eviltong:[/QUOTE] Zacznij brać bilobil :eviltong: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='magdabroy']Zacznij brać bilobil :eviltong:[/QUOTE] mi juz nic nie pomoże , zbyt zaawansowane stadium sklerozy mam ;) Quote
natija Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 nie martw sie skleroza nie boli:)wiec nie jest zle:) Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='natija']nie martw sie skleroza nie boli:)wiec nie jest zle:)[/QUOTE] ale trzeba sie nachodzić :eviltong: Quote
natija Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 no tak ,ale troche sportu nie zaszkodzi ;):eviltong: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='natija']no tak ,ale troche sportu nie zaszkodzi ;):eviltong:[/QUOTE] na brak ruchu nie mogę narzekać :diabloti: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1451472_572998262754850_8910530_n.jpg[/IMG] naszą Qwendi często nachodzą takie myśli :roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] naszą Qwendi często nachodzą takie myśli :roll:[/QUOTE] klatka na morde:diabloti: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='marta.k9080']klatka na morde:diabloti:[/QUOTE] podejrzewam ze i to by nie pomogło , dzisiaj nam w*******i....a całe mięso jakie było na obiad :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='dOgLoV']podejrzewam ze i to by nie pomogło , dzisiaj nam w*******i....a całe mięso jakie było na obiad :diabloti:[/QUOTE] powinna się porządnie porzygać za takie obżarstwo:diabloti: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='marta.k9080']powinna się porządnie porzygać za takie obżarstwo:diabloti:[/QUOTE] coś Ty jeszcze jej mało było , przed 18sta juz sie o jedzienie opominała , maupa jedna , a później waży ile waży .... Quote
Guest wolfheart Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 powiedz jej ,że beczki sadła są nieatrakcyjne:evil_lol: w końcu to kobieta powinna się przejąc :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Angi']to nie dawać :p[/QUOTE] za późno , już dostała :eviltong: nie miała bym serca dać Neronowi a nie dac Qwendi :eviltong: [quote name='marta.k9080']powiedz jej ,że beczki sadła są nieatrakcyjne:evil_lol: w końcu to kobieta powinna się przejąc :evil_lol:[/QUOTE] buahahahahahhaa :diabloti: taaaa , ona by na pewno się przejeła :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='dOgLoV']za późno , już dostała :eviltong: nie miała bym serca dać Neronowi a nie dac Qwendi :eviltong: [/QUOTE] a ja bym miała,skoro sama pożarła wcześniej:mad: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja bym miała,skoro sama pożarła wcześniej:mad:[/QUOTE] hehe , mi to na ręke bo nie lubie takiego mięsa na obiad :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='dOgLoV']hehe , mi to na ręke bo nie lubie takiego mięsa na obiad :diabloti:[/QUOTE] specjalnie jej zostawiłaś na widoku:diabloti: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='marta.k9080']specjalnie jej zostawiłaś na widoku:diabloti:[/QUOTE] y-y mnie w domu nie było :eviltong: Quote
3 x Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 kurna, my przy kilkumiesiacznym szczeniaku tybcia nauczylismy sie wszystko chowac widze, ze wy przy doroslej pannie jeszcze sie nienaumieliście :roll: żeby nas słodziak wiódł spokojne życie nawet telewizor powiesiliśmy na scianie no wiecie, żeby gdyby mu sie temu telewizorowi spadło, żeby sie szczeniak nie przestraszył ;) Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='3 x']kurna, my przy kilkumiesiacznym szczeniaku tybcia nauczylismy sie wszystko chowac widze, ze wy przy doroslej pannie jeszcze sie nienaumieliście :roll: żeby nas słodziak wiódł spokojne życie nawet telewizor powiesiliśmy na scianie no wiecie, żeby gdyby mu sie temu telewizorowi spadło, żeby sie szczeniak nie przestraszył ;)[/QUOTE] Niby się naumieliśmy ale tak nie do końca nam to wychodzi , Sebek poszedł na dwór myśląc że teściowa pilnuje żeby Qwendi do kuchni nie wlazła a teściowa myślała że On jest w kuchni , no i Oni myśleli a Qwendi w tym czasie pożerała mięcho :diabloti: ja byłam wtedy w pracy więc umywam od tego ręce :diabloti: Taaak najpierw by sie szczeniak wystraszył a później by został zabity :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 to się nie dziw, że Qwedni taka gruba :P jesteś jak moja mama :p Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Angi']to się nie dziw, że Qwedni taka gruba :P jesteś jak moja mama :p[/QUOTE] Twoja mama też pracuje w soboty ?? :cool3: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Angi']moja mama nie pracuje ;)[/QUOTE] no to co piszesz ze jestem jak Twoja mama jak ja w tym czasie w pracy byłam :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 chodzi mi o to, że dajesz jej żreć kiedy nie powinna, bo nie masz serca :p Quote
Recommended Posts