Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

naszą Qwendi często nachodzą takie myśli :roll:[/QUOTE]

klatka na morde:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']podejrzewam ze i to by nie pomogło , dzisiaj nam w*******i....a całe mięso jakie było na obiad :diabloti:[/QUOTE]

powinna się porządnie porzygać za takie obżarstwo:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']powinna się porządnie porzygać za takie obżarstwo:diabloti:[/QUOTE]

coś Ty jeszcze jej mało było , przed 18sta juz sie o jedzienie opominała , maupa jedna , a później waży ile waży ....

Guest wolfheart
Posted

powiedz jej ,że beczki sadła są nieatrakcyjne:evil_lol: w końcu to kobieta powinna się przejąc :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']to nie dawać :p[/QUOTE]

za późno , już dostała :eviltong: nie miała bym serca dać Neronowi a nie dac Qwendi :eviltong:

[quote name='marta.k9080']powiedz jej ,że beczki sadła są nieatrakcyjne:evil_lol: w końcu to kobieta powinna się przejąc :evil_lol:[/QUOTE]

buahahahahahhaa :diabloti: taaaa , ona by na pewno się przejeła :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']za późno , już dostała :eviltong: nie miała bym serca dać Neronowi a nie dac Qwendi :eviltong:
[/QUOTE]

a ja bym miała,skoro sama pożarła wcześniej:mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hehe , mi to na ręke bo nie lubie takiego mięsa na obiad :diabloti:[/QUOTE]

specjalnie jej zostawiłaś na widoku:diabloti:

Posted

kurna, my przy kilkumiesiacznym szczeniaku tybcia nauczylismy sie wszystko chowac
widze, ze wy przy doroslej pannie jeszcze sie nienaumieliście :roll:
żeby nas słodziak wiódł spokojne życie nawet telewizor powiesiliśmy na scianie
no wiecie, żeby gdyby mu sie temu telewizorowi spadło, żeby sie szczeniak nie przestraszył ;)

Posted

[quote name='3 x']kurna, my przy kilkumiesiacznym szczeniaku tybcia nauczylismy sie wszystko chowac
widze, ze wy przy doroslej pannie jeszcze sie nienaumieliście :roll:
żeby nas słodziak wiódł spokojne życie nawet telewizor powiesiliśmy na scianie
no wiecie, żeby gdyby mu sie temu telewizorowi spadło, żeby sie szczeniak nie przestraszył ;)[/QUOTE]

Niby się naumieliśmy ale tak nie do końca nam to wychodzi , Sebek poszedł na dwór myśląc że teściowa pilnuje żeby Qwendi do kuchni nie wlazła a teściowa myślała że On jest w kuchni , no i Oni myśleli a Qwendi w tym czasie pożerała mięcho :diabloti: ja byłam wtedy w pracy więc umywam od tego ręce :diabloti:
Taaak najpierw by sie szczeniak wystraszył a później by został zabity :diabloti: