vege* Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Jem zielonego grejpfruta bo Magda z Martą polecały i powiem szczerze, że dobry jest :) Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='vege*']Jem zielonego grejpfruta bo Magda z Martą polecały i powiem szczerze, że dobry jest :)[/QUOTE] ale też taki gorzki czy nie ? :cool3: Quote
vege* Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 nie, ale dla mnie ogólnie grejpfruty nie są gorzkie :lol: Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='vege*']nie, ale dla mnie ogólnie grejpfruty nie są gorzkie :lol:[/QUOTE] sąąąąąąąąąą i to bardzo :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 gorzkie? raczej lekko kwaśne powiedziałabym :lol: ale ja bardzo lubię szczególnie te zielone :p Quote
Guest wolfheart Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='vege*']Nie prawda :lol:[/QUOTE] to jakie?:lol: dla mnie mandarynki są np.słodkie ,ale pomarańcze to już trochę kwaśne/cierpkie,tym bardziej grejpfruty Quote
vege* Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 to była odp do Agi postu jak mówiła, że są baardzo gorzkie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='vege*']to była odp do Agi postu jak mówiła, że są baardzo gorzkie :eviltong:[/QUOTE] aha :p Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='unikatowydiament']hej,hej :) :) :)[/QUOTE] hej hej ;) a grejfruty i tak są bleeeeee :eviltong: Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='Angi']co u ciebie, Ago ? : >[/QUOTE] a siedzę sobie i słucham muzyki , zaraz mi bebenki pękną ale co tam :diabloti: Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 a różnie ;) Bednarka , Bartka Wrone , Kupiche , czerwone gitary itd Quote
angineuuka Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 wiesz jak, moja rodzina ? :P spać mi sie chceeeee.. :mdleje: Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='Angi']wiesz jak, moja rodzina ? :P spać mi sie chceeeee.. :mdleje:[/QUOTE] ale że he ?? mi tak se :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 miało być może rodzina, a nie że moja :evil_lol: a mi bardzo.. zasypiam na siedząco :lol: Quote
*Magda* Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='vege*']Jem zielonego grejpfruta bo Magda z Martą polecały i powiem szczerze, że dobry jest :)[/QUOTE] Wiedziałam, że się ktoś skusi :diabloti: [quote name='dOgLoV']ale też taki gorzki czy nie ? :cool3:[/QUOTE] Zielona odmiana grejfrutów nazywa się "sweetie", czyli jak sama nazwa wskazuje są słodkie :eviltong: Gdzie jesteś pipko? :mad::diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='Angi']miało być może rodzina, a nie że moja :evil_lol: a mi bardzo.. zasypiam na siedząco :lol:[/QUOTE] hehehehehe :diabloti: [quote name='magdabroy']Wiedziałam, że się ktoś skusi :diabloti: Zielona odmiana grejfrutów nazywa się "sweetie", czyli jak sama nazwa wskazuje są słodkie :eviltong: Gdzie jesteś pipko? :mad::diabloti::eviltong:[/QUOTE] tutaj :eviltong: Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='magdabroy']Gdzie rurki dla mnie??[/QUOTE] zjadłam :oops: za dlugo sie bawiłaś z kuchnią :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='dOgLoV']zjadłam :oops: za dlugo sie bawiłaś z kuchnią :eviltong:[/QUOTE] Chciałabym, żeby to była zabawa :mad::roll: Następnym razem o mnie nie zapomnij :mad: Quote
Recommended Posts