łamAga Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 ojjj tak , uzależniona to ja jestem na pewno ;) Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='dOgLoV']noooooo Ty to mnie dobrze znasz :eviltong: nie wiedzialam że tak szybko wszystko zalatwimy :cool1:[/QUOTE] Ja Ciebie, a Ty mnie :eviltong: Wniosek złożony?? Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='magdabroy']Ja Ciebie, a Ty mnie :eviltong: Wniosek złożony??[/QUOTE] Taaaaaaaaak :lol: musiałam się wpisać jako członek ZKWp żeby móc być współwłaścicielem hodowli , teraz około 4 miesiące musimy czekać na wiadomość jaką nazwę nadali naszej hodowli , musieliśmy podać 5 propozycji ;) Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='dOgLoV'] musiałam się wpisać jako członek ZKWp żeby móc być współwłaścicielem hodowli , teraz około 4 miesiące musimy czekać na wiadomość jaką nazwę nadali naszej hodowli , musieliśmy podać 5 propozycji ;)[/QUOTE] A Sebek wymyślił trzy, tak? To co, na szybko coś wpisywaliście? Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='magdabroy']A Sebek wymyślił trzy, tak? To co, na szybko coś wpisywaliście?[/QUOTE] dokładnie , 3 wspólnie znaleźliśmy a pozostałymi dwiema nas zaskoczyła , myslelismy ze są 3 obowiązkowe a jest ich aż 5 wiec cos tam wymyśliliśmy na miejscu ale z reguły i tak przyjmują pierwsza wolną , sprawdzalismy to teoretycznie te pierwsze trzy są wolne ;) Quote
angineuuka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 nie zawsze przyjmują pierwszą wolną :P Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='Angi']nie zawsze przyjmują pierwszą wolną :P[/QUOTE] trudno , co będzie to będzie :eviltong: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='natija']podaj nazwy:)[/QUOTE] jak zatwierdzą to wam podam :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 też sobie wpiszesz nazwę hodowli na fejsbuczku? :lol: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='Angi']też sobie wpiszesz nazwę hodowli na fejsbuczku? :lol:[/QUOTE] tzn ?? [quote name='natija']tyle czasu jeszcze......[/QUOTE] też mi sie to nie podobie :shake: Quote
3 x Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 tybcia bedziecie rozmnazac? my przymierzamy sie do zarejestrowania chłopaka nszego ale kiepsko nam idzie ;) Quote
Izabela124. Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='Angi']i na dodatek jesz dziwne rzeczy :eviltong:[/QUOTE]Mało jem :eviltong: Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='kalyna']Aga o tak wczesnej porze na dogo :crazyeye: co za poświęcenie :evil_lol: [/QUOTE] No widzisz tak wcześnie musze wstawać :eviltong: [quote name='3 x']tybcia bedziecie rozmnazac? my przymierzamy sie do zarejestrowania chłopaka nszego ale kiepsko nam idzie ;)[/QUOTE] Tak , w przyszłym roku mamy zamiar Qwędzie pokryć , ale jeszcze długa droga przed nami , trzeba wszystkie badania zrobić , chłopa przygotować , i psychicznie się nastawić na małe niedzwiadki ;) zarejestrójcie chłopaka , chętnie go poznam przy okazji jakiejś wystawy :loveu: [quote name='Izabela124.']Mało jem :eviltong:[/QUOTE] widać :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 To już jest masakryczne uzależnienie, jak Ty o 5 rano, przed pracą kompa odpalasz i na dogo wchodzisz :diabloti: Dzień doberek nałogowcu :evil_lol: Quote
3 x Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='dOgLoV'] zarejestrójcie chłopaka , chętnie go poznam przy okazji jakiejś wystawy :loveu: [/QUOTE] bez wystawy nie ma szans? ;) a kawalera już dla niej macie? Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='magdabroy']To już jest masakryczne uzależnienie, jak Ty o 5 rano, przed pracą kompa odpalasz i na dogo wchodzisz :diabloti: Dzień doberek nałogowcu :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam nałogowiec od razu , wstaje , ide do łazienki , pozniej siadam z kawą to coś trzeba robić , a kawe musze wypić to czy ja ja wypije patrzac w sciane czy patrząc w kompa to bez różnicy :eviltong: [quote name='3 x']bez wystawy nie ma szans? ;) a kawalera już dla niej macie?[/QUOTE] mieszkamy zbyt daleko siebie zeby sie spotkać "przypadkiem" :roll: upatrzonego mamy , ale rozmów jeszcze nie przeprowadzalismy bo za wczesnie ;) ogłosimy krycie dopiero wtedy jak już nastąpi ;) wtedy napiszę kim jest owy kawaler ;) Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :p[/QUOTE] hejka ;) Quote
Aleksa. Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Hej :) Zaglądam po krótkiej nieobecności ;) Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='Aleksandra95']Hej :) Zaglądam po krótkiej nieobecności ;)[/QUOTE] [quote name='Angi']helloł :D[/QUOTE] Hej dziewczyny ;) Quote
vege* Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Cześć po długiej nieobecności, żyję i mam nadzieję, że wszyscy tęskniliście za mną :loveu::diabloti: Quote
łamAga Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='vege*']Cześć po długiej nieobecności, żyję i mam nadzieję, że wszyscy tęskniliście za mną :loveu::diabloti:[/QUOTE] nooooooooooo oczywiście :loveu: hello :multi: Quote
Recommended Posts