Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Zupełne przeciwieństwo ;) Biały, z włosami ni to rudymi, ni to blond ;)[/QUOTE]

mozna upastowac jak kargul świnie?
;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

dobry ;) i nawet ciepławy ;)[/QUOTE]

no całe 8'C:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']u nas 6 a rano było skrobanko :evil_lol:[/QUOTE]

nam chyba w nocy nie mrozi jeszcze:lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']fajnie macie ;)[/QUOTE]

:shake: wcale nie,ja czekam na mrozik :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']to ho do mnie ;)[/QUOTE]

zara będe :cool1:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']super poznasz nasze futrzaki :multi:[/QUOTE]

nigdy nie miałam okazji spotkać MT:roll:spacerował taki jeden nasza trasą,ale na początku roku,teraz tam nie chodzą chyba
Tylko nie wiem czy on był 100% MT bo jakiś mały jak dla mnie

Posted

[quote name='marta.k9080']nigdy nie miałam okazji spotkać MT:roll:spacerował taki jeden nasza trasą,ale na początku roku,teraz tam nie chodzą chyba
Tylko nie wiem czy on był 100% MT bo jakiś mały jak dla mnie[/QUOTE]

MT są różne , Qwendi tez jakaś wielka nie jest , na zdjęciach ze mną może wyglądac jak kolos bo ja malutka jestem :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']MT są różne , Qwendi tez jakaś wielka nie jest , na zdjęciach ze mną może wyglądac jak kolos bo ja malutka jestem :eviltong:[/QUOTE]
nie no mnie się wydaje że Qwendzia duża jest jak tak patrzyłam na wystawach w porównaniu z innymi sukami :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']moze był młody ;)[/QUOTE]

nie,pancio Rocky'ego mówił że facet ma tego psa chyba od 3lat

Posted

[quote name='marta.k9080']nie,pancio Rocky'ego mówił że facet ma tego psa chyba od 3lat[/QUOTE]

hmmm to pewnie sie juz nie dowiemy czy był MT czy coś w typie ;)

Kurcze co noc budzę się o 3ciej w nocy wyspana a jak mi sie uda zasnąć to o 5tej nie umiem sie zwlec z łóżka i cały dzień śpię na stojąco :angryy:

Guest wolfheart
Posted

ja się ostatnie kilka nocy budziłam po 2/3 razy:roll: a że sen i tak mam dość lekki,to bardzo ciężko mi ponownie zasnąć

Posted

[quote name='marta.k9080']ja się ostatnie kilka nocy budziłam po 2/3 razy:roll: a :roll: że sen i tak mam dość lekki,to bardzo ciężko mi ponownie zasnąć[/QUOTE]

ja jak wiesz nigdy nie miałam problemu ze spaniem a od jakiegoś miesiąca jest masakra , nie ma nocy żebym sie nie obudziła i nie męczyła żeby znowu zasnąć :flaming:wczoraj już o 4:45 wstałam bo już spac nie mogłam , zrobiłam sobie kawe i tak siedziałam az nie musiałam wychodzić do pracy a dzisiaj juz miałam problem ze wstaniem ....