*Magda* Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Angi']ej Aga. Czemu się nie pochwaliłaś [URL]https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1465317_391890470941404_471014175_n.jpg[/URL] :grins:[/QUOTE] Piknie :) Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 ale ten mój mąż jest głupi :splat::mdleje: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']ale ten mój mąż jest głupi :splat::mdleje:[/QUOTE] Domyślam się, że walnął to na fb?? Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']Domyślam się, że walnął to na fb??[/QUOTE] noooo :mad: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='Angi']musi cię kochać mocno :D[/QUOTE] prosi sie o pozew rozwodowy :angryy: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='Angi']napiszę mu to :grins: :evil_lol:[/QUOTE] on o tym wie :eviltong: przy nim w necie szukałam wzorów takich pism :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV']on o tym wie :eviltong: przy nim w necie szukałam wzorów takich pism :eviltong:[/QUOTE] Pomógł Ci szukać? :diabloti: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Aga fajny ten Twój mąż ha ha ha[/QUOTE] zajebisty :eviltong: [quote name='magdabroy']Pomógł Ci szukać? :diabloti:[/QUOTE] nie , siedział i pizgał ze mnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='dOgLoV'] nie , siedział i pizgał ze mnie :diabloti:[/QUOTE] To tym bardziej się z nim rozwiedź :mad: Nawet na jego pomoc nie możesz liczyć :shake::evil_lol: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']To tym bardziej się z nim rozwiedź :mad: Nawet na jego pomoc nie możesz liczyć :shake::evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :placz: o ja biedna :placz: Quote
agaga21 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 papużki fajne ale nie lubię ptaków w klatkach. miłej nocki :) Quote
kalyna Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Buahhahahahha :lol: 1,5 roku po ślubie, w wolnym czasie, szukacie pozwów rozwodowych :roflt: najpierw straciliście kasę na ślub, a teraz drugi raz na rozwód :lol: Quote
3 x Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='magdabroy']Domyślam się, że walnął to na fb??[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']noooo :mad:[/QUOTE] teraz ty go walnij tym bejsbolem ;) [quote name='kalyna']Buahhahahahha :lol: 1,5 roku po ślubie, w wolnym czasie, szukacie pozwów rozwodowych :roflt: najpierw straciliście kasę na ślub, a teraz drugi raz na rozwód :lol:[/QUOTE] mam znajomych co sie rozwiedli bo przy składaniu wniosku przez net było 50% taniej jakiejstam opłaty oczywista nie był to główny powód aczkolwiek jako dopełnienie rozstania - zadziwiający ;) Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='agaga21']papużki fajne ale nie lubię ptaków w klatkach. miłej nocki :)[/QUOTE] Ja też zdecydowanie wolę na wolności ;) [quote name='kalyna']Buahhahahahha :lol: 1,5 roku po ślubie, w wolnym czasie, szukacie pozwów rozwodowych :roflt: najpierw straciliście kasę na ślub, a teraz drugi raz na rozwód :lol:[/QUOTE] na coś trzeba kase wydać :eviltong: [quote name='3 x']teraz ty go walnij tym bejsbolem ;) mam znajomych co sie rozwiedli bo przy składaniu wniosku przez net było 50% taniej jakiejstam opłaty oczywista nie był to główny powód aczkolwiek jako dopełnienie rozstania - zadziwiający ;)[/QUOTE] Na niego nawet bejsbol nie wystarczy :eviltong: hahahaha fajnych masz znajomych :diabloti: My tylko się tak droczymy a później sami się z tego śmiejemy :diabloti: Ja tam wolę mieć takiego męża który np jak robię tapczan a on przechodzi to mnie popchnie że się wyłoże jak długa na tym tapczanie niż jakegoś sztywniaka przy którym bym nic nie mogła zażartować bo wszystko brał by na poważnie ;) Quote
3 x Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ja tam wolę mieć takiego męża który np [B]jak robię tapczan [/B]a on przechodzi to mnie popchnie że się wyłoże jak długa na tym tapczanie niż jakegoś sztywniaka przy którym bym nic nie mogła zażartować bo wszystko brał by na poważnie ;)[/QUOTE] nie moge się do tego odnieść bo generalnie meble to my kupujemy chociaz marzy mi sie zrobienie siedzisk lub/i stołu z bębnów po kablach Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='3 x']nie moge się do tego odnieść [B]bo generalnie meble to my kupujemy[/B] chociaz marzy mi sie zrobienie siedzisk lub/i stołu z bębnów po kablach[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:no :diabloti: chodziło o rozkładanie / składanie tapczanu :eviltong: ale dzisiaj mielismy mroźny spacerek brrrr na dworze +5 stopni ale odczuwalna temperatura na pewno dużo niższa jest :lol: psy nawet do wody nie chciały iść więc im tez za ciepło nie było bo tak by na pewno nie odpuściły :shake: Quote
Guest wolfheart Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Angi']ej Aga. Czemu się nie pochwaliłaś :grins:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='marta.k9080']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] co to za śmiechy :mad::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='dOgLoV']co to za śmiechy :mad::eviltong:[/QUOTE] a tak se :p Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 śmiejcie sie śmiejcie :eviltong: Quote
łamAga Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Jak by co to poszłam sie kąpać , będe za godzinke moze półtorej i wstawie zdjecia ;) Quote
Recommended Posts