łamAga Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='magdabroy']Ja dziś wypiłam 3 kawy po 0,5 l :diabloti:[/QUOTE] no to poszalałaś :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='dOgLoV']no to poszalałaś :diabloti:[/QUOTE] Troszeczkę :diabloti: [quote name='marta.k9080']też mam taki jeden duży chyba kiedyś był w zestawie z tą herbatą Sagą[/QUOTE] U mnie to rodzinne i wszyscy pijemy kawy z duuuuuuuuuuuuuzych kubków :p Quote
łamAga Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Ja nie lubie pić kawy w kubku :eviltong: ale to już wiecie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja nie lubie pić kawy w kubku :eviltong: ale to już wiecie :eviltong:[/QUOTE] Bo Ty dziwna jesteś :eviltong: Może piłabym kawę ze szklanki, ale nie widziałam szklanek o pojemności 0,5L :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='magdabroy'] U mnie to rodzinne i wszyscy pijemy kawy z duuuuuuuuuuuuuzych kubków :p[/QUOTE] u mnie tylko ja jestem taka zachłanna :diabloti: Quote
łamAga Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='magdabroy']Bo Ty dziwna jesteś :eviltong: Może piłabym kawę ze szklanki, ale nie widziałam szklanek o pojemności 0,5L :eviltong:[/QUOTE] no ja też nie widziałam wiec pije w normalnych :eviltong: Quote
vege* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Ja tam zawsze wszystko piję w kubku :) Kocham kupować kubki, mam ich całą szafkę, ale piję tylko z jednego, cała reszta stoi dla ozdoby i nikt z nich nigdy nie pił i nikt ich nie dotykał oprócz mnie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [IMG]http://img.besty.pl/images/300/25/3002596.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='Angi']dobranoc :grins:[/QUOTE] [quote name='natija']dobranoc:evil_lol:[/QUOTE] to było złosliwe z waszej strony :eviltong: [quote name='magdabroy']Dzień dobry i dobranoc Aguś :)[/QUOTE] dzień dobry Madziu :loveu: [quote name='unikatowydiament']witamy się,miłego dzionka:)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] Hejka laseczki ;) [quote name='vege*']Ja tam zawsze wszystko piję w kubku :) Kocham kupować kubki, mam ich całą szafkę, ale piję tylko z jednego, cała reszta stoi dla ozdoby i nikt z nich nigdy nie pił i nikt ich nie dotykał oprócz mnie :evil_lol:[/QUOTE] Ja też ogólnie lubie kubki , tez mam ich pełno , ale w nich nie pije :eviltong: stoja tak jak u Ciebie i zbierają kurz :diabloti: A tak ogólnie to dzisiaj jestem na maxa wqurwiona wiec jak tu wchodzicie to na własne ryzyko :eviltong: Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='marta.k9080'][IMG]http://img.besty.pl/images/300/25/3002596.jpg[/IMG][/QUOTE] ooo dziekuję :loveu: właśnie sączę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo dziekuję :loveu: właśnie sączę :diabloti:[/QUOTE] proszę:pja przed chwilą skończyłam swoją kawusię:p Quote
vege* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 a ja piję pyszną gorącą czekoladę :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='vege*']a ja piję pyszną gorącą czekoladę :loveu:[/QUOTE] sama robisz czy masz taką w proszku? Quote
vege* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Robię z tego ht tp://mnz.pl/wp-content/uploads/2012/02/De-Care-Kakao-DecoMorreno.jpg troszkę cukru i 3 kostki gorzkiej czekolady omnomnomnom :loveu: Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='vege*']ble, fuj :evil_lol:[/QUOTE] no coś Ty kawa to podstawa dnia :eviltong: Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='vege*']zielona herbata to podstawa :loveu:[/QUOTE] fuj , zielona herbata jest niedobra , w ogóle herbata jest nie dobra :shake: Quote
Recommended Posts