Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']To już było 2x w tygodniu :eviltong:[/QUOTE] przecie zmarnować się nie może :diabloti: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 ja laysy paprykowe wzięłam ale nie wiem po co bo totalnie nie mam na nie ochoty hehe dziwna jestem ostatnio hehe Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ja laysy paprykowe wzięłam ale nie wiem po co bo totalnie nie mam na nie ochoty hehe dziwna jestem ostatnio hehe[/QUOTE] :niewiem::niewiem: ale ja Cię rozumiem:diabloti: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ja laysy paprykowe wzięłam ale nie wiem po co bo totalnie nie mam na nie ochoty hehe [B]dziwna jestem ostatnio [/B]hehe[/QUOTE] ostatnio? :o Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']:niewiem::niewiem: ale ja Cię rozumiem:diabloti:[/QUOTE] tez tak miewasz ?? :cool3: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']ostatnio? :o[/QUOTE] hahahahahahhahaha :eviltong: gupia :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']tez tak miewasz ?? :cool3:[/QUOTE] :diabloti: no Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']:diabloti: no[/QUOTE] czyli nie jestem sama :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']czyli nie jestem sama :diabloti:[/QUOTE] nie ,na mnie zawsze możesz liczyć :diabloti: Quote
vege* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja wypiłam piwko i juz nie mam a jeszcze jedno bym wypiła bo teraz czeka mnie długich 7 dni abstynencji :roll:[/QUOTE] A ja wypiłam zieloną herbatę i kto tu ma najgorzej? :diabloti: [quote name='dOgLoV']ja wykąpana już w łóżku jestem :oops:[/QUOTE] Ja też wykąpana siedzę z żelatyną na głowie, jeszcze 20 min i zmywam :evil_lol: [quote name='magdabroy']A ja już zjadłam-pizze :loveu:[/QUOTE] Jezu kiedy ja pizzę jadłam to nie pamiętam :cry: A z czym miałaś? :) [quote name='dOgLoV']mniami :loveu: ja se kupiłam chipsy ale ich nie zjadłam , coś ostatnio nic mi sie jeść nie chce ....[/QUOTE] Mi też, ostatnio jakoś ograniczyłam jedzenie, słodyczy prawie wcale nie jem. Czas zgubić 5 kg, o których mówiłam jakiś czas temu :diabloti: ale już 1,5 kg spadło :multi: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='vege*'] Jezu kiedy ja pizzę jadłam to nie pamiętam :cry: A z czym miałaś? :) [/QUOTE] Z pieczarkami i salami ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Ja jestem ciekawa ile ja ważę :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja jestem ciekawa ile ja ważę :diabloti:[/QUOTE] Idź się zważ, to będziesz wiedzieć ;) Quote
vege* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Z pieczarkami i salami ;)[/QUOTE] ja jem zawsze z pieczarkami, cebulą i kukurydzą :loveu: [quote name='magdabroy']Idź się zważ, to będziesz wiedzieć ;)[/QUOTE] pewnie powie, że wagi nie ma w domu xD Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Idź się zważ, to będziesz wiedzieć ;)[/QUOTE] Ja ważyłam ostatnio siebie i Lunę ,razem ważymy 79kg:diabloti: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 No nie mam :eviltong: Ty Marta na pewno dużo ważysz hahahahaha Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']No nie mam :eviltong: Ty Marta na pewno dużo ważysz hahahahaha[/QUOTE] Luna waży równe 30kg:crazyeye: wiec dla mnie pozostaje 49:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna waży równe 30kg:crazyeye: wiec dla mnie pozostaje 49:evil_lol:[/QUOTE] tak mało Luna waży ?? Ty tez za bogato nie ważysz hehe Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']tak mało Luna waży ?? Ty tez za bogato nie ważysz hehe[/QUOTE] Luna ma fajną wagę:p Dla mnie jak na suczkę to wystarczająco waży.Ja nigdy nie ważyłam chyba 50kg:evil_lol:Taką już mam anorektyczną figurę :evil_lol: Quote
vege* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna waży równe 30kg:crazyeye: wiec dla mnie pozostaje 49:evil_lol:[/QUOTE] Oddać ci 5 kg? Wtedy będziemy miały po równo kg :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='vege*']Oddać ci 5 kg? Wtedy będziemy miały po równo kg :diabloti:[/QUOTE] nie bo jeszcze mi w cycki pójdzie,a ja wole mieć swój sportowy rozmiar :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']nie bo jeszcze mi w cycki pójdzie,a ja wole mieć swój sportowy rozmiar :evil_lol:[/QUOTE] mi tam moze pójśc w cycki :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']nie bo jeszcze mi w cycki pójdzie,a ja wole mieć swój sportowy rozmiar :evil_lol:[/QUOTE] hahaha :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']mi tam moze pójśc w cycki :diabloti:[/QUOTE] a na złośc w d*pe pójdzie:diabloti: Quote
vege* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']mi tam moze pójśc w cycki :diabloti:[/QUOTE] a nie w mózg? :diabloti: :roflt: Quote
Recommended Posts