łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']zdrówko wam ;)[/QUOTE] mi sie piwko kończy a nie mam więcej :diabloti: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']a ja nie mam w ogóle i żyję :p[/QUOTE] biedna Ty :roll: ja za tydzien po maratonie w pracy jak wypije piwko to padne na łóżko i wstane w niedziele wieczorem :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 a ja za tydzień jadę na weekend do babci. ;p Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']a ja za tydzień jadę na weekend do babci. ;p[/QUOTE] ooo ale masz fajnie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']a ja za tydzień jadę na weekend do babci. ;p[/QUOTE] na wypas :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']na wypas :diabloti:[/QUOTE] jakoś trzeba uzbierać kasę na obiektyw. :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']jakoś trzeba uzbierać kasę na obiektyw. :diabloti:[/QUOTE] no wiesz mi też babunia zasponsorowała Julki:diabloti: ale moja babunia mieszka z nami:p Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']no wiesz mi też babunia zasponsorowała Julki:diabloti: ale moja babunia mieszka z nami:p[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ej Aga, weź mnie nie molestuj. :diabloti: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']ej Aga, weź mnie nie molestuj. :diabloti:[/QUOTE] muszę :eviltong: napisz tak lub nie i luzik :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 nie wiem. :diabloti: ale miał zwierza na avku :p Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']drinków za bardzo nie lubię ;)[/QUOTE] Ja też nie :shake: Ale mam już tylko jedną butelko winka z PL i szkoda mi go otwierać :( Więc muszę się zadowolić czymś innym ;) Zjem kolację i zrobię sobie bacardi z colą ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 a ja wypiłam piwko i juz nie mam a jeszcze jedno bym wypiła bo teraz czeka mnie długich 7 dni abstynencji :roll: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja wypiłam piwko i juz nie mam a jeszcze jedno bym wypiła bo teraz czeka mnie długich 7 dni abstynencji :roll:[/QUOTE] Wyślij Sebka do sklepu ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Wyślij Sebka do sklepu ;)[/QUOTE] nie chce mu sie , leń z niego , powiedział mi że bylismy to mogłam wziąć po dwa , a tam zero wyboru , taki mały speluniasty ten sklepik :shake: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 To idźcie na spacer i do sklepu po piwko :) Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']To idźcie na spacer i do sklepu po piwko :)[/QUOTE] ja wykąpana już w łóżku jestem :oops: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ja też wykapana ;) Idę po kolację :eviltong: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja też wykapana ;) Idę po kolację :eviltong:[/QUOTE] ja kolacji nie jadam :eviltong: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='magdabroy']A ja już zjadłam-pizze :loveu:[/QUOTE] mniami :loveu: ja se kupiłam chipsy ale ich nie zjadłam , coś ostatnio nic mi sie jeść nie chce .... Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 To, że nie zjadłaś chipsów, to akurat dobrze ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']mniami :loveu: ja se kupiłam chipsy ale ich nie zjadłam , coś ostatnio nic mi sie jeść nie chce ....[/QUOTE] ja jadłam wczoraj i dzisiaj dojadałam Layś Strong :p ale takie (pyszne:diabloti:) śmieciowe żarło jadam teraz tylko raz w tygodniu Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']ja jadłam[B] wczoraj i dzisiaj [/B]dojadałam Layś Strong :p ale takie (pyszne:diabloti:) śmieciowe żarło jadam teraz [B]tylko raz w tygodniu[/B][/QUOTE] To już było 2x w tygodniu :eviltong: Quote
Recommended Posts