Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
a to panna nie ucieka jak cieczka?

Spuszczana jest tylko w miejscach dalekich od miasta wiec choć by nawet chciala sobie gdzies pobiec to wystarczy powiedziec "masz" albo zaszeleścić woreczkiem :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Spuszczana jest tylko w miejscach dalekich od miasta wiec choć by nawet chciala sobie gdzies pobiec to wystarczy powiedziec "masz" albo zaszeleścić woreczkiem :evil_lol:

Rozumiem to tak jak dla Sherry wziasc zabawke i zapiszczec i leci z drugiego konca pola albo po prostu zabrac Niunie i uciekac w druga strone :evil:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Pada u Was juz snieg? :razz:

Ja Was spowrotem tutaj na dogo moge zaprosic :)

Tak delikatnie troche popruszyło i znikneło :roll:
słyszalam że u was dośc duzo spadło :lol:
już do was biegniemy :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Hej.:D Śliczny ten Twój psiak.:D A ja mam na DT onka.. w jakim wieku im uszka stają ?? :)

Dziekujemy :loveu: przesłodkie są małe Onki :loveu: niestety nie pamiętam jak to było z Nerona uszkami , pamietam tylko że długo miał oklapniete jedno uszko jak mis uszatek ale później mu ładnie stanęło :lol:

Posted

Niufciak napisał(a):
Hejka;)
Słodka Qwendzia;)
Czyżby nam się tu szykowała hodowla mastifków??;D

Dziękujemy :cool3:

Bardzo chcielibyśmy założyć hodowlę ale póki co nie mamy na to warunków nie mniej jednak w dalekiej przyszłości mamy nadzieje ziścić swoje plany ;)