łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Kupisz sobie szminke, to wystarczy. :P w spisie rzeczy do szpitala też była szminka , ochronna :P bo usta podobno wysychają :P Quote
*Magda* Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Hejka :) Aguś, ja Ci nie pomogę co zabrać do szpitala, bo ja nie brałam połowy tego co Ty masz na liście :P Wszystko miałam w szpitalu ;) Co do golenia i cc, to mnie przed cc położna ogoliła :eviltong: Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Hejka :) Aguś, ja Ci nie pomogę co zabrać do szpitala, bo ja nie brałam połowy tego co Ty masz na liście :P Wszystko miałam w szpitalu ;) Co do golenia i cc, to mnie przed cc położna ogoliła :eviltong: Hejka ;) Bo Ty byłas w normalnym szpitalu tzn w kraju gdzie macie normalną służbę zdrowia :P Pewnie golą ale ja nie widziała bym ku temu powodów :P Quote
marta1624 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Aga ja też nie pomogę, ale to pewnie wiesz :D Quote
*Magda* Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Pewnie golą ale ja nie widziała bym ku temu powodów :P Ja mam bliznę już w miejscu gdzie normalnie rosną kłaki :P Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Aga ja też nie pomogę, ale to pewnie wiesz :D Domyślam się :D Quote
marta1624 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Ja mam bliznę już w miejscu gdzie normalnie rosną kłaki :P To po CC nie gol się, i blizny nie widać :p Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Ja mam bliznę już w miejscu gdzie normalnie rosną kłaki :P To nisko tną ;) To po CC nie gol się, i blizny nie widać :P No wlasnie Magda , trza być naturalnym :D orangutanem :D Quote
*Magda* Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 To po CC nie gol się, i blizny nie widać :P I tak nie widać, bo chodzę w majtkach :eviltong: Quote
marta1624 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 To nisko tną ;) No wlasnie Magda , trza być naturalnym :D orangutanem :D I tak nie widać, bo chodzę w majtkach :eviltong: No właśnie Madzia, naturalność to podstawa! :D To ty staromodna jesteś, nowe trendy cię omijają :P Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 I tak nie widać, bo chodzę w majtkach :eviltong: W majtkach chodzisz ???? ale Ty dziwna jesteś :P Quote
*Magda* Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 W majtkach chodzisz ???? ale Ty dziwna jesteś :P Już mi się znudziło chodzenie "bez" :evil_lol: Dobranoc łamAga :) Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Już mi się znudziło chodzenie "bez" :evil_lol: Dobranoc łamAga :) :peace: Dobranoc ;) Ja też w sumie ide bo dzisiaj się nie wyspałam , Sebek miał wrocic z pracy o 15stej wrocił o 23 ciej i za nim czekałam ( żeby mu wpierdolić :peace: ) a Qwendi ta głupia istota jak Tylko Sebek dzisiaj rano pojechał do pracy darła nieprzerwalnie papę , zawsze przed cieczką ją tak wali , a cieczka w grudniu , troche trzeba bedzie wycierpiec jej jęków hehe Quote
marta1624 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Dobranoc Jadzia i ŁamAga :D Qwendi woła chłopaka :p Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Dobranoc Jadzia i ŁamAga :D Qwendi woła chłopaka :P Jak ja jej dam chłopaka to na dupsku przez miesiąć nie usiądzie jka ja niedługo :P dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Jak ja jej dam chłopaka to na dupsku przez miesiąć nie usiądzie jka ja niedługo :P dobranoc ;) Dobranoc ;) Chcesz razem z nią przeżywać macierzyństwo? :D Quote
Pani Profesor Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 o rany, weszłam po kilku dniach nieobecności i się nie zawiodłam - pipy, bobry, orangutany :wub: kocham Was przeokrutnie :grin: :loveu: :loveu: Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Chcesz razem z nią przeżywać macierzyństwo? :D O co to , to nie :P chociaż później yły by sweet focie z małą dzidzią i szczeniaczkami :D Dobranoc Dziewczyny :D Dzień dobry :D o rany, weszłam po kilku dniach nieobecności i się nie zawiodłam - pipy, bobry, orangutany :wub: kocham Was przeokrutnie :grin: :loveu: :loveu: Te tematy są najlepsze :jumpie: Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Siema :D Hejka Aguś ;) Siema laski ;) Jeszcze jestem w jednym kawałku :D Quote
angineuuka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Dociagnij chociaż do pierwszego listopada :p Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Dociagnij chociaż do pierwszego listopada :P Właśnie się boje ze taka data jest mozliwa :P masakra by była :P Quote
Recommended Posts