*Magda* Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 (edited) [quote name='WATACHA'] Poszłabym na basen, ale nie umiem pływać.Zresztą jak wejdę to na pewno zachce mi się sikać ;P Aga a Ty znowu w ciąży ;)? No to się wysikasz :evil_lol: Aga jest w ciągłej ciąży :diabloti: P.S. Aga, dałabyś tyle za psa? http://biznes.onet.pl/najdrozsze-zwierzeta-swiata,18859,5566781,14800495,fotoreportaze-detal-galeria Edited July 29, 2013 by magdabroy Quote
WATACHA Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='magdabroy']No to się wysikasz :evil_lol: Aga jest w ciągłej ciąży :diabloti: P.S. Aga, dałabyś tyle za psa? http://biznes.onet.pl/najdrozsze-zwierzeta-swiata,18859,5566781,14800495,fotoreportaze-detal-galeria Teraz to podobno widać jak się sika ;( i mogą wyprosić :) A to pies ;)? Quote
*Magda* Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='WATACHA'] A to pies ;)?[/QUOTE] Ponoć tak, ale pewności nie mam, bo nie widać oczu :evil_lol: Quote
WATACHA Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='magdabroy']Ponoć tak, ale pewności nie mam, bo nie widać oczu :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie, bo jak klikniesz strzałką w lewo (nasze lewo) to tam jest labrador i jest pod spodem napisane, że jak na razie to najdroższy pies na świecie ;) Quote
łamAga Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='Angi']:diabloti: masz brata geja? :diabloti: To ten, co się Olkowi podobał ? :diabloti: dokładnie to ten sam :diabloti: gejem nie jest ale ja sie śmieję że jest :lol: teraz podobno spotyka sie z laską która pracuje w centrum weterynarii "labek" u mnie w mieście :diabloti: [quote name='WATACHA']Dzięki Bogu nie jem płatków śniadaniowych to sobie jeszcze pożyję ;). Poszłabym na basen, ale nie umiem pływać.Zresztą jak wejdę to na pewno zachce mi się sikać ;P Aga a Ty znowu w ciąży ;)? ja też tak mam że jak wejde do wody to od razu sikać mi się chcę :diabloti: niestety nie jestem :roll: [quote name='magdabroy']No to się wysikasz :evil_lol: Aga jest w ciągłej ciąży :diabloti: P.S. Aga, dałabyś tyle za psa? http://biznes.onet.pl/najdrozsze-zwierzeta-swiata,18859,5566781,14800495,fotoreportaze-detal-galeria taaaaaaaa :roll: ja bym tyle nie dała :eviltong: ale widziała byś ile kosztuje Tybek w tybecie :eek2: [quote name='WATACHA']Teraz to podobno widać jak się sika ;( i mogą wyprosić :) A to pies ;)? to pies ale nie jestem pewna czy tybek :diabloti: [quote name='WATACHA']No właśnie, bo jak klikniesz strzałką w lewo (nasze lewo) to tam jest labrador i jest pod spodem napisane, że jak na razie to najdroższy pies na świecie ;) niby najdroższym psem świata jest mastif tybetański ale oni patrzą na ceny z państwa z jakiego ta rasa pochodzi , śmiać mi się chciało jak szliśmy z Qwendą w mieście i szła para chińczyków , stanęli z otwartmi gębami patrzyli na Qwendi i coś tam po swojemu gadali :cool1: szkoda ze ich nie rozumiałam :roll: Quote
łamAga Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 głosujcie Kochani ;) [quote name='agaga21'] a tak z innej beczki...znacie pewnie fundację OSTATNIA SZANSA. działają od kilkunastu lat, mają pod opieką jakieś 300 zwierzaków w boguszycach. bida tam ale zawsze pomagają i działają z sercem. startują w krakvecie i walczą o karmę i wiecie co??? przegrywają z fundacją, która działa od 2 miesięcy i która ma pod opieką zaledwie 30 kotów. i niech mi ktoś powie, że to nie jest kant! nienawidzę oszustów, dlatego bardzo was proszę, pomóżcie ostatniej szansie wygrać! zagłosujcie, wlepcie na swoje wątki prośbę o głosy. tu się głosuje: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16773 NIC WAS TO NIE K0SZTUJE A MOŻNA POMÓC! Quote
WATACHA Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie to ten sam :diabloti: gejem nie jest ale ja sie śmieję że jest :lol: teraz podobno spotyka sie z laską która pracuje w centrum weterynarii "labek" u mnie w mieście :diabloti: ja też tak mam że jak wejde do wody to od razu sikać mi się chcę :diabloti: niestety nie jestem :roll: taaaaaaaa :roll: ja bym tyle nie dała :eviltong: ale widziała byś ile kosztuje Tybek w tybecie :eek2: to pies ale nie jestem pewna czy tybek :diabloti: niby najdroższym psem świata jest mastif tybetański ale oni patrzą na ceny z państwa z jakiego ta rasa pochodzi , śmiać mi się chciało jak szliśmy z Qwendą w mieście i szła para chińczyków , stanęli z otwartmi gębami patrzyli na Qwendi i coś tam po swojemu gadali :cool1: szkoda ze ich nie rozumiałam :roll: Chodziło mi o tego konkretnego psa, a nie o rasę ogólnie. http://biznes.onet.pl/najdrozsze-zwierzeta-swiata,18859,5566781,14800368,fotoreportaze-detal-galeria Mimo, że obok jest Mastif i kosztuje więcej http://biznes.onet.pl/najdrozsze-zwierzeta-swiata,18859,5566781,14800495,fotoreportaze-detal-galeria Czytałam tylko to co jest pod zdjęciami.Więc wychodzi na to, że mastif mimo, że jest droższy to najdroższy jest ten labek. Quote
łamAga Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='WATACHA']Chodziło mi o tego konkretnego psa, a nie o rasę ogólnie. http://biznes.onet.pl/najdrozsze-zwierzeta-swiata,18859,5566781,14800368,fotoreportaze-detal-galeria Mimo, że obok jest Mastif i kosztuje więcej http://biznes.onet.pl/najdrozsze-zwierzeta-swiata,18859,5566781,14800495,fotoreportaze-detal-galeria Czytałam tylko to co jest pod zdjęciami.Więc wychodzi na to, że mastif mimo, że jest droższy to najdroższy jest ten labek. Ten labek jest tak drogi bo to jest sklonowany pies ;) Quote
WATACHA Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Ten labek jest tak drogi bo to jest sklonowany pies ;)[/QUOTE] A skąd wiesz?Nie było tam napisane ;). Czyli tez nie pies tylko klon ;). Quote
łamAga Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='WATACHA']A skąd wiesz?Nie było tam napisane ;). Czyli tez nie pies tylko klon ;). bo wiem :diabloti: ta para sklonowała swojego martwego psa ;) [quote name='Angi']tak, ufajcie temu co pisze na Onecie :P joł :diabloti: ale to akurat prawda ;) Quote
*Magda* Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='WATACHA']Chodziło mi o tego konkretnego psa, a nie o rasę ogólnie. http://biznes.onet.pl/najdrozsze-zwierzeta-swiata,18859,5566781,14800368,fotoreportaze-detal-galeria Mimo, że obok jest Mastif i kosztuje więcej http://biznes.onet.pl/najdrozsze-zwierzeta-swiata,18859,5566781,14800495,fotoreportaze-detal-galeria Czytałam tylko to co jest pod zdjęciami.Więc wychodzi na to, że mastif mimo, że jest droższy to najdroższy jest ten labek. Czyli wychodzi na to, że tam ktoś nie zna się na liczbach i 155 tyś. to więcej niż 582 tyś. :evil_lol: Chyba że to jakaś nowa matematyka :diabloti: Quote
vege* Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 u mnie dziś równe 50*C, ale nie w słońcu :grins: 8) w słońcu pewnie dużo dużo więcej Quote
łamAga Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='magdabroy']Czyli wychodzi na to, że tam ktoś nie zna się na liczbach i 155 tyś. to więcej niż 582 tyś. :evil_lol: Chyba że to jakaś nowa matematyka :diabloti:[/QUOTE] to nowa matematyka :diabloti: [quote name='vege*']u mnie dziś równe 50*C, ale nie w słońcu :grins: 8) w słońcu pewnie dużo dużo więcej[/QUOTE] chyba masz termometr ulokowany na słońcu :diabloti: u nas 31 w cieniu :lol: Quote
wiki4 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 U nas od rana burza, teraz popadało trochę. Wszystko paruje i mamy tropiki :roll: Ale przynajmniej jest szansa, że moje sadzonki hibiskusa się przyjmą :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='wiki4']U nas od rana burza, teraz popadało trochę. Wszystko paruje i mamy tropiki :roll: Ale przynajmniej jest szansa, że moje sadzonki hibiskusa się przyjmą :evil_lol: To pewnie nie hibiskus, tylko coś innego posadziłaś :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='magdabroy']To pewnie nie hibiskus, tylko coś innego posadziłaś :diabloti:[/QUOTE] Właściwie to tak to wygląda, ale cii bo nie chcę niespodziewanych odwiedzin :lol: Quote
łamAga Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='wiki4']U nas od rana burza, teraz popadało trochę. Wszystko paruje i mamy tropiki :roll: Ale przynajmniej jest szansa, że moje sadzonki hibiskusa się przyjmą :evil_lol:[/QUOTE] u nas taka pogoda była wczoraj :roll: przypomniałas mi ze mam podlać kocimiętke :diabloti: [quote name='magdabroy']To pewnie nie hibiskus, tylko coś innego posadziłaś :diabloti:[/QUOTE] no własnie :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas taka pogoda była wczoraj :roll: przypomniałas mi ze mam podlać kocimiętke :diabloti: [/QUOTE] Daje to coś na komary? Mi się cała trawa popaliła ( :lol:) i nie wiem czy w tym roku coś z tego będzie. W ogóle kiepski ten rok. Wiśni mało, agrestu też, słoneczniki jakieś niewypały. Tylko poziomki dają jak popieprzone :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='wiki4']Daje to coś na komary? Mi się cała trawa popaliła ( :lol:) i nie wiem czy w tym roku coś z tego będzie. W ogóle kiepski ten rok. Wiśni mało, agrestu też, słoneczniki jakieś niewypały. Tylko poziomki dają jak popieprzone :evil_lol:[/QUOTE] podobno daje , nam jeszcze nie wyrosła aż tak duża żeby odganiać komary ale mojej mamy koleżanka twierdzi ze jak ma koło domu podadzoną to zero komarów jest ....się okaże ;) Quote
*Magda* Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='wiki4']Daje to coś na komary? Mi się cała trawa popaliła ( :lol:) i nie wiem czy w tym roku coś z tego będzie. W ogóle kiepski ten rok. Wiśni mało, agrestu też, słoneczniki jakieś niewypały. Tylko poziomki dają jak popieprzone :evil_lol:[/QUOTE] Daj trochę poziomek :grins: Za małolata chodziliśmy z mamą na poziomki na wały przeciw powodziowe ;) Było ich tam mnóstwo :) A po powodzi w '97 wszystko szlag trafił i już nie ma tam poziomek :placz: Quote
wiki4 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='magdabroy']Daj trochę poziomek :grins: Za małolata chodziliśmy z mamą na poziomki na wały przeciw powodziowe ;) Było ich tam mnóstwo :) A po powodzi w '97 wszystko szlag trafił i już nie ma tam poziomek :placz:[/QUOTE] To sobie przyjedź pozrywać :diabloti: Ciasto poziomkowe jest mniami mniami :loveu: Zawsze z sąsiadem robimy wymianę poziomki za maliny :lol: Quote
vege* Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='dOgLoV'] chyba masz termometr ulokowany na słońcu :diabloti: u nas 31 w cieniu :lol:[/QUOTE] U mnie nie ma słońca, ale powietrze jest tak gorące i duszne, że tyle wskazuje termometr :mdleje: wyszłam teraz z Nuką to nawet powietrza się złapać nie da :shake: Quote
łamAga Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 Ja nawet nie próbuję wyjść na dwór , siedzę i się pocę , już zaczynam sie powoli czuć :roll: a jak pomysle że czeka mnie jeszcze podróż samochodem do weta to mnie skręca :roll: Quote
*Magda* Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja nawet nie próbuję wyjść na dwór , siedzę i się pocę , już zaczynam sie powoli czuć :roll: a jak pomysle że czeka mnie jeszcze podróż samochodem do weta to mnie skręca :roll:[/QUOTE] A co, nie macie klimy? Quote
Recommended Posts