lothia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 cudneńka prawdziwe, będziesz może na wystawce w Legionowie? Quote
karenina Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Agabass: dzieki :). Spotakmy się w Łodzi ? Lothia, dzieki :), my teraz do Łodzi i potem juz tylko zagranice jezdzimy do koca roku. W kraju prawdopodobni bedzimy tylko w Kielcach w listopadzie. Ale zbiża się koniec miesiaca i nasza wizyta w warszawie. W najblizszy poniedziałek bede juz znała nasz plan dokładny na tę wizyte, mam nadzieję ze uda nam sie spotkac. ) Quote
agabass Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 O fajnie będziecie w Wawie to my z Gomem wpraszamy się oczywiście jak czas pozwoli. Pozdrawiam no i do niedzieli Quote
lothia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ja też :P [size=2]agabass pamietasz co mi obiecałaś z Łodzi:lol:[/size] Quote
madja Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [quote name='karenina']Agabass: dzieki :). Spotakmy się w Łodzi ? Lothia, dzieki :), my teraz do Łodzi i potem juz tylko zagranice jezdzimy do koca roku. W kraju prawdopodobni bedzimy tylko w Kielcach w listopadzie. Ale zbiża się koniec miesiaca i nasza wizyta w warszawie. W najblizszy poniedziałek bede juz znała nasz plan dokładny na tę wizyte, mam nadzieję ze uda nam sie spotkac. )[/quote] ojej ;( a mnie nie bedzie do konca miesiaca ;( i nie zobacze ;( i nie obfoce ;( 02.10 juz Was nie bedzie? Quote
karenina Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Madja a bedziesz w Łodzi? Jesli tak to sie umówimy osobiscie, a jesli nie to trzeba teraz. Dla zdjęc bedziemy 2 czekac w warszawie na Ciebie :) Quote
Asiaczek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 [b]Karenina[/b] - Rudzielce są ekstra! Z wielka niecierpliwością czekam na możliwość pogłaskania ich na klubówce. Do zobaczenia. Pzdr. Quote
karenina Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Asiaczek, rude to są łase nie tylko na głaskanie :). Jeszcze bardzo lubią sie całowac, tulic siedzieć na raczkach u ludzi.. W Kec Lulka tak sie zadomowiła w ramionach pani wegierki ze na BIS baby siłą ją musiała zabierac prawie :) Quote
Incunabula Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Widzę, że będziecie bardzo oblegani na klubówce :D . Jesteśmy przy tym samym ringu, to ja też sobie popatrzę, a co :wink: ! Quote
karenina Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 [quote name='Morrisonka']Widzę, że będziecie bardzo oblegani na klubówce :D . Jesteśmy przy tym samym ringu, to ja też sobie popatrzę, a co :wink: ![/quote] Morrisonka, tylko poaptrzysz? Moze jednak dasz się skusić i troszkę też wytargasz za uszyska? :) Quote
Incunabula Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 No ba! I sesja fotograficzna będzie :wink: . Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 [b]Karenina[/b] - nie tylko wytargam, ale może i na rączki weżmę (udźwignę?). No i oczywiście - wycałuję. Pzdr. Quote
karenina Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Asiaczek, nie wiem ile ważą baski, ale rude moje jeden koło 9 a drugo 8 kilo. W sam raz na rączki :) Pzdr :). ps. W kecskemet wpadam na ring przygotowawczy BIS BABY. Stoi młoda dziewczyna z czarno białym baskiem/Suntribes Shmi Skywalker/. Pyta czy to cirneco. Mowie ze tak. Odpowiada "A to jest basenji ". Mówię ze wiem :). Pyta a skąd jestescie? Mówie ze z polski.. Wielki usmiech na twarzy u dziewczyny.. O, a znasz Joanna kennel Asiaczek? Mowie ze znam. :), [b]Asiaczek rulezz [/b] zawsze i wszedzie :) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 [quote name='karenina']Asiaczek, nie wiem ile ważą baski, ale rude moje jeden koło 9 a drugo 8 kilo. W sam raz na rączki :) Pzdr :). ps. W kecskemet wpadam na ring przygotowawczy BIS BABY. Stoi młoda dziewczyna z czarno białym baskiem/Suntribes Shmi Skywalker/. Pyta czy to cirneco. Mowie ze tak. Odpowiada "A to jest basenji ". Mówię ze wiem :). Pyta a skąd jestescie? Mówie ze z polski.. Wielki usmiech na twarzy u dziewczyny.. O, a znasz Joanna kennel Asiaczek? Mowie ze znam. :), [b]Asiaczek rulezz [/b] zawsze i wszedzie :)[/quote] Miłe spotkanie, co? To była moja przyjaciółka Barbara z Węgier, która obecnie ma 2 lub 3 baski (w zależności od sytuacji rodzinnej(!). Miała być na klubówce, ale z uwagi na sprawy rodzinne - nie przyjedzie. Szkoda. Z B. widzimy się bardzo często na wystawach węgierskich; ona dużo jeździ. Poza tym bardzo miła, sympatyczna dziewczyna, no i kocha baski!!! Pzdr. Quote
karenina Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Asiaczek bardzo miłe spotkanie.. Dla mnie to był debiut w ringu honorowym / TZ siedział ciagle przy ringu chartów czekajac na ocenie chudziaków a ja z kolezanką poszłysmy na BIS baby z rudymi/ i przy tym debiucie to było takie rozluzniajace i sympatyczne :). A obecnie to juz siedzę jak na szpileczkach i czekam na niedziele :). Pzdr. Quote
karenina Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 No, to juz, już za chwileczkę własciwie. :) Quote
Asiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Tak, wiem. A tu jeszcze pojawił się mały problem... Trzeba się z nim zmierzyc. pzdr. Quote
karenina Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 No, ale mam nadzieję ze sie z nim uporasz, i przyjedziesz? Quote
agabass Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 jaki problem zniszczmy wszystkie i no problem Quote
Asiaczek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Tak, tak, będę. Ten problem nie jest aż tak poważny, aby nie przyjechać do Łodzi. Choć dotyczy wystawy. Pzdr. Quote
karenina Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Mam prosbe do wszystkich którzy maja zdjecia moich rudych z łodzi o podesłanie mi ich mailem : [email][email protected][/email] :). Quote
Incunabula Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Karenina, wyślę Ci wieczorem :) . Quote
karenina Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Morrisonka']Karenina, wyślę Ci wieczorem :) .[/quote] Z góry dziekuje :) Quote
Recommended Posts