Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agabass: dzieki :). Spotakmy się w Łodzi ?

Lothia, dzieki :), my teraz do Łodzi i potem juz tylko zagranice jezdzimy do koca roku. W kraju prawdopodobni bedzimy tylko w Kielcach w listopadzie. Ale zbiża się koniec miesiaca i nasza wizyta w warszawie. W najblizszy poniedziałek bede juz znała nasz plan dokładny na tę wizyte, mam nadzieję ze uda nam sie spotkac. )

Posted

[quote name='karenina']Agabass: dzieki :). Spotakmy się w Łodzi ?

Lothia, dzieki :), my teraz do Łodzi i potem juz tylko zagranice jezdzimy do koca roku. W kraju prawdopodobni bedzimy tylko w Kielcach w listopadzie. Ale zbiża się koniec miesiaca i nasza wizyta w warszawie. W najblizszy poniedziałek bede juz znała nasz plan dokładny na tę wizyte, mam nadzieję ze uda nam sie spotkac. )[/quote]

ojej ;(
a mnie nie bedzie do konca miesiaca ;(
i nie zobacze ;(
i nie obfoce ;(
02.10 juz Was nie bedzie?

Posted

Asiaczek, rude to są łase nie tylko na głaskanie :). Jeszcze bardzo lubią sie całowac, tulic siedzieć na raczkach u ludzi.. W Kec Lulka tak sie zadomowiła w ramionach pani wegierki ze na BIS baby siłą ją musiała zabierac prawie :)

Posted

[quote name='Morrisonka']Widzę, że będziecie bardzo oblegani na klubówce :D . Jesteśmy przy tym samym ringu, to ja też sobie popatrzę, a co :wink: ![/quote]

Morrisonka, tylko poaptrzysz? Moze jednak dasz się skusić i troszkę też wytargasz za uszyska? :)

Posted

Asiaczek, nie wiem ile ważą baski, ale rude moje jeden koło 9 a drugo 8 kilo. W sam raz na rączki :)

Pzdr :).

ps.
W kecskemet wpadam na ring przygotowawczy BIS BABY. Stoi młoda dziewczyna z czarno białym baskiem/Suntribes Shmi Skywalker/. Pyta czy to cirneco. Mowie ze tak. Odpowiada "A to jest basenji ". Mówię ze wiem :). Pyta a skąd jestescie? Mówie ze z polski.. Wielki usmiech na twarzy u dziewczyny.. O, a znasz Joanna kennel Asiaczek? Mowie ze znam. :),
[b]Asiaczek rulezz [/b] zawsze i wszedzie :)

Posted

[quote name='karenina']Asiaczek, nie wiem ile ważą baski, ale rude moje jeden koło 9 a drugo 8 kilo. W sam raz na rączki :)

Pzdr :).

ps.
W kecskemet wpadam na ring przygotowawczy BIS BABY. Stoi młoda dziewczyna z czarno białym baskiem/Suntribes Shmi Skywalker/. Pyta czy to cirneco. Mowie ze tak. Odpowiada "A to jest basenji ". Mówię ze wiem :). Pyta a skąd jestescie? Mówie ze z polski.. Wielki usmiech na twarzy u dziewczyny.. O, a znasz Joanna kennel Asiaczek? Mowie ze znam. :),
[b]Asiaczek rulezz [/b] zawsze i wszedzie :)[/quote]
Miłe spotkanie, co? To była moja przyjaciółka Barbara z Węgier, która obecnie ma 2 lub 3 baski (w zależności od sytuacji rodzinnej(!). Miała być na klubówce, ale z uwagi na sprawy rodzinne - nie przyjedzie. Szkoda.
Z B. widzimy się bardzo często na wystawach węgierskich; ona dużo jeździ. Poza tym bardzo miła, sympatyczna dziewczyna, no i kocha baski!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek bardzo miłe spotkanie.. Dla mnie to był debiut w ringu honorowym / TZ siedział ciagle przy ringu chartów czekajac na ocenie chudziaków a ja z kolezanką poszłysmy na BIS baby z rudymi/ i przy tym debiucie to było takie rozluzniajace i sympatyczne :). A obecnie to juz siedzę jak na szpileczkach i czekam na niedziele :).

Pzdr.