pinkmoon Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wiem tyle że Wiolka do mnie dzwoniła przed chwilą z dobrą wiadomością :) szczegóły nam sama napisze pewnie. I ostatni hipopotamek zarezerwowany :) Quote
Fiks Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jak Wy dziewczyny byłyście na wybiegu z kolorowym owczarkiem, ja poszlam na spacer z Szagim. Ujął mnie od pierwszego spotkania :loveu: Trzy dni temu skończyło mu się allegro i nie wznawiałam tylko czekałam...na ten moment. Jeszcze jednemu też nie wznowiłam allegro i też czekam na.... Quote
pinkmoon Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 To który teraz w kolejce po nowe życie? :cool3: Quote
brazowa1 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 trzymac kciuki trzeba-mieszka na Chełmie,tam nie ma ogrodu,jest mieszkanie.Wiadomo,ryzyko wobec tego wieksze,ale miejmy nadzieje,ze Szagiemu dadza szanse.Ojciec rodziny chyba oglądał 4 pancernych ;) Poszli na wybieg,pies poaportowal piłeczki i pojechali juz razem do domu.Oby było dobrze. Quote
Litterka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 brazowa1 napisał(a):trzymac kciuki trzeba-mieszka na Chełmie,tam nie ma ogrodu,jest mieszkanie.Wiadomo,ryzyko wobec tego wieksze,ale miejmy nadzieje,ze Szagiemu dadza szanse.Ojciec rodziny chyba oglądał 4 pancernych ;) Poszli na wybieg,pies poaportowal piłeczki i pojechali juz razem do domu.Oby było dobrze. Trzymamy kciuki! :thumbs: Quote
pinkmoon Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Mam nadzieję że to miłość od pierwszego wejrzenia i że Szaguś będzie zadowolony ze swoich nowych ludzi, i to z wzajemnością :) Quote
Fiks Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Spacerki, spacerki, duuużo spacerków i Szagi będzie szczęsliwy. Bardzo Mocno Trzymam Za Niego Kciuki! Quote
anawa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 :sweetCyb::Cool!::multi::bigcool::bye: Mam nadzieję, że u Szagiego wszystko O.K. To teraz następna duszyczka potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/101-ciekawostek-na-temat-naszych-psich-ulubiencow-w-jednej-ksiazce-na-operacje-vegi-147770/ Quote
Recommended Posts