yuki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [QUOTE] Yuki-no pewnie nagoo :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Ha, to się okaże :diabloti: Quote
olekg89 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Gops-naprawde ,bała się strasznie ,ale już kolejnego dnia jak musiała oglądać tyle psów.Zobaczyła ,że w sumie to nie ma tragedii.A teraz widziałaś łazi między psami jakby nigdy nic. Gdybyście się nie izolowały przy domku i Misia musiałaby siedzieś wśród psów to bała by się oczywiście ,stresowała , w końcu przestałaby się bać:) Czarek znów na 1zlocie chciał zeżreć każdego psa ,a teraz może biegać z innymi luzem i nie kozaczy.;)Więc nie izolować psów ,zmuszać czasem aż do konkatu z psami.Czasem skok na głęboką wode może na prawde pomóc.;) Quote
gops Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='olekg89']Gops-naprawde ,bała się strasznie ,ale już kolejnego dnia jak musiała oglądać tyle psów.Zobaczyła ,że w sumie to nie ma tragedii.A teraz widziałaś łazi między psami jakby nigdy nic. Gdybyście się nie izolowały przy domku i Misia musiałaby siedzieś wśród psów to bała by się oczywiście ,stresowała , w końcu przestałaby się bać:) Czarek znów na 1zlocie chciał zeżreć każdego psa ,a teraz może biegać z innymi luzem i nie kozaczy.;)Więc nie izolować psów ,zmuszać czasem aż do konkatu z psami.Czasem skok na głęboką wode może na prawde pomóc.;)[/quote] no to na tym zlocie bede ja zmuszac , tzn postaram sie chyba ze sie zmieni do tego czasu w co watpie ;) pocieszyles mnie , mam nadzieje ze i mi sie uda ja oswoic :evil_lol: Quote
olekg89 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Będziemy mieć ogrodzony teren więc sama będzie mogła być luzem i dozować sobie kontakty z psami. Quote
gops Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 zapowiada sie super :lol: wkoncu cos innego niz jezioro :loveu: Quote
olekg89 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Tylko trzeba wywalczyć ,żeby psy były gratis;) Quote
yuki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='olekg89']Będziemy mieć ogrodzony teren więc sama będzie mogła być luzem i dozować sobie kontakty z psami.[/QUOTE] To świetnie z tym terenem ogrodzonym , bo myślałam , ze po ośrodku będziemy chodzić wszyscy zasmyczeni :p Noż nie mogę się doczekać! Quote
Kika9004 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Dziękuję za miłe słowa :) i porady. Przemyślę wszystko jeszcze raz :) Niedługo dam odpowiedź :) :lol: Quote
olekg89 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Kika -jak myślisz ,że na zlocie są same wyszkolone pieski które chodzą jak w zegarku to sie mylisz:lol:Nie ma co się szczypać jedź zobacz jak ci się nie spodoba to za rok nie przyjedziesz i tyle.;) Quote
yuki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 No moja suka to się przyznaję, że nie chodzi jak w zegareczku ;) Quote
Karilka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='olekg89']Kika -jak myślisz ,że na zlocie są same wyszkolone pieski które chodzą jak w zegarku to sie mylisz:lol:Nie ma co się szczypać jedź zobacz jak ci się nie spodoba to za rok nie przyjedziesz i tyle.;)[/quote] No jak Ty tak możesz mówić:diabloti::eviltong:. My też sie piszemy na Zlot;). Rzecz jasna i oczywista:cool3: Quote
olekg89 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Wszystkiego najlepszego!!A które to już urodzinki??:cool3: Quote
Atkaaaa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Estera'] Pani powiedziała, że mamy 4 domki 7mio osobowe i jeden domek [B]6cio osobowy[/B]. [/quote] [quote name='Estera'] Mamy 4ry domki 7mio osobowe i jedn[B]e 5cio os[/B]. Z łazienkami. Tyle jest na działce domków, więcej miejsc nie ma :evil_lol: [/quote] Estera czyli jak to jest? 5 czy 6? ;) Jak można to my chciałybyśmy ten mniejszy zarezerwować:p Quote
cymbianka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 i szukamy odważnych chętnych, na razie dwóch osob do naszego domku:razz: :evil_lol:najlepiej z suczkami bo Atkiiii pudlasty łatwo sie oburza:evil_lol: Quote
yuki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Właśnie co do domków, zapomniałam o nich :evil_lol: przygarnie mnie ktoś z moją suczynką , jesteśmy grzeczne bardzo :lilangel: Quote
Estera Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Dziewczyny najpierw myślałam, że domek jest 6cio osobowy, ale Pani powiedziała, że 5 miejsc jest i lepiej tam dać tylko 5 osób :cool3: Zapisuję skład na pierwszej stronie, jak coś zmienić dajcie znać :cool3: [quote name='Karilka']No jak Ty tak możesz mówić:diabloti::eviltong:. My też sie piszemy na Zlot;). Rzecz jasna i oczywista:cool3:[/quote]Zapisałam :) Quote
Estera Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Proszę bardzo polecam się na przyszłośc :loveu: Quote
sunshine Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ja z koleżanka mamy po 19lat;) Moja suńka husky obecnie 4 miesiące toleruje wszystkie psy (może wkurzać starsze:oops:) natomiast koleżanka ma psa i bezpieczniej żeby z innymi "panami" nie przebywał pod jednym dachem(suczki toleruje)...wpasujemy sie w któryś domek;)?? Jeśli nie, możemy wpisać się na wolny:) Quote
Unbelievable Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='cymbianka']i szukamy odważnych chętnych, na razie dwóch osob do naszego domku:razz: :evil_lol:najlepiej z suczkami bo Atkiiii pudlasty łatwo sie oburza:evil_lol:[/QUOTE] ja bym się do was wbiła (mimo iż mnie nikt nie chce:diabloti:) ale szczurzy nie lubi pudla :placz: Quote
Atkaaaa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 nie lubi to mało powiedziane :evil_lol: i ze wzajemnością :shake: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Atkaaaa']nie lubi to mało powiedziane :evil_lol: i ze wzajemnością :shake:[/QUOTE] ciekawe czy szczur bezjajeczny będzie grzeczniejszy, czy go denerwowała jego fryzura:diabloti: Quote
Recommended Posts