Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ładnie to tak mnie obgadywać podczas mojej nieobecności?:mad:
Nie jestem żadną różową blondi z tipsami, różu nie znoszę, tipsy już daaawno temu mi się znudziły. A włosy blond mam naturalne. Chociaż ostatnio chodzi mi po głowie pomysł, żeby się przefarbować na rudo. :evil_lol:

Esti dzięki za obronę własną piersią. :loveu:

Wyskoczycie na zlocie na gołe klaty? :cool3:[/QUOTE]A ja sobie kupiłam ostanio różową bluzę od dresu :diabloti: I mam różowe kocyki dla dzieci. A moja Diunka ma różową obróżkę :loveu: Moją piżamkę różowo- zieloną, Mysia doskonale pamięta :diabloti: Normalnie kocham ruuuush!!! :lol:

A co do rudego to - PAPUGA!!! Ja od pół roku noszę się z zamiarem przefarbowania na taki ostry rudy :eviltong:

A po co na gołe klaty? I tak wiadomo kto wygra :lol:

[quote name='ulvhedinn']Komar zlituj się i naumiej chociaż jednej piosenki dla zabytków. Jak nie chcesz nic poważnego to poszukaj "Moja śliczna mufka" ;)

P.s. w tą sobotę grasz?[/QUOTE]No proszę jaka samokrytyka :lol: Ja umiem pieśni patriotyczne- interesuje Cię to? :lol: Ostatnio Asi przez telefon śpiewałam, po przedawkowaniu gripexu :lol: Asiu powiedz, że było pięknie :loveu: :evil_lol:
"Asia, Asia a znasz to ...."
"No nie, tylko nie śpiewaj..." :shake: :lol:

Posted

o rany, ale nastukaliście tych postów :D nie mam za bardzo czasu poczytać teraz ;)

Esti oczywiście, że Twoja różową piżamkę pamiętam :evil_lol:
a ja się pochwalę, że mam dwie różowe bluzki :crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Napisałam do paru osób co do zlotu, ale narazie są na etapie zastanawiania się, no zobaczymy czy coś z tego wyjdzie... Tak czy inaczej mi się wydaje, że uda nam się zebrać komplet zlotowiczów :loveu:

Posted

[quote name='Estera']Tinka no :lol:
Nikt by nie zwrócił uwagi, a Ty musiałaś :lol:[/QUOTE]
n nie mogłam się powstrzymać :evil_lol:
[quote name='Mysia_']
Esti oczywiście, że Twoja różową piżamkę pamiętam :evil_lol:
a ja się pochwalę, że[B] mam[/B] [B]dwie różowe bluzki [/B]:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
no nie wierzę :mdleje: przeszłaś na złą stronę mocy czy co? :evil_lol:

Posted

Szkoda, że ja w lipcu mam sesję... TAAAAAAAAAAK bym chciała jechać. Może w przyszłym roku :)

ŻYCZĘ WSZYSTKIM CUDOWNEGO WYJAZDU, GRZECZNYCH PSÓW, NAD KTÓRYMI WŁAŚCICIEL UMIE ZAPANOWAĆ I JAK NAJMNIEJ OPARZEŃ SKÓRY NA SŁOŃCU!!!

Posted

[quote name='gosikf & dogs']Szkoda, że ja w lipcu mam sesję... TAAAAAAAAAAK bym chciała jechać. Może w przyszłym roku :)

ŻYCZĘ WSZYSTKIM CUDOWNEGO WYJAZDU, GRZECZNYCH PSÓW, NAD KTÓRYMI WŁAŚCICIEL UMIE ZAPANOWAĆ I JAK NAJMNIEJ OPARZEŃ SKÓRY NA SŁOŃCU!!![/QUOTE]

No ja mi sie sesje konczy egzaminen dzien przed naszym zlotem :)

haAAA no ja tez jestem rudaaaaa = farbowana :D:D

A studiuje hee resocjalizacje :):D:D
takze strzezcie sie :P::P

Posted

A ja w lipcu mogę mieć obronę..:roll: ale to nic obrona trwa 1 dzień, w zeszłym roku też wracałam do domu w srodku zlotu, żeby zdać egzamin:evil_lol:

Posted

[quote name='Szerkanka']No ja mi sie sesje konczy egzaminen dzien przed naszym zlotem :)

haAAA no ja tez jestem rudaaaaa = farbowana :D:D

A studiuje hee resocjalizacje :):D:D
takze strzezcie sie :P::P[/QUOTE]

już mieliśmy kiedyś jedną z reso i nie byłą taka straszna:evil_lol::evil_lol:

ruuuuuuuuude fałszywe........:turn-l:

Posted

ja mam tylko nadzieję że nie będę miała żadnej poprawki bo sesje poprawkową mam 5-16 lipca :D najwyżej podanie będę pisać żeby z zaocznymi pisać poprawkę :D

Posted

[quote name='Marta_Ares']juz sie boje :P

poszczuje cie moim groźnym ogolonym szczurkiem:D[/QUOTE]

za to kozactwo i grozby, bedziesz resocjalizowana przymusowo :)
a jesli to nie da efektow, to bede zmuszona posluzyc sie innymi srodkami - my bedziemy pic, a Ty bedziesz patrzec :D:D

a tak w ogoleto zaraz pw Ci wysle takze oczekuj :P

Posted

Ale cisza, rzeczywiście :shock:

Ja tylko chciałam napisać, że na zlocie każdy decyduje za siebie. Ja organizuję, będą wspólne ogniska, spacery itd. Ale nie jestem od zabraniania, zezwalania do picia, palenia itd. Każdy robi co chce :lol: Ja alimentów za nikogo płacić nie będę :lol:
Sprawdzać toreb nie będę, picia rekwirować nie będę :lol:
Chociaż.... Pewnie trochę bym tego zebrała, nie? :lol:

Posted

[quote name='Estera']Ale cisza, rzeczywiście :shock:

Ja tylko chciałam napisać, że na zlocie każdy decyduje za siebie. Ja organizuję, będą wspólne ogniska, spacery itd. Ale nie jestem od zabraniania, zezwalania do picia, palenia itd. Każdy robi co chce :lol: Ja alimentów za nikogo płacić nie będę :lol:
Sprawdzać toreb nie będę, picia rekwirować nie będę :lol:
Chociaż.... Pewnie trochę bym tego zebrała, nie? :lol:[/QUOTE]
Powinnas tu wstawić taką * i na dole wyjaśnić 'nie dotyczy moich ulubionych napojów' xD

Posted

[QUOTE]Sprawdzać toreb nie będę, picia rekwirować nie będę [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][/QUOTE]ja mam legitymację policyjną, można zrobić małą rewizję :P mniej do kupienia będzie :P

[QUOTE] Ja alimentów za nikogo płacić nie będę [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][/QUOTE]to ja nie wiedziałam że na zlotach jest AŻ tak ciekawie :crazyeye:

Posted

[quote name='komar']ja moge testować czy sie nadaje do picia:D[/QUOTE]:lol: dobre :lol: Testować też mogę :lol:

[quote name='Talia']Powinnas tu wstawić taką * i na dole wyjaśnić 'nie dotyczy moich ulubionych napojów' xD[/QUOTE]:lol::lol::lol: Biedny ten mój monitor. Wycieraczek jak nie było, tak nie ma, a znowu popluty :lol:
[quote name='sachma']ja mam legitymację policyjną, można zrobić małą rewizję :P mniej do kupienia będzie :P

[/QUOTE]oooooo, to jest myśl. Ale ćśśśś :diabloti:

[quote name='Karilka']Alimentów? Eska, to my o czymś nie wiemy?[/QUOTE]Ja tam nie wiem co Wy wiecie, ja nic nie wiem :shake: Ale wiem, że na obozach, koloniach to opiekun alimenty musi płacić jak laska w ciążę zajdzie. Więc róbta co chceta, ja za nikogo nie będę płacić :lol:

[quote name='rose']widać kto tu nakręcał do rozmowy:eviltong:
ja zamilkłam to i inni przycichli :evil_lol:[/QUOTE]to nakręć towarzystwo, Ty nasza nakręcaczko :evil_lol:

Posted

No to nakręca..

Uwaga robie liste kto w jakich dniach będzie mi przynosił śniadanie do łóżka, proszę się zgłaszać:evil_lol: zaznaczam, ze to obowiązkowe:diabloti:

Posted

[quote name='rose']No to nakręca..

Uwaga robie liste kto w jakich dniach będzie mi przynosił śniadanie do łóżka, proszę się zgłaszać:evil_lol: zaznaczam, ze to obowiązkowe:diabloti:[/QUOTE]
A ja robię listę komu Rose ma w jakich dniach przynosić śniadanie do łóżka. Nie jest to obowiązkowe, ale domyślam się, że Rose będzie miała niezły zapiernicz. :cool3: :diabloti: