ofcca Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Witam Byłam w niedzielę na tej wystawie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.Po pierwsze miła i kompetentna obsługa wystawy. Świetna organizacja,ogromne ringi z dywanikiem zeby psy sie nie ślizgały.Wystawa była w hali wiec bylo troche duszno pod koniec bo pogoda dopisała,ale ja zdecydowanie wolę halówki.Parking dla samochodów tez przyzwoity,nie zdołali go wystawcy w całości zapełnić.Co jeszcze?hm,sędzia uzasadniał na głos kazdy swój wybór kierujac te słowa do publiczności przede wszystkim.Podawał na głos wady i zalety psa,mówił jaka lokata i ocena i dlaczego-no po postu super! Z sukcesów też jesteśmy zadowolone Pandora- CACIB,czyli rozpoczęłyśmy w pięknym stylu za granica interka :wink: Luna-srebro na sześć suk w klasie :lol: Słuze stawkami jak ktoś chce! pozdrawiam iwona Quote
Magdalena1 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 to ja bym prosiła o stawkę yoreczków,a jakby było strasznie dużo to porsze o szczeniaki i mlodziez..a jesli byly polskie psiaki to prosze o podanie no i gartuluję tak wspaniałych wyników.. super przygotowana wystawa była z tego co piszesz :wink: Quote
Gosik71 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Oj, to ja mam wręcz przeciwne zdanie o tej wystawie... Byliśmy w sobotę. Zacznę od hali, po godzinie siedzenia tam miałam dość! Była taka duchota, kompletnie nie było wentylacji, śmierdziało psami i psimi odchodami, bo chociaż wszyscy dostali sprzęt do sprzątania, mało kto po swoim psie posprzątał. Jedyny plus to faktycznie te wykładziny po okręgu co w Czechach rzadko się zdarza, i psy się nie ślizgały. Na naszym ringu totalny bałagan!!! Nie dość że sędzia jakiś zakręcony - raz zaczynał gratulacje od ostatniego miejsca, raz od pierwszego, ani raz nie ustawił stawki po kolei, tak że ci co stali koło ringu nawet nie wiedzieli kto wygrał, zresztą błędy w wynikach mówią same za siebie. W naszej rasie zostały przyznane 2 BOB-y psu i suce, oboje dostali karteczki, oboje mają to w karcie oceny podpisane przez sędziego, normalnie cyrk. Dziewczyny z ringu to już wogóle zostawię bez komentarza, bo połowę błędów to one właśnie popełniły. Oceny na tablicy skończyły pisać już po psach (jeszcze z błedami) a suk już wcale nie spisały! Nasz pies był trzeci, schodząc z ringu otwarłam teczkę, patrzę czerwona wstążka czyli bardzo dobry, i taka też ocena pojawiła się na tablicy. Po przyjeździe do domu patrzę do karty oceny, i na dyplom - wszędzie doskonały!!! W życiu jeszcze nie spotkałam się z takim bałaganem na wystawie!!! Quote
PSYLLA Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ofcca gratuluję rozpoczęcia Interka i proszę o stawkę posokowców bawarskich (BAVORSKY BARVAR) gr.VI Quote
jostra Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Offca: Gratulacje! Prosiłabym na początek :D o białe sznaucerki miniaturowe Quote
Karka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Przyłączam się do Gratulacji :D i proszę o lwie pieski -Lvicek Quote
Jagoodka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Offca gratuluje i prosze o stawke welsh springer spanieli. Dodam jeszcze do Polskich sukcesow na tejze wystawie ze springerkowa ekipa z Polski (angielskie springery) rowniez odniosla spory sukces. piesek w szczeniaczkach ANGEL IN THE AIR Tamaam 'Indi" - w.o. I piesek w mlodziezy Trollangens BLUES MAN 'Robin" - dosk I , CAJC i w pieknym stylu skonczony mlodziezowy championat Czech :-)) suczka w szczeniakach ANGEL IN THE SUNSHINE Tamaam 'Suzi" - w.o.I suczka w posredniejGLOWING PRIDE Darrem Canis 'Lucy"- doskI, CAC suczka w otwartejBarecho RARE DIAMOND 'Rhonda'- dosk I , CAC, CACIB, BOS. Gratuluje springerkowym przyjaciolom :-)) Quote
Justi0022 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 A ja poproszę o leonbergery :D Gratuluję sukcesów :P Quote
ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Magdalena1 napisał(a):to ja bym prosiła o stawkę yoreczków,a jakby było strasznie dużo to porsze o szczeniaki i mlodziez..a jesli byly polskie psiaki to prosze o podanie no i gartuluję tak wspaniałych wyników.. super przygotowana wystawa była z tego co piszesz :wink: yorki: PSY MLODZIEZ MAXIMUS OF MAYRON'S HOME DOUGLAS OD REKEY CLYDE NEWER SAY NEWER OF MAYRON'S HOME CHORCHE UDOLI VERCHLICE NINO PIPIN DE DRAB POSREDNIA XAR GIGLO YOKO VEKDAN MARCO OF MAYRON'S HMOE PRECIOUS LEE OF PADAWI'S OTWARTA LEONARDO CERTIK ELWIS GREISI TOM PILIBI DE LA PAM'POMMERAIE CHAMPIONY UNO EX KLANOVA CHAMPION LAFIT BOHEMIA PLATINA DE MAJODIAN MAGIC DREAM EVERGREEN ZLUTKA REKA SUKI SZCZENIAKI ZEILA ZE STRIEBRNE OLIVY ANNIE Z VETRAKU PRESSO KOFFE BOHEMIA PLATINA PRINCES PIPIN DE DRAB MLODZIEZ KIARA ARISTOKRACIE PUSSY Z JINONICKE ZAHRADY QAICOCO ZLUTKA REKA NELLY PIPIN DE DRAB KAPPA LAFIT BOHEMIA PLATINA FLORETA GRESI AMORE MIO STRIEBRNE PRANI LADA VENEDA Z VALDANU HOLLY PILIBINA UDOLI VERCHLICE LA PERLA BAKARAT WIWI ZLUTA REKA POSREDNIA KOFFY HOCCO JORETA MERCEDES OF MAYRON'S HOME CINDY PRIMA GRICHIA BRENDA PRYCHA POTALY MISS YORK BAKARAT INESS KUKKI MODRY SKORPION OTWARTA GILLIANA MODRY JOKER DESHA LIMELIGHT JORETA VIVIEN GIGOLINA YOKO VEKDAN CHAMPIONKI HENRIETEE YOKO VEKDAN FRANCESCA OF MARLON'S HOME uff pozdrawiam iwona Quote
ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='PSYLLA']ofcca gratuluję rozpoczęcia Interka i proszę o stawkę posokowców bawarskich (BAVORSKY BARVAR) gr.VI az dwa :lol: to masz z rodzicam 8) suki posrednia CINDY Z NOVODOMSKYCH BAZIN (O:ARS CZEDZIELSKI REWIR,ICH,M:DOLY OD PITINSKE OLSAVY,CH) otwarta BASKA SPOD DUBIA (O:ALISS Z PONICKEHO VRASKU,M:AJA LESNICKA LUKA) pozdr. iwona Quote
PSYLLA Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ofcca napisał(a):az dwa to masz z rodzicam Bardzo, bardzo dziękuje :D A czy możesz mi jeszcze podać kto sędziował posokowce? Quote
ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 jostra napisał(a):Offca: Gratulacje! Prosiłabym na początek :D o białe sznaucerki miniaturowe PSY POSREDNIA E-MAIL GRASANT OTWARTA ARBOC IGNORANT SUKI MLODZIEZ YKELENSTAM'S POLLY REY PRAG FATIMA OLYMPIA ALBRA pozdr. iwona Quote
ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Karka']Przyłączam się do Gratulacji :D i proszę o lwie pieski -Lvicek PSY POSREDNIA SAMUEL LION EXTRA NAMELEV OTWARTA HERRY NOBLESA AURA MLODZIEZ DENNY Z KRASNEHO BOTICE TERRY LION EXTRA NAMELEV OTWARTA GWENDY NOBLESA AURA Quote
ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Jagoodka napisał(a):Offca gratuluje i prosze o stawke welsh springer spanieli. :-)) PSY MLODZIEZ HIT Z CHOTUCKYCH ALEJI CHAMPIONOW FARAVEL SEYLES WETERANOW CIL Z CENSKE,ICH SUKI MLODZIEZ ARLEN HAN-ENDE HELA Z CHOTUCKYCH ALEJI POSREDNIA CLAUDIA OD MRACSKE TVRZE OTWARTA BEKY OD MRACSKE TVRZE UZYTKOWA PRINCEZNA PYRET JANKINA ZAHRADA CHAMPIONOW MINESOTA STORM BENTON PZDR.IWONA Quote
ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Justi0022 napisał(a):A ja poproszę o leonbergery :D Gratuluję sukcesów :P JUTRO,ALBO JAK ZDAZE TO DZIS JESZCZE PODAM Quote
ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 PSYLLA napisał(a):ofcca napisał(a):az dwa to masz z rodzicam Bardzo, bardzo dziękuje :D A czy możesz mi jeszcze podać kto sędziował posokowce? Simek Frantisek (cz) PZDR. Quote
Justi0022 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ofcca napisał(a):Justi0022 napisał(a):A ja poproszę o leonbergery :D Gratuluję sukcesów :P JUTRO,ALBO JAK ZDAZE TO DZIS JESZCZE PODAM Bardzo dziękuję za pamięć - może być jutro :P Quote
.ania Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ja poproszę o stawkę pudli dużych i gratuluje sukcesów ;) Quote
kasia_frodo Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 -Magda- napisał(a):Ja poproszę o stawkę pudli dużych i gratuluje sukcesów ;) PSY - białe kl.młodzieży - BRILIANT STRIBRNY KLAS kl.otwarta - DOUNTY DEXTR DIAMOND AND PEARLS - FLASMYRENS HEREJ GO AGAIN kl.championow - FEDERICOFELLINI MARCO BOHEMICA SUKI - białe kl.szczeniat - PATRICIA WHITE ENVISAN kl.mlodziezy - BRILLIANT STAR NOVY LADBOR - BABY GIRL NOVY LADBOR kl.championow - MADONNA"S BEST OF VIVA FOREVER - DI TIFFANI MARCO BOHEMICA PSY - czarne kl.posrednia - WIROTHI"S PUSCH"N SHOW kl.championow - CALIMERO MYSI KOZISEK SUKI - czarne kl.mlodziezy - FOREVER FREE DIAMOND AND PEARLS kl.posrednia - FILIS WOOD'S ZE STRIBRNYCH STRUH kl.otwarta - SAMARCANDA DANCE VITH A STRANGER kl.championow - JUDY BEST OF BLACK WINNER - ALMA Z HLUBOCKEHO DVORA PSY - srebrne kl.posrednia - TAJURAH LE PAPILLON SUKI - srebrne kl.posrednia - TOPELINA LE PAPILLON kl.otwarta - CALIE'S CHECK THE CHROME CZECH Quote
ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Justi0022 napisał(a):ofcca napisał(a):Justi0022 napisał(a):A ja poproszę o leonbergery :D Gratuluję sukcesów :P JUTRO,ALBO JAK ZDAZE TO DZIS JESZCZE PODAM Bardzo dziękuję za pamięć - może być jutro :P PSY MLODZIEZ DUKE LEO VOM JERICHOWER LAND TYRON VOM DREIBURGENLAND CASPAR H.BORA Z MILOTICEK POSR DARLING ASSON ENSSON BOHEMIA OUT OF BOUNDS STORMFALLERS OTWARTA BARNABAS OD TETY ZITY CID VOM TREUEN LOWEN BARON-BISMARCK LOWE VOM BERNBURGRLAND CARSON ASSA RICANY ANTHON B.BORA Z MILOTICEK CHAMPIONOW ALEX B.BORA Z MILOTICEK SUKI SZCZENIETA BEA NICOLETTA HENNER MLODZIEZ TARA MRTVE RAMENO CONELLY H.BORA Z MILOTICEK DEA ASSA RICANY GRACIA APRIL ZARICKE UDOLI CINDY H.BORA Z MILOTICEK CACORKA H.BORA Z MILOTICEK ANIFE OLIVIA ALBORN ELENIA DEE DEE ASSA RICANY FANTAGIRO CHRASTNE POLE POSREDNIA BONNIE B.BORA Z MILOTICEK DEISY ME DOJET BARBORA B.BORA Z MILOTICEK OTWARTA ALMA B.BORA Z MILOTICEK AIRIN DOBRIVSKE ZATISI ALISA L'WE VOM BARENBURGERLAND BADMIRA Z LEONKOVHO RAJA CHAMPIONY ANNY ENSSON BOHEMIA ASSI Z NUCICKYCH ROKLI WETERNKI BESSY CEJIVA pzdr.iwona Quote
kasia_frodo Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Justi0022 napisał(a):A ja poproszę o leonbergery :D PSY kl.mlodziezy DUKE LEO VOM JERICHOWER LAND TYRON VOM DREIBURGENLAND CASPAR H.BORA Z MILOTICEK kl.posrednia DARLING ASSON ENSSON BOHEMIA OUT OF BOUNDS STORMFALLES kl.otwarta BARNABAS OD TETY ZITY CID VOM TREUEN LOEWEN BARON BISMARCK LOEWE VOM BERNBURGERLAND CARSON ASSA RICANY ANTHONY B.BORA Z MILOTICEK kl.championow ALEX B.BORA Z MILOTICEK SUKI kl.szczeniat BEA NICOLETTA HENNER kl.mlodziezy TARA MRTVE RAMENO CONNELY B.BORA Z MILOTICEK DEA ASSA RICANY GRACIA APRIL ZARICKE UDOLI CINDY B.BORA Z MILOTICEK CACORKA B.BORA Z MILOTICEK ANIFE OLIVA ALBRON ELENIA DEE DEE ASSA RICANY FANTAGIRO CHRASTNE POLE kl.posrednia BONNIE B.BORA Z MILOTICEK DEISY ME DOJET BARBORA B.BORA Z MILOTICEK kl.otwrata ALMA B.BORA Z MILOTICEK AIRIN DOBRIVSKE ZATISI ALISA LOEWE VOM BERNBURGERLAND BADMIRA Z LEONKOVHO RAJA kl.championow ANNY ENSSON BOHEMIA ASSI Z NUCICKYCH ROKLI kl.weteranow BESSY CEJIVA o pisalysmy jednoczesnie - to masz 2 razy :D Quote
Justi0022 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Kasiu, dzięki :D A ja niepotrzebnie popędzałam :oops: :modla: Quote
Recommended Posts