Magi Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Nie bardzo tu to pasuje,ale to tez Wystawa Klubowa Gr. V ,ktora wczoraj w Hollandi sie odbyla,wiec tak tylko kruciutko. Bylo 29 wystawianych Pomaranianow,moja Tiffani wystawiana byla w klasie posredniej i zdobyla BOB i w Ringu Honoworym 8 miejsce. jakby ktos chcial zobaczyc pare Zdjec,to zapraszam na moja strone A to w klasie Szczeniat syn JJ'a od Uli magi Quote
Karma Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Przesyłam Ci Maggi gratulacje za udany występ Twojej Tiffani .Występy Tiffani w tym roku to pasmo samych sukcesów .To piękna suczka. Dziękuję za zdjęcia synka JJ z Holandii .Kończy on za tydzień 9 miesięcy i to już chyba jego ostatni występ w szczeniakach. Quote
Magi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 dzieki Ula za mile slowa,kochana jest ta Tiffi ,my na kazdej Wystawie musialysmy walczyc z duza Konkurencja,zadnego Tytulu nie dostala w Prezencie i dlatego troszke z niej jestem dumna;) DJ wyglada wspaniale,doskonale sie rozwija.Bede go widziala w pazdzierniku w Dortmundzie,wstawie potem pare Zdjec. Trzymam kciuki za was w Lodzi Magi Quote
Karma Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 To ja będę trzymać w pażdzierniku kciuki za Twoją Tiffany i za mojego holenderskiego wnuczka .Ja planuję wystawić JJ w Niemczech w przyszłym roku już razem z synkiem Reggae .Bardziej mi się opłaca brać na wystawę 2 chłopaków razem. Quote
Magi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 super,ciesze sie , ze sie bedziemy czesciej spotykac:multi: Ja w przyszlym roku z dziewczynami bede jezdzic;) magi Quote
filonek_bezogonek Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [SIZE=1][SIZE=3]KLUBOWKA STAWKA ILOSCIOWA :) Szpic Miniaturowy - pomeranian (23) PSY Klasa baby 1 klasa młodzieży 2 klasa pośrednia 1 klasa otwarta 4 klasa championów 3 SUKI Klasa baby 1 klasa szczeniąt 1 klasa młodzieży 2 klasa pośrednia 3 klasa otwarta 4 klasa championów 1 Quote
Pencia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Na klubowej u nas sędzia zmieniony . Quote
filonek_bezogonek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 jak tam przygotowani ? Czy psy juz wypucowane ? Quote
filonek_bezogonek Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 JJ - BOB !!!!!!!!!!!!!! (na razie bo finały dopiero o 15 ) Sasquehanna Euphoria - BOS zdjecia bedzie miala Pani Beata bo stała przy ringu i cykala wszystkim zdjecia jako nadworny fotograf :) Wiec musimy jej wiecic dziure w brzuchu :) Quote
Pencia Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wystawa krajowa grupy I,II,V(sobota) Fotki będą,ale później,bo dzisiaj jestem już zmęczona,a jutro do pracy. Z tego co pamiętam to: Powerpom Born to Success-BOB Sasquehnna Euforia-BOS Right on Time Premiera-wygrał w klasie baby(jego siostra Riviera Premiera również wygrała w klasie baby)i na finałach BIS baby zajął I miejsce (do porównania wyszły wszystkie baby z grup I,II,V razem) na ringu głównym dobrze poszło parze Powerpom Born to Success i Tabia Lvi Domov, zajęła III miejsce Może Marta napisze więcej o wynikach w klasach i wpisze stawkę,bo ja nie mam katalogu. Po wystawie wybrałam się na sympozjum co prawda nie było tam o naszej rasie,ale wykład był bardzo interesujący i dotyczył ras V grupy,które lubię. Quote
Pencia Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Sędzia p.Barbara Larska psy klasa baby REGGAE KNIGHT FANTAZJA SZPIC-MOLL w.o.,I miejsce na BIS baby klasa młodzieży AGE MALIBIEL dosk.II FINCH'S AMERICAN GOLD dosk,I,Zw.Mł,NJwR,Mł.Zw.Klubu klasa pośrednia IMPROVISATOR'S MASTERPIECE VINTOYRA dosk,I,CWC klasa otwarta KONTRAPUNKT HIPNOTYK dosk,I,CWC,Zw.Klubu NICO LVI DOMOV dosk.III ROLLO NOW GAR dosk.IV SESTO SENSO DEL CANTICO DELLE CREATURE dosk.II klasa championów CHAR'S RISKY BUSINESS dosk.I.CWC KONTRAPUNKT TRANSCEDENTUS dosk.II POWERPOM BORN TO SUCCESS dosk.III suki klasa baby BEES KNEES FANTAZJA SZPIC-MOLL w.o. klasa szczeniąt KONTRAPUNKT APARYCJA klasa młodzieży TABIA LVI DOMOV dosk.II YOU MADE MY DAY DREAM FINCH'S dosk.I,Zw.Mł,Mł.Zw.Klubu klasa pośrednia BRAVISSIMA IMPARATO dosk.II DIANA DOLINA NERU bdb.III SASQUEHANNA EUFORIA B4 dosk,I,CWC,Zw.Klubu,BOB,II miejsce na BIS klasa otwarta CALINECZKA DOLINA NERU dosk.III FINCH'S STRIKE A POSE dosk.I.CWC FINEZJA WŁOCHATY dosk.II KONTRAPUNKT ORTOGRAFIA klasa championów FELICITA IMPARATO dosk.I.CWC to tyle co wiem,a "nadworny fotograf" jak wypocznie to jakieś foty da. A może ma ktos jeszcze jakieś zdjęcia,bo widziałam,że dużo osób robiło foty. Quote
filonek_bezogonek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 jeśli chodzi o krajowa to nie podam stawki dokładnej bo nie mam katalogu - najzwyczajniej go nie odebrałam a teraz chyba nie będę jechać do Związku bo zabiegana jestem przed wyjazdem :) Jak wroce to postaram sie zorganizowac io uzupelnic. Wynikow nie podam bo ja stalam w przeciwleglym koncu ringu ze wzgledu na moja "zacieczkowana" suke ktora byla kibicem. Ale przypuszczam ze kazdy dostal to co chcial bo praktycznie kazdy byl po 1 sztuce w klasie wiec tutaj zadnych niespodzianek raczej nie moglo byc . Jesli chodzi o zdjecia z krajowki - ja nie bede miala :) musimy wiercic TYLKO Beacie dziure w brzuchu. Jesli chodzi o zdjecia z klubowki - to sadze ze jeszcze Renata vel Wanilka sie podzieli :) POzdrawiam p.s. bardzo milo bylo was spotkac na wystawie :) do zobaczyska na kolejnej :) Quote
edie21 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 mi niestety nnie udało się ani zorganiziwać anie obejżeć żadnego występu. powie ktoś coś na temat małych szpiców. napewno coś tam było. Quote
Neutralka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Edie, chciałabym skontaktować się z Tobą telefonicznie, ale nie wiem, gdzie zapisalam Twój telefon. Gdybyś mogła, to zadzwoń, albo napisz mi numer w e mailu, to ja zatelefonuję. Quote
Błyskotka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='edie21']mi niestety nnie udało się ani zorganiziwać anie obejżeć żadnego występu. powie ktoś coś na temat małych szpiców. napewno coś tam było. Szpic mały kolorowy współczesny MARTINI BOY Złote Gwiazdy Szkocji CWC, Zw Klubu, BOB, 3 BOG ( szpice niemieckie czy jak tam ta konkurencja finałowa się nazywała :roll: ) !!! Stawkę szpiców małych mogę podać ale troszkę później. Mam jakieś zdjęcia ale trzeba też troszkę poczekać. Quote
filonek_bezogonek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 klasa otwarta KONTRAPUNKT HIPNOTYK dosk,I,CWC,Zw.Klubu + NDPwR :) Quote
filonek_bezogonek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 @ Ula ( karma) znalazlam to tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f539/klubowa-wystawa-szpicow-psow-pierwotnych-lodz-20-09-a-142414/index6.html a taki dodala wlasicielka zdjecia (omar) opis: @ efra-husky - gratulujemy, maluszek naprawdę super, ale pomeranian wymiatał i na swoją I lokatę zasłużył w 100% Ula - jeszcze taki komentarz: http://www.dogomania.pl/forum/13010290-post61.html i jeszcze jedno zdjecie: i jeszcze jedno zdjecie: i jeszcze jedno: Quote
Karma Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bardzo Ci Marta dziękuję za znalezienie zdjęć .Reggae był niecierpliwy na pudle, bo w drodze na ring przygotowawczy został ugryziony przez Karelskiego na Niedżwiedzie .Chciał on wyrwać mi szczeniaka z rąk . Trzymałam go wysoko na rękach i i tak udało się Karelskiemu ugryżdż go .Gdyby mój Reggae szedł po ziemi to była by to jego ostatnia wystawa. Quote
Karma Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 JJ - czyli tatuś Reggae Knight Fantazja Szpic-Moll, czyli synuś Reggae Quote
Magi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Karma napisał(a):Bardzo Ci Marta dziękuję za znalezienie zdjęć .Reggae był niecierpliwy na pudle, bo w drodze na ring przygotowawczy został ugryziony przez Karelskiego na Niedżwiedzie .Chciał on wyrwać mi szczeniaka z rąk . Trzymałam go wysoko na rękach i i tak udało się Karelskiemu ugryżdż go .Gdyby mój Reggae szedł po ziemi to była by to jego ostatnia wystawa. To naprawde straszne przezycie dla pieska rozpoczynajacego kariere.Trzymam kciuki zeby to "spotkanie " szybko zapomnial. W Niemczech juz byl przypadek smiertelnego pogryzienia pomeraniana przez duzego psa:-( Dolaczam sie z gratulacjami,twoj syn jest przepiekny ,jego ruch fantastyczny i duza kariera przed nim.:multi::multi::multi: Pozdrawiam Magi Quote
Pencia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 NDPwR/NDSwR=ZW.KLUBU.Na klubowej wystawie nie ma tytułów NDPwR/NDSwR. NJwR był wybierany,bo chyba miał iśc tylko jeden junior na ring główny. Stawkę z ocenami z krajowej będę miała w tym tygodniu więc podam. Marta,a Ty jako asystent nie zawitałaś na sympozjum. Quote
Pencia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Pani sędzia z krajówki Dubravka Reicher psy klasa puppy Right on Time Premiera lokata I,W.O I miejsce BIS puppy(grup I,II,V razem) Reggae Knight Fantazja Szpic-Moll lokata II,W.O klasa pośrednia IMPROVISATOR'S MASTERPIECE VINTOYRA bdb klasa otwarta ROLLO NOW GAR dosk,CWC klasa championów POWERPOM BORN TO SUCCESS dosk,CWC,NDPwR,BOB suki klasa puppy BEES KNEES FANTAZJA SZPIC-MOLL lokata II,W.O RIVIERA PREMIERA lokata I,W.O klasa młodzieży TABIA LVI DOMOV dosk,Zw.Mł,NJwR klasa pośrednia SASQUEHANNA EUFORIA B4 dosk,CWC,NDSwR Quote
efra-husky Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Karma OGROMNIE GRATULUJĘ ZWYCIĘSTWA!!! Baby masz boskie :loveu: Quote
Recommended Posts