Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pencia napisał(a):
NDPwR/NDSwR=ZW.KLUBU.Na klubowej wystawie nie ma tytułów NDPwR/NDSwR.
NJwR był wybierany,bo chyba miał iśc tylko jeden junior na ring główny.
Stawkę z ocenami z krajowej będę miała w tym tygodniu więc podam.
Marta,a Ty jako asystent nie zawitałaś na sympozjum.

ja jako asystent bralam udzial w organizacji sympozjum :)
ahha i jeszcze cos - dla tych co nie byli na sympozjum - nic straconego co roku po zorganizowanym sympozjum jest wydawany specjalny biuletyn z materialami jakie byly przedstawiane na tym sympozjum.
Biuletyn jest do nabycia - bez wiekszych problemow. Mozna nabyc tez biuletyn z lat ubieglych.
Dla zainteresowanych moge podac tematyke z lat ubieglych (niestety zadna stricte nie dotyczyla pomeranianow)

Zdjecia swietne :)
Czy bedziesz miala cos przeciwko jesli wstawie zdjecia Gustawa do mnie na strone (jesli sobie zyczysz to oczywiscie podpisze).

Posted

Magi napisał(a):

W Niemczech juz byl przypadek smiertelnego pogryzienia pomeraniana przez duzego psa:-(
Dolaczam sie z gratulacjami,twoj syn jest przepiekny ,jego ruch fantastyczny i duza kariera przed nim.:multi::multi::multi:

Pozdrawiam

Magi

Pani Teresa moze cos powiedziec nt smiertelnego pogryzienia pomeraniana i to do tego na Lodzkiej miedzynarodowce.

Nie wiem czy pamietacie przypadek pogryzienia ( naszcescie piesek zycje) na krajowej w warszawie w ubieglym roku.

Wlasciciele wielkich psow sa czasami tak beztroscy ze az glowa boli gdy sie oczami wyobrazni widzi to co sie moze stac. ....

Posted

no to jeszcze pare zdjec: ( reszte moze wstawi Renata jak sie zmobilizuje)

Ja i Gustaw - wersja dynamiczna

Pusio

Ja i Gustaw - wersja statyczna :)

BOB, BOS = Zw Klubu Euphoria

i na koniec jeszcze raz ja i Gustaw w wersji statycznej :)

i najmlodsze pokolenie na pudle

Juniory:

BIS

Posted

Fakt o szpicach miniaturowych nic nie ma i nie było na sympozjach,może właśnie czas zrobic to w przyszłym roku.Biuletyny były kosztowały 5 i 10 zł.Warto je zakupic,oczywiście jeżeli ktoś lubi szpice,polecam.
Zdjęcia moje można brac jakie kto chce .Jeżeli ktoś ma klasę championów-psy to bardzo proszę.:lol:Pogoda była piękna,organizacja w porządku,pozdrawiam.

Posted

Pencia napisał(a):
Fakt o szpicach miniaturowych nic nie ma i nie było na sympozjach,może właśnie czas zrobic to w przyszłym roku.Biuletyny były kosztowały 5 i 10 zł.Warto je zakupic,oczywiście jeżeli ktoś lubi szpice,polecam.
Zdjęcia moje można brac jakie kto chce .Jeżeli ktoś ma klasę championów-psy to bardzo proszę.:lol:Pogoda była piękna,organizacja w porządku,pozdrawiam.

w przyszłym roku wystawa klubowa jest w Legionowie a z tego co mi wiadomo oddział w Legionowioe nie wydaje Biuletynów z sympozjum.
Wystawa KLubowa w Łodzi będzie dopiero za 2 lata tj. 1011 i wóczas jak najbardziej można by coś o tej rasie stworzyć - dla potomności aby zostało opublikowane w naszym biuletynie.

Posted

[quote name='Karma']Bardzo Ci Marta dziękuję za znalezienie zdjęć .Reggae był niecierpliwy na pudle, bo w drodze na ring przygotowawczy został ugryziony przez Karelskiego na Niedżwiedzie .Chciał on wyrwać mi szczeniaka z rąk .
Trzymałam go wysoko na rękach i i tak udało się Karelskiemu ugryżdż go .Gdyby mój Reggae szedł po ziemi to była by to jego ostatnia wystawa.[/quote]

Ula, wyslalam ci PW, bo mail przychodzi mi caly czas z powrotem

magi

Posted

[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/4079/img2382s.jpg[/IMG]
A tutaj znalazłam na stronie oddziału zdjęcie z soboty .W sobotę JJ -BOB ,Tabia -NJwR i razem stanęli na 3 na parach .

• 2 weeks later...
Posted

ku wyjasnieniu:

he he :)

w Karcie Gustawa jest "mistake" ponieważ dostał on CWC a zaznaczono mu ocene bdb ....
najprawdopodobniej miało być w opisie: " ze cos tam cos tam very good wyszlo ze Gustaw ma CWC z ocena bdb - co jest kuriuozum ha ha

Nie prostowałam bo akurat to CWC jest mi zbedne :)

p.s. nie moge wstawic zdjec z klubowki bo nie moge otworzyc ich z plyty ...
meczcie Renate która ma oryginały :)