Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 941
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja jeszcze poprosze o sponsora na nowy aparat :razz: takie Nikon D300 + Nikkor 70-200/2,8 chcę :razz: a to strasznie kosztuje :p
i mąż będzie zadowolony bo on dostanie to nowe body a ja sobie to nowe szkło zostawię :lol:

Posted

małżeńskie układy :cool3::evil_lol:
ale bardzo dobrze bardzo dobrze szarańcza klubowa skorzysta :lol::diabloti:

co do przyszłej środy to bardzo chętnie Aguś! możemy iść albo do południowego najpierw popływać a potem do skowroniego pobiegać ;)
może i Magda się skusi to jakieś dyski polatają :razz:
a potem zapraszam Was bandą do nas na kawko-herbatki!! bo to blisko:cool3:

Posted

bleee ... zapomniałam zupełnie,że w następną środę jadę do Bielska na cały dzień. WYjeżdżam o świcie a wracam w nocy więc spotkanie musimy przełożyć!! może piątek w takim razie?? hym hym??
bardzo przepraszam, mam sklerozę!!

Posted

a tu co?? też cisza??
to powiem tylko,że jutro "Kalusiowie" wyruszają do stolicy na zawody :lol:
i Kala będzie startować na DCDC :multi:
kciuki bardzo się przydadzą!!!!!!! Dla teamu Jagoda & Kala:loveu::loveu::loveu:

Posted

dzięki za trzymanie kciuków :)
niestety Kala tak bardzo chciała, tak bardzo się spięła w sobie, że ... po 1-szym rzucie zrobiła siusiu :shake: i po zawodach :shake:

ale ... biorąc pod uwagę że na swoich pierwszych zawodach Tania z Lirą też były ostatnie to wielka kariera przed nami :evil_lol:

Aniu myślałam że będziesz z Blusem, a na miejscu taka niemiła niespodzianka :shake: nie było Was :shake:

Posted

gusia1972 napisał(a):

ale ... biorąc pod uwagę że na swoich pierwszych zawodach Tania z Lirą też były ostatnie to wielka kariera przed nami :evil_lol:

no ja nawet nie śmiem w to wątpić:)

http://images6.fotosik.pl/522/f3f131c1ba5d3ccc.jpg naprawdę pojemny ma ten pysk:evil_lol:

Co do jutra, ja się wyłamuje niestety:( Chyba najbardziej będą pasowały mi weekendy i piątki co do psich spacerów... może czasem jakaś środa się tez trafi:)

Posted

gusia1972 napisał(a):
Aniu myślałam że będziesz z Blusem, a na miejscu taka niemiła niespodzianka :shake: nie było Was :shake:

no tak jakoś wyszło ;)
nie mieliśmy ani transportu, ani noclegu, poza tym organizacja zlotu pochłania koszmarną ilość czasu i nie byłabym się w stanie wyrwać na te parę dni :cool1:
ale się spotkamy na pewno jeszcze w tym roku, we Wrocku :cool3:
do Czech na frisbee się wybieracie?

Posted

Tania Darek przecież mówił głośno przez mikrofon że we Wrocławiu bedzie mini rozegrane zdaje się że w trakcie wystawy 27-28 IX ??
z tym że ja jak dobrze pójdzie będę wtedy w Niemczech na flyballu, za tydzień się okaże czy jedziemy

Posted

niee, mi nie o to chodziło :razz:
o tych zawodach we Wrocku mówili już w Sopocie, ale jakoś oficjalnego info nie ma do tej pory ;) chociaż w sumie chętnie bym się wybrała. podał Darek więcej szczegółów?

a tajemnicy żadnej nie ma, toż na ozikowym pisałam Natalii, że koniecznie chce zobaczyć jeszcze Fugę przed jej wyjazdem do Szwecji :P więc wpadnę pewnie w jakiś dzień do Wrocka, to się na jakiś spacer umówimy, Taniu, Gusiu :razz: