Od-Nowa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 musimy znaleźć bogatego sponsora :evil_lol: najlepiej wśród producentów dysków :p Quote
gusia1972 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 to ja jeszcze poprosze o sponsora na nowy aparat :razz: takie Nikon D300 + Nikkor 70-200/2,8 chcę :razz: a to strasznie kosztuje :p i mąż będzie zadowolony bo on dostanie to nowe body a ja sobie to nowe szkło zostawię :lol: Quote
Od-Nowa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 małżeńskie układy :cool3::evil_lol: ale bardzo dobrze bardzo dobrze szarańcza klubowa skorzysta :lol::diabloti: co do przyszłej środy to bardzo chętnie Aguś! możemy iść albo do południowego najpierw popływać a potem do skowroniego pobiegać ;) może i Magda się skusi to jakieś dyski polatają :razz: a potem zapraszam Was bandą do nas na kawko-herbatki!! bo to blisko:cool3: Quote
gusia1972 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 to się szykuję na tą środę :) Quote
AjriszZona Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://images26.fotosik.pl/279/53144b07b7137e29.jpg cudowna Quote
gusia1972 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 to teraz zdjęcia z treningu autorstwa naszej kochanej Tani :) Quote
Od-Nowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 bleee ... zapomniałam zupełnie,że w następną środę jadę do Bielska na cały dzień. WYjeżdżam o świcie a wracam w nocy więc spotkanie musimy przełożyć!! może piątek w takim razie?? hym hym?? bardzo przepraszam, mam sklerozę!! Quote
gusia1972 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 skonsultuję się z rodziną bo chłop chciał matkę po wakacjach odwiedzić :p czy to ten weckend czy kiedy planuje Quote
Od-Nowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 a tu co?? też cisza?? to powiem tylko,że jutro "Kalusiowie" wyruszają do stolicy na zawody :lol: i Kala będzie startować na DCDC :multi: kciuki bardzo się przydadzą!!!!!!! Dla teamu Jagoda & Kala:loveu::loveu::loveu: Quote
gusia1972 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 oj tam tylko na mini idziemy rozruszać Kalę :) ale kciuki się przydadzą :) i jeszcze nasze powakacyjne spotkanko pływająco frisbujące :) Quote
Mudik Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 To i za Was trzymamy kciuki!:lol::lol::multi: Quote
gusia1972 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 dzięki za trzymanie kciuków :) niestety Kala tak bardzo chciała, tak bardzo się spięła w sobie, że ... po 1-szym rzucie zrobiła siusiu :shake: i po zawodach :shake: ale ... biorąc pod uwagę że na swoich pierwszych zawodach Tania z Lirą też były ostatnie to wielka kariera przed nami :evil_lol: Aniu myślałam że będziesz z Blusem, a na miejscu taka niemiła niespodzianka :shake: nie było Was :shake: Quote
Kinia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ojej! Pewnie bardzo chciała i z wrażenia się posikala! W przyszłym roku będzie super! Quote
BellaLab Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 gusia1972 napisał(a): ale ... biorąc pod uwagę że na swoich pierwszych zawodach Tania z Lirą też były ostatnie to wielka kariera przed nami :evil_lol: no ja nawet nie śmiem w to wątpić:) http://images6.fotosik.pl/522/f3f131c1ba5d3ccc.jpg naprawdę pojemny ma ten pysk:evil_lol: Co do jutra, ja się wyłamuje niestety:( Chyba najbardziej będą pasowały mi weekendy i piątki co do psich spacerów... może czasem jakaś środa się tez trafi:) Quote
Ania&Psy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 gusia1972 napisał(a):Aniu myślałam że będziesz z Blusem, a na miejscu taka niemiła niespodzianka :shake: nie było Was :shake: no tak jakoś wyszło ;) nie mieliśmy ani transportu, ani noclegu, poza tym organizacja zlotu pochłania koszmarną ilość czasu i nie byłabym się w stanie wyrwać na te parę dni :cool1: ale się spotkamy na pewno jeszcze w tym roku, we Wrocku :cool3: do Czech na frisbee się wybieracie? Quote
gusia1972 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 ja do Czech na pewno nie jadę, dziewczyny myślą ... zobaczymy co wymyślą :) Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ale się spotkamy na pewno jeszcze w tym roku, we Wrocku :cool3: a co to za tajemnice?? :cool3: Quote
gusia1972 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Tania Darek przecież mówił głośno przez mikrofon że we Wrocławiu bedzie mini rozegrane zdaje się że w trakcie wystawy 27-28 IX ?? z tym że ja jak dobrze pójdzie będę wtedy w Niemczech na flyballu, za tydzień się okaże czy jedziemy Quote
Ania&Psy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 niee, mi nie o to chodziło :razz: o tych zawodach we Wrocku mówili już w Sopocie, ale jakoś oficjalnego info nie ma do tej pory ;) chociaż w sumie chętnie bym się wybrała. podał Darek więcej szczegółów? a tajemnicy żadnej nie ma, toż na ozikowym pisałam Natalii, że koniecznie chce zobaczyć jeszcze Fugę przed jej wyjazdem do Szwecji :P więc wpadnę pewnie w jakiś dzień do Wrocka, to się na jakiś spacer umówimy, Taniu, Gusiu :razz: Quote
Recommended Posts