Malwi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Eva - trafiła do schroniska z 4 szczeniakami - one mają juz domek - Eva jeszcze nie. Eva to prześliczna sunia, bardzo łągodna i do ludzi i do zwierząt , nie ma w niej ani grama agresji. Jest bardzo opanowana i radosna. Gdy kogoś zauważy, zaczyna się cieszyć i merdać swoim długaśnym ogonem. Potrafi chodzić na smyczy, choć na początku nie za bardzo chciała wychodzić na spacery. Lena - wróciła do schroniska po nieudanej adopcji, bo ... nie szczekała... trudno wymagać od psa który boi się obcych i ucieka przed nimi gdzie pieprz rośnie żeby na nich szczekał ... W kojcu, gdy ludzie mijają kojec od razu chowa się do budy... na spacerach jest odważniejsza - bardzo ładnie chodzi bez smyczy i wraca na zawołanie. Na spacerach lubi sobie "odpocząć" - czyli położyć się w trawie i leżeć :D ale gdy się ją zawoła po chwili przychodzi. Jutro wrzucę więcej ich fotek i postaram się zrobić je razem ;) Lena jest już wysterylizowana, Eva będzie sterylizowana na dniach. Obie sunie mają około 2 lat, przed adopcją będą miały wszczepione chipy. kontakt do adopcji: Adres: Ul. Pruślińska 3 63-400 Wysocko Wielkie Schronisko czynne jest: poniedziałek-piątek: godz. 9:00 - 19:00 sobota, niedziela, święta: godz. 9:00 - 13:00 Telefony : 0 662 03 69 64 (czynny w godzinach pracy schroniska) Quote
beagle Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 suńki są kochane :) tylko Lenka jest cos wystraszona :(:(:( szkoda jej Quote
Malwi Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 nikt nie chce żadnej piękności ??? :( Quote
Malwi Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 do góry piękne ... dajcie się zauważyć ... Quote
Malwi Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 nikogo tu nie ma .... podrzucam ... Quote
Akrum Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Macie może dziewczyny jakieś ładne zdjęcia suniek? Porobiłabym im ogłoszenia, ale bez zdjęć niestety nikt ich nie wypatrzy... I do kogo dać kontakt w sprawie ewentualnej adopcji? mail, tel., gg Quote
Malwi Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Kala już w Nowym Domu ! została Lena i Eva będę w weekend w schronisku po Sida to postaram się zrobić im fotki ;) Quote
Akrum Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Malwi'] Została Lena i Eva będę w weekend w schronisku to postaram się zrobić im fotki ;)[/QUOTE] Fajnie by było :) jak będą fotki, to od razu zabieram się za ogłoszonka :) Quote
Akrum Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 I co, udało się może zrobić dziewczynom jakieś nowe zdjęcia?? bo póki co nie mam zdjęć, żeby wkleić do ogłoszeń... Quote
Malwi Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 nie dotarłam do schroniska niestety .... dziś miałam jechać również ale zrezygnowałam bo tak sypał śnieg że nie zrobiłabym żadnego zdjęcia które by się nadawało do ogłoszeń .... ;/ Quote
Malwi Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Podniosę Piękne ... może ktoś je dojrzy .. Quote
Akrum Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 kurcze... bez zdjęć nie mam jak im zrobić ogłoszeń... Quote
zeberka4 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ja moge na allegro wystawić jeżeli dostane jakies nowe fotki Quote
Malwi Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 dziewczyny przepraszam... miałam im dzisiaj zrobić zdjęcia ale było tyle roboty w schronisku że nie miałam kiedy ... przepraszam raz jeszcze ... zrobię jeszcze w tym tygodniu na pewno. Quote
Akrum Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cioteczki, a może kogoś z pracowników schroniska poprosić by o zrobienie zdjeć dziewczynom, co?? Quote
Akrum Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cioteczki, a może kogoś z pracowników schroniska poprosić by o zrobienie zdjeć dziewczynom, co?? Quote
Akrum Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 cioteczki, a może by porposić kogoś z pracowników schronu o zrobienie kilku fotek dziewczynom ?? Quote
Akrum Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 cioteczki, a może by porposić kogoś z pracowników schronu o zrobienie kilku fotek dziewczynom ?? Quote
Malwi Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Akrum - nie da rady ... ja się pracownika nie mogę doprosić żeby przysłał mi raz w tygodniu psy które poszły do nowych domów żeby na stronie zmienić ... chciałam zrobić ostatnio fotki - ale Eva wróciła dopiero co ze sterylki ... zrobię na pewno ... chwile cierpliwości proszę,bo nie wyrabiam ze wszystkim na raz. Quote
Paulina87 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zdjęcie bodajże Evy Drugiej suni zdjęcia nie mam :( Quote
missy87 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wyglada duzo gorzej anizeli kiedy ja ja widzialam... Quote
Akrum Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Paulina87 napisał(a):Zdjęcie bodajże Evy O... cześć ślicznotko :) Ale masz smutne oczyska.... spróbujemy z ogłoszeniami, może ktoś cię zauważy, podbijesz czyjeś serce... Quote
Akrum Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Zrobiłam Evie ogłoszenia i podałam namiary tak samo jak we wszystkich ogłoszeniach psiaków zOstrowa do Ciebie Paulina :) [FONT=Times New Roman, serif]http://www.eoferty.com.pl/eva_niechciana_zapomniana_podaruj_jej_domek_174199.html[/FONT] www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org www.kupiepsa.pl www.oferkta.pl www.allezoo.pl www.drobny.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.autogielda.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.anonseogloszenia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.mammisia.pl www.alegratka.pl www.wszystkotujest.pl www.przylepa.pl www.zgubiono.pl www.ogloszenia-24h.pl www.cafeanimal.pl. Quote
Recommended Posts