Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eva - trafiła do schroniska z 4 szczeniakami - one mają juz domek - Eva jeszcze nie.
Eva to prześliczna sunia, bardzo łągodna i do ludzi i do zwierząt , nie ma w niej ani grama agresji. Jest bardzo opanowana i radosna. Gdy kogoś zauważy, zaczyna się cieszyć i merdać swoim długaśnym ogonem. Potrafi chodzić na smyczy, choć na początku nie za bardzo chciała wychodzić na spacery.

Lena - wróciła do schroniska po nieudanej adopcji, bo ... nie szczekała... trudno wymagać od psa który boi się obcych i ucieka przed nimi gdzie pieprz rośnie żeby na nich szczekał ... W kojcu, gdy ludzie mijają kojec od razu chowa się do budy... na spacerach jest odważniejsza - bardzo ładnie chodzi bez smyczy i wraca na zawołanie. Na spacerach lubi sobie "odpocząć" - czyli położyć się w trawie i leżeć :D ale gdy się ją zawoła po chwili przychodzi.

Jutro wrzucę więcej ich fotek i postaram się zrobić je razem ;)

Lena jest już wysterylizowana, Eva będzie sterylizowana na dniach. Obie sunie mają około 2 lat, przed adopcją będą miały wszczepione chipy.

kontakt do adopcji:
Adres:
Ul. Pruślińska 3
63-400 Wysocko Wielkie

Schronisko czynne jest:
poniedziałek-piątek: godz. 9:00 - 19:00
sobota, niedziela, święta: godz. 9:00 - 13:00

Telefony :
0 662 03 69 64 (czynny w godzinach pracy schroniska)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Macie może dziewczyny jakieś ładne zdjęcia suniek? Porobiłabym im ogłoszenia, ale bez zdjęć niestety nikt ich nie wypatrzy...
I do kogo dać kontakt w sprawie ewentualnej adopcji? mail, tel., gg

Posted

[quote name='Malwi'] Została Lena i Eva
będę w weekend w schronisku to postaram się zrobić im fotki ;)[/QUOTE]
Fajnie by było :) jak będą fotki, to od razu zabieram się za ogłoszonka :)

Posted

nie dotarłam do schroniska niestety .... dziś miałam jechać również ale zrezygnowałam bo tak sypał śnieg że nie zrobiłabym żadnego zdjęcia które by się nadawało do ogłoszeń .... ;/

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny przepraszam... miałam im dzisiaj zrobić zdjęcia ale było tyle roboty w schronisku że nie miałam kiedy ... przepraszam raz jeszcze ... zrobię jeszcze w tym tygodniu na pewno.

Posted

Akrum - nie da rady ... ja się pracownika nie mogę doprosić żeby przysłał mi raz w tygodniu psy które poszły do nowych domów żeby na stronie zmienić ...

chciałam zrobić ostatnio fotki - ale Eva wróciła dopiero co ze sterylki ... zrobię na pewno ... chwile cierpliwości proszę,bo nie wyrabiam ze wszystkim na raz.

• 2 weeks later...
Posted

Paulina87 napisał(a):
Zdjęcie bodajże Evy

O... cześć ślicznotko :)
Ale masz smutne oczyska.... spróbujemy z ogłoszeniami, może ktoś cię zauważy, podbijesz czyjeś serce...