Jump to content
Dogomania

Blur - wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc - AST hipnotyzerMA DOM

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asior']pseudo nie mają czego szukać ;) Blur będzie ciachany przed wydaniem ;)

[quote name='agamika']na szczęście nie ma możliwości zeby Blur minął bramę schroniska z dzwoneczkami :diabloti:, co zreszta w allegro jest zaznaczone . Kastracja będzie niedługo :p

I konsekwentnie się tego trzymajcie, błagam ! :modla::modla:
Blur jest rzeczywiście przecudnej urody, z pewnością będzie wiele podchodów, żeby Go wyciągnąć do pseudo.....
Ostatnio zdarzały się niestety dziwne adopcje....:lookarou:.
Ten łagodny astek powinien być wykastrowany przed adopcją bezwzględnie !
A potem znajdzie kochający domek, jest śliczny. :loveu:

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

witam wszystkich blurek jest u mnie w domku i od razu mu się przytyło o pare kilo :lol: psiak jest cudny tylko jeden minus że nie za bardzo lubi małe dzieci chyba jakąś traume przeżył u wcześniejszego właściciela jutro wstawię fotki blurka.Pozdrawiam

Posted

Przepraszam za offa...

Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!!
To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile:

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p

Posted

witam więc 1 dzień to był dzień pieszczot cały czas podstawiał łebek tylko żeby go pokiziać zreszta robi tak do tej pory, jest bardzo posłuszny jak idziemy na spacerek to co 5 minut sprawdza czy jestem i podbiega żeby go pogłaskać zaskoczył mnie tym że szczekał na małe dzieci po prostu robił się agresywny dlatego muszę mu czasami zakładać kaganiec ku jego rozpaczy ale powoli mu przechodzi

Posted

[quote name='blur']witam więc 1 dzień to był dzień pieszczot cały czas podstawiał łebek tylko żeby go pokiziać zreszta robi tak do tej pory, jest bardzo posłuszny jak idziemy na spacerek to co 5 minut sprawdza czy jestem i podbiega żeby go pogłaskać zaskoczył mnie tym że szczekał na małe dzieci po prostu robił się agresywny dlatego muszę mu czasami zakładać kaganiec ku jego rozpaczy ale powoli mu przechodzi

Cieszę się, że Blurek przybiega na wołanie, jednak adresówkę dobrze byłoby mieć...
Oczywiście kaganiec profilaktycznie trzeba zakładać, trudno.... :loveu:
Fotki piękne :loveu:. Widać, że Blur ma dobrze. :loveu: