Dana i Muszkieterowie Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Asior']pseudo nie mają czego szukać ;) Blur będzie ciachany przed wydaniem ;) [quote name='agamika']na szczęście nie ma możliwości zeby Blur minął bramę schroniska z dzwoneczkami :diabloti:, co zreszta w allegro jest zaznaczone . Kastracja będzie niedługo :p I konsekwentnie się tego trzymajcie, błagam ! :modla::modla: Blur jest rzeczywiście przecudnej urody, z pewnością będzie wiele podchodów, żeby Go wyciągnąć do pseudo..... Ostatnio zdarzały się niestety dziwne adopcje....:lookarou:. Ten łagodny astek powinien być wykastrowany przed adopcją bezwzględnie ! A potem znajdzie kochający domek, jest śliczny. :loveu: Quote
Asior Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dana nie ma możliwości, zeby schron wydał nie kastrowanego/sterylizowanego psa ;) Quote
agamika Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Blur, już lżejszy o to parę deko co mu z tyłu "przeszkadzało " :diabloti: Quote
fioneczka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 czyli chłopak teraz będzie cieniutko szczekał :cool1: wszystko poszło dobrze ? jak on sie czuje ? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 agamika napisał(a):Blur, już lżejszy o to parę deko co mu z tyłu "przeszkadzało " :diabloti: To dobrze, nie trafi do pseudo. Jak się czuje przepiękny Blur?:loveu: Quote
agamika Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 :oops::oops::oops::oops: upsasa. przepraszam za opóźnienie, w info Chłopak już adoptowany, Nie wiem nic o warunkach itd , - adopcja ze schroniska. Quote
fioneczka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 hmmm ... no to miejmy nadzieję że trafił w "10" ... powodzenia ślicznoto Quote
blur Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 witam wszystkich blurek jest u mnie w domku i od razu mu się przytyło o pare kilo :lol: psiak jest cudny tylko jeden minus że nie za bardzo lubi małe dzieci chyba jakąś traume przeżył u wcześniejszego właściciela jutro wstawię fotki blurka.Pozdrawiam Quote
fioneczka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 witamy na dogo cieszę się że będzie kontakt z Rodziną Blura ... oby zyło się Wam długo i szczęśliwie czekam z niecierpliwoscią na fotki Quote
Kana Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Witamy nowego pańcia Blura !!! Czekamy na fotki :razz: Quote
blur Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 witam nie wiem czemu ale nie mogę wkleić zdjęć udało mi się tylko dodać 1 fotke do profilu Quote
AMIGA Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Zdjęcia trzeba wstawiać przez fotosika, lub inną tego typu stronę. Mogę pomóc -prześlij na adres [email protected] a ja je wstawię Cudownie, że Blur znalazł wspaniały dom. Widzialam psiaka raz w schronisku i byłam nim po prostu zauroczona. Quote
blur Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 fotki wysłane tylko nie są najlepsze następnym razem zrobię na spacerku Quote
fioneczka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 widziałam zdjęcie w profilu :multi: Blurek na łóżeczku :loveu: Quote
agnieszka24 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Przepraszam za offa... Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!! To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile: Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu: 10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol: Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p Quote
AMIGA Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Uffffffffffffff dzisiaj fotosik działa jak zamulony. Ale wreszcie wstawiam jak obiecałam :p Quote
fioneczka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 :loveu::loveu::loveu: te jego oczy ... sa niesamowite Quote
Kana Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dziewczyny wybaczcie! Proszę o pomoc dla gluchego Amstaffa ze schroniska!! Pomoc potrzebna na cito !! http://www.dogomania.pl/forum/f28/bialy-amstaff-oddany-po-kilku-latach-bo-jest-gluchy-poznan-pilnie-szukamy-dt-147385/#post13036667 Zajrzyjcie chociaż! Quote
agamika Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 widac, ze nabrał juz troszkę masy :loveu: a jak przebiegła aklimatyzacja w domu ? pierwsze dni ? itd ?? Quote
blur Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 witam więc 1 dzień to był dzień pieszczot cały czas podstawiał łebek tylko żeby go pokiziać zreszta robi tak do tej pory, jest bardzo posłuszny jak idziemy na spacerek to co 5 minut sprawdza czy jestem i podbiega żeby go pogłaskać zaskoczył mnie tym że szczekał na małe dzieci po prostu robił się agresywny dlatego muszę mu czasami zakładać kaganiec ku jego rozpaczy ale powoli mu przechodzi Quote
AMIGA Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A można wiedzieć jakiego miasta stał się Blur obywatelem? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='blur']witam więc 1 dzień to był dzień pieszczot cały czas podstawiał łebek tylko żeby go pokiziać zreszta robi tak do tej pory, jest bardzo posłuszny jak idziemy na spacerek to co 5 minut sprawdza czy jestem i podbiega żeby go pogłaskać zaskoczył mnie tym że szczekał na małe dzieci po prostu robił się agresywny dlatego muszę mu czasami zakładać kaganiec ku jego rozpaczy ale powoli mu przechodzi Cieszę się, że Blurek przybiega na wołanie, jednak adresówkę dobrze byłoby mieć... Oczywiście kaganiec profilaktycznie trzeba zakładać, trudno.... :loveu: Fotki piękne :loveu:. Widać, że Blur ma dobrze. :loveu: Quote
Recommended Posts