LadyBell Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 W Konińskim schronisku dla zwierząt przebywa ta oto kruszyna. Nazywa się Jadzia i ma max. 1 rok i waży zaledwie 4,2 kg. 20 sierpnia przeszła zabieg sterylizacji. Jadzia umie chodzić na smyczy, jest spokojną i wesołą sunią, choć na początku nieśmiałą a nawet nieufną, ale w żadnej sytuacji nie wykazywała agresji. Niestety zdarza jej się załatwić swoje potrzeby w pomieszczeniu, jednakże myślę że dzięki sumienności i cierpliwości przyszłych właścicieli bez problemu nauczy się załatwiania tylko na dworze. W stosunku do psiaków jest jak najbardziej łagodna, bez problemu się z nimi dogaduje. Jest typem psa, który podporządkowuje się innym psom. Na kotki też reaguje spokojnie. Jak dla mnie w typie JRT. na razie mam tylko dwie fotki suni. Postaram się o więcej. CZY ZNAJDZIE SIĘ DLA NIEJ DOM?? ktoś pomoże?? (może ktoś zrobiłby suńce banerek?? ładnie prosimyy...) zrobiłam jej na razie ogłoszenie na: ale.gratka.pl adopcjapsa.pl psiamania.pl kupsprzedaj.pl pajeczyna.pl aleoferta.pl Quote
zoja. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ten uśmiech na drugim zdjęciu jest powalający ;) Jaki banerek byś chciała -pogodny czy smutny? Masz jakieś zdjęcie bez trawy, np.na chodniku (chodzi o to, żeby było dokładnie widać każdy centymetr psiaka wtedy łatwiej go "wyciąć" i wstawić w dowolną scenerię) Póki co: .... Quote
LadyBell Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 zoja. dzięki wielki za bannerek! i za to że polecisz ją komuś. Jesteś super! Na razie nie mam innych zdjęć ale postaram się je załatwić. Quote
LadyBell Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Ani słychu ani widu o kandydatach na domek... :( Quote
nika28 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Jaka śliczna :loveu: Tylko domku brak :roll: Quote
marta23t Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ja się zakochałam:loveu: już kolejny raz zaglądam na ten wątek i napatrzeć się nie mogę...jejku gdybym tylko nie była tak zapsiona mała grzałaby już dupsko u mnie na kanapie:placz: czy szukacie dla niej dt? czy tylko ds?? Quote
LadyBell Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 na razie mała jest w schronisku Konińskim więc myślę że i DT będzie wybawieniem... Masz może jakiegoś ochotnika? Ja też się w niej zakochałam jak tylko znalazłam ją razem z innymi małymi psiakami na aukcji allegro wystawionej przez schron. A że była jedną z wielu przedstawianych zaproponowałam schroniskowi że porobię jej ogłoszenie by zwiększyć szanse na adopcje.. I tak tu wylądowała... Quote
marta23t Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 nie chcę na razie zapeszać ale może udałoby mi się z dt coś załatwić:cool3: jaka ona jest w stosunku do innych suczek?? w wątku jest napisane, że się dogaduje i jest uległa ale czy chodzi ogólnie o psy / czy jej kontakty z innymi damami były sprawdzone??/ Quote
rita60 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wrzuciłam mala na Przygarne psa:roll:/a moze sie uda/. Quote
Agata69 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Z kim mogę rozmawiać o adopcji tej małej? Quote
rita60 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Agata69 napisał(a):Z kim mogę rozmawiać o adopcji tej małej? Agata zainteresowana jest ta Pani z Przygarne psa ? Quote
Agata69 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dowiedziałam się w schronisku, że mała jest juz wyadoptowana. Quote
rita60 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Agata69 napisał(a):Dowiedziałam się w schronisku, że mała jest juz wyadoptowana. Nikt nic nie napisał:shake: Quote
LadyBell Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 pisałam do schroniska przedwczoraj i nie było mowy o adopcji suni. Ale skoro Agato tak Ci powiedzieli więc zapewne tak jest. przepraszam za niekompletne info. Quote
Agata69 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 LadyBell napisał(a):pisałam do schroniska przedwczoraj i nie było mowy o adopcji suni. Ale skoro Agato tak Ci powiedzieli więc zapewne tak jest. przepraszam za niekompletne info. Sunia została wyadoptowana wczoraj. Quote
Recommended Posts