Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Konińskim schronisku dla zwierząt przebywa ta oto kruszyna.
Nazywa się Jadzia i ma max. 1 rok i waży zaledwie 4,2 kg.
20 sierpnia przeszła zabieg sterylizacji.
Jadzia umie chodzić na smyczy, jest spokojną i wesołą sunią, choć na początku nieśmiałą a nawet nieufną, ale w żadnej sytuacji nie wykazywała agresji. Niestety zdarza jej się załatwić swoje potrzeby w pomieszczeniu, jednakże myślę że dzięki sumienności i cierpliwości przyszłych właścicieli bez problemu nauczy się załatwiania tylko na dworze. W stosunku do psiaków jest jak najbardziej łagodna, bez problemu się z nimi dogaduje. Jest typem psa, który podporządkowuje się innym psom. Na kotki też reaguje spokojnie.

Jak dla mnie w typie JRT.

na razie mam tylko dwie fotki suni. Postaram się o więcej.

CZY ZNAJDZIE SIĘ DLA NIEJ DOM??
ktoś pomoże??

(może ktoś zrobiłby suńce banerek?? ładnie prosimyy...)

zrobiłam jej na razie ogłoszenie na:
ale.gratka.pl
adopcjapsa.pl
psiamania.pl
kupsprzedaj.pl
pajeczyna.pl
aleoferta.pl

Posted

Ten uśmiech na drugim zdjęciu jest powalający ;)

Jaki banerek byś chciała -pogodny czy smutny?
Masz jakieś zdjęcie bez trawy, np.na chodniku
(chodzi o to, żeby było dokładnie widać każdy centymetr psiaka wtedy łatwiej go "wyciąć" i wstawić w dowolną scenerię)

Póki co:

....

Posted

ja się zakochałam:loveu: już kolejny raz zaglądam na ten wątek i napatrzeć się nie mogę...jejku gdybym tylko nie była tak zapsiona mała grzałaby już dupsko u mnie na kanapie:placz: czy szukacie dla niej dt? czy tylko ds??

Posted

na razie mała jest w schronisku Konińskim więc myślę że i DT będzie wybawieniem...
Masz może jakiegoś ochotnika?

Ja też się w niej zakochałam jak tylko znalazłam ją razem z innymi małymi psiakami na aukcji allegro wystawionej przez schron. A że była jedną z wielu przedstawianych zaproponowałam schroniskowi że porobię jej ogłoszenie by zwiększyć szanse na adopcje.. I tak tu wylądowała...

Posted

nie chcę na razie zapeszać ale może udałoby mi się z dt coś załatwić:cool3: jaka ona jest w stosunku do innych suczek?? w wątku jest napisane, że się dogaduje i jest uległa ale czy chodzi ogólnie o psy / czy jej kontakty z innymi damami były sprawdzone??/

Posted

LadyBell napisał(a):
pisałam do schroniska przedwczoraj i nie było mowy o adopcji suni. Ale skoro Agato tak Ci powiedzieli więc zapewne tak jest.

przepraszam za niekompletne info.

Sunia została wyadoptowana wczoraj.