Karro Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='sator_k_']To nie są zawody, tylko chodzi o urozmaicenie tego co się będzie działo na ringu głównym w formie pokazu ;) Nie wiem co robić, boję się, że mnie Sator całkiem zleje, ale z drugiej strony już raz byliśmy na wysatwie. Wtedy nam poszło tak sobie, ale nie było jakiejś masakry. Nie wiem co mam robić...[/QUOTE] Aha... ale i tak myślę że warto spróbowac :) Quote
kalyna Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='sator_k_']To nie są zawody, tylko chodzi o urozmaicenie tego co się będzie działo na ringu głównym w formie pokazu ;) Nie wiem co robić, boję się, że mnie Sator całkiem zleje, ale z drugiej strony już raz byliśmy na wysatwie. Wtedy nam poszło tak sobie, ale nie było jakiejś masakry. Nie wiem co mam robić...[/QUOTE] możessz iśc spróbować... jak nie pójdziesz to nie będziesz wiedzieć jak sobie razem radzicie. a tak to masz możliwość sprawdzenia się, tym bardziej, że dużo z nim ćwiczyłaś :) ja głosuję na TAK :multi: Quote
Paula03 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='sator_k_']Ludzie pomóżcie! Dziewczyny namawiają mnie zebym poszła jutro na wystawę z Satorem do pokazu sztuczek/frisbee. Nie wiem sama co robić iść czy nie iść...(Kasia idzie z Fifką i mi głowię suszy)[/QUOTE] Ja podobnie jak wszyscy też jestem za tym, żebyście poszli! :) Quote
evel Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ja bym poszła. Jeśli zobaczysz, że będzie naprawdę źle, tj. że Sator będzie np. zdenerwowany czy coś, to po prostu nie zrobicie prezentacji i już. Ale trzymam kciuki oczywiście, że wszystko się uda i pokażesz nam nawet jakąś fotorelację :cool3: Quote
Daga&Maks Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [url]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/302.jpg[/url] aż się kurzy za nimi :) Quote
sator_k_ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Byliśmy, występowaliśmy i było CU-DO-WNIE. Bardzo przepraszam, ale teraz więcej nie napiszę, bo jestem padnięta i w ten weekend jeszcze nic do książek nie zajrzałam. Mam filmik, który będzie na pewno opublikowany w urodzinowym filmiku - czy wcześniej zobaczymy. Zuza robiłaś jakieś zdjęcia (ale nie na występie) to jak mi prześle to wrzucę. Quote
Paula03 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='sator_k_']Byliśmy, występowaliśmy i było CU-DO-WNIE. Bardzo przepraszam, ale teraz więcej nie napiszę, bo jestem padnięta i w ten weekend jeszcze nic do książek nie zajrzałam. Mam filmik, który będzie na pewno opublikowany w urodzinowym filmiku - czy wcześniej zobaczymy. Zuza robiłaś jakieś zdjęcia (ale nie na występie) to jak mi prześle to wrzucę.[/QUOTE] Wiedziałam, że było dobrze! :eviltong::loveu::multi: No to gratulujemy udanego pokazu i czekamy na jakąś bardziej obszerną relację ;) :loveu: Quote
sator_k_ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Póki jeszcze jestem w radosnym szale: [URL]http://reavstone-dogteam.blogspot.com/[/URL] ;) Quote
Paula03 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Filmik już widziałam, a teraz idę na bloga ;) Poszło wam genialnie! Bardzo mi się podobało :) Quote
kalyna Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 pięknie Wam poszło :) jestem pod wrażeniem i bardzo gratuluję występu :) ale ile w to musiałaś pracy z Satorem włożyć...:crazyeye::crazyeye: Quote
Ewa&Duffel Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Wielkie gratulacje ! Poszło wam super, bardzo przyjemnie się ogląda wasz występ :) Quote
sator_k_ Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Dziękuję wszytskim bardzo serdecznie za miłe słowa :) Jestem strasznie podbudowana :D A jeszcze wczoraj moja znajoma nie mogła wyjść z podziwu, że Sator mi nie ucieka (:evil_lol:) i przychodzi jak go wołam, i że jezyka mi przynosił ("I on ci przyniesie jak mu rzucisz???, a on nie pójdzie za tym psem???") <mieliśmy takie małe wieczorne spotkanko ze znajomą rotką> A tu nasza nowa adresówka. hydrant do hydrantów :D (w porównaniu z nieśmiertelnikiem to maleństwo) [IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/DSC08491.jpg[/IMG] [IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/DSC08498.jpg[/IMG] Quote
monika15 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Podglądam Waszego bloga, ale nigdy nie byłam galerii, więc witam się :D Gratuluję udanego występu:lol: fajnie wyglądają takie pokazy z psem:loveu: Adresówka jest świetna:lol: Quote
*Magda* Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 A co się stało z nieśmiertelnikem, że teraz macie "hydrant"? Quote
sator_k_ Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Nieśmiertelniki jak najbardziej żyją. Jeden jest przy łańcuszku, a drugi przy obroży. Nie chce mi się ich przepinać, więc po mału zbieram adresówki ;) Quote
łamAga Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [url]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/DSC08491.jpg[/url] jak ślicznie sie prezentuje :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Świetny ten hydrant :lol: Ale to jest laminat, tak ? To daj znać po jakimś czasie, jak z wytrzymałością ;) Quote
*Magda* Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 A możesz mi napisać ile Sator ma w kłębie?? Quote
Karro Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 No to ja gratuluje wystepu! I również jestem ciekawa ile Sator ma w kłębie ;) Quote
Vailet Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 oglądałam jakąś godzinę Satora :) oglądnęłam całą i jakoś nie przynudzała ani na chwile :) śliczny jest. Quote
Recommended Posts