Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sator_k_']To nie są zawody, tylko chodzi o urozmaicenie tego co się będzie działo na ringu głównym w formie pokazu ;)

Nie wiem co robić, boję się, że mnie Sator całkiem zleje, ale z drugiej strony już raz byliśmy na wysatwie. Wtedy nam poszło tak sobie, ale nie było jakiejś masakry. Nie wiem co mam robić...[/QUOTE]

Aha... ale i tak myślę że warto spróbowac :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sator_k_']To nie są zawody, tylko chodzi o urozmaicenie tego co się będzie działo na ringu głównym w formie pokazu ;)

Nie wiem co robić, boję się, że mnie Sator całkiem zleje, ale z drugiej strony już raz byliśmy na wysatwie. Wtedy nam poszło tak sobie, ale nie było jakiejś masakry. Nie wiem co mam robić...[/QUOTE]
możessz iśc spróbować... jak nie pójdziesz to nie będziesz wiedzieć jak sobie razem radzicie.
a tak to masz możliwość sprawdzenia się, tym bardziej, że dużo z nim ćwiczyłaś :) ja głosuję na TAK :multi:

Posted

[quote name='sator_k_']Ludzie pomóżcie!

Dziewczyny namawiają mnie zebym poszła jutro na wystawę z Satorem do pokazu sztuczek/frisbee. Nie wiem sama co robić iść czy nie iść...(Kasia idzie z Fifką i mi głowię suszy)[/QUOTE]

Ja podobnie jak wszyscy też jestem za tym, żebyście poszli! :)

Posted

Ja bym poszła. Jeśli zobaczysz, że będzie naprawdę źle, tj. że Sator będzie np. zdenerwowany czy coś, to po prostu nie zrobicie prezentacji i już. Ale trzymam kciuki oczywiście, że wszystko się uda i pokażesz nam nawet jakąś fotorelację :cool3:

Posted

Byliśmy, występowaliśmy i było CU-DO-WNIE.
Bardzo przepraszam, ale teraz więcej nie napiszę, bo jestem padnięta i w ten weekend jeszcze nic do książek nie zajrzałam. Mam filmik, który będzie na pewno opublikowany w urodzinowym filmiku - czy wcześniej zobaczymy. Zuza robiłaś jakieś zdjęcia (ale nie na występie) to jak mi prześle to wrzucę.

Posted

[quote name='sator_k_']Byliśmy, występowaliśmy i było CU-DO-WNIE.
Bardzo przepraszam, ale teraz więcej nie napiszę, bo jestem padnięta i w ten weekend jeszcze nic do książek nie zajrzałam. Mam filmik, który będzie na pewno opublikowany w urodzinowym filmiku - czy wcześniej zobaczymy. Zuza robiłaś jakieś zdjęcia (ale nie na występie) to jak mi prześle to wrzucę.[/QUOTE]

Wiedziałam, że było dobrze! :eviltong::loveu::multi:
No to gratulujemy udanego pokazu i czekamy na jakąś bardziej obszerną relację ;) :loveu:

Posted

Dziękuję wszytskim bardzo serdecznie za miłe słowa :) Jestem strasznie podbudowana :D
A jeszcze wczoraj moja znajoma nie mogła wyjść z podziwu, że Sator mi nie ucieka (:evil_lol:) i przychodzi jak go wołam, i że jezyka mi przynosił ("I on ci przyniesie jak mu rzucisz???, a on nie pójdzie za tym psem???") <mieliśmy takie małe wieczorne spotkanko ze znajomą rotką>

A tu nasza nowa adresówka. hydrant do hydrantów :D (w porównaniu z nieśmiertelnikiem to maleństwo)
[IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/DSC08491.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/DSC08498.jpg[/IMG]

Posted

Podglądam Waszego bloga, ale nigdy nie byłam galerii, więc witam się :D

Gratuluję udanego występu:lol: fajnie wyglądają takie pokazy z psem:loveu:
Adresówka jest świetna:lol: