Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

u nas wszystko ok i bez zmian, zaraz zajrzę do Waszych galerii i zobaczę co u Was

fotka jeszcze w starym kolorze włosów -teraz są czarne. Na focie 'po domowemu' zarówno ja jak i Ebiśka bez makijażu, z nieuczesanymi włosami i w domowych dresikach

Oliwka zaraz skończy 3 latka, zaraz po niej Ebiśka rok -nie wiem kiedy to zleciało normalnie

Fotek ogólnie mam mało, bo nie umiem robić dobrych, nie umiem tez ich obrabiać
Ebola na śniegu wygląda jak czarna kropka:

Luska wcale nie lepiej:

Posted

Albo mi się wydaje, albo pierwszy raz nam się objawiłaś na zdjęciu :D (?)
Jakbym Cię zobaczyła na ulicy, nie dałabym Ci więcej niż 17-18 lat :razz:
Ładnie razem z Ebolą wyglądacie :)
A Ebola wyrosła bardzo, widzę że teraz to już "panna na wydaniu" :loveu:

Posted

w tym roku skończę 28 lat :cool3: Przywykłam już do tego, że każdy odmładza mnie bardzo... gdy rodziłam Oliwkę miałam 25 lat a lekarze mówili mi na sali porodowej "niech sie pani nie boi, nastolatki są silne i szybko rodzą"
Od kilku dni mam czarne włosy i w nich może odrobinę dojrzalej wyglądam. Jak zrobię sobie jakieś foto to wstawię

Posted

Ooo wreszcie wróciłaś :lol:

http://img19.imageshack.us/img19/1856/dsc04508z.jpg slicznie wyglądacie :loveu:

w tym roku skończę 28 lat Przywykłam już do tego, że każdy odmładza mnie bardzo... gdy rodziłam Oliwkę miałam 25 lat a lekarze mówili mi na sali porodowej "niech sie pani nie boi, nastolatki są silne i szybko rodzą"
Od kilku dni mam czarne włosy i w nich może odrobinę dojrzalej wyglądam. Jak zrobię sobie jakieś foto to wstawię

skad ja to znam :roll: ja mam 30 a nikt mnie powaznie nie traktuje bo dają mi 21-23 lata :roll:

Posted

Sylwia K napisał(a):
w tym roku skończę 28 lat :cool3: Przywykłam już do tego, że każdy odmładza mnie bardzo... gdy rodziłam Oliwkę miałam 25 lat a lekarze mówili mi na sali porodowej "niech sie pani nie boi, nastolatki są silne i szybko rodzą"

To nie pozostaje nic poza cieszeniem się z tego :D

Posted

Oliwia wszystkiego co najlepsze, zdrowia , szczecia i samych radosnych dni!!!!

ladna z was para panienek na wydaniu hihihi mysle ze robicie furore idac razem zwlaszcza teraz dwie czarnule
czekamy na wiecej zdjec nie wazne czy pieknych i obrobionych [sama ino takie wstawiam]

Posted

Dużo zdrowia i radości dla Oliwki!

A sunie stanowią cudną parę :) Szybko zleciało, oj tak... 2 lutego minął rok, odkąd mam Herę. Z jednej strony życia bez niej sobie nie wyobrażam, z drugiej to ciągle ten mój "nowy pies" - a to już nie taki nowy, kurczę ;) Pozdrawiam serdecznie!