Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oooo jaka śliczna pannica! a gacek też niczego sobie i ten wzrok pod prysznicem ;) bomba! mój to by nic nie wziął, pod prysznicem jest wyjątkowo nieszczęśliwy

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia K napisał(a):
żeby pies się nie ślizgał

no dokładnie , psy sie boja brodzików wanien itd głównie dlatego że im się w nich łapy rozjeżdzają a taka mata o której pisałaś antyposlizgowa to jeszcze lepszy pomysł :lol:

Posted

Sylwia K napisał(a):
kot jest rodziców, którzy mieszkają piętro niżej;)
Ostatnio jakoś często do nas przychodzi.

Aaaha
Fajny ten kotek ;) A Luśka go nie chce pożreć? :lol:

Posted

nie, ale jeśli ucieka to lubi ją ściągnąć, a tak poza tym to olewa.
Gdy kicia do niej podchodzi to się jej boi:crazyeye: boi się też strasznie kocura mych teściów
Luska to ma nieco dziwne relacje z kotami...
jedna kicia z mej ulicy raz Luśkę zaatakowała... tzn. podbiegła do niej i nafukała na nią a Luska z piskiem uciekła. Od tego czasu zawsze jak widzi mą sukę to się czai na nią...

Posted

Fajna ta kicia a Luśka biedna jakiś tygrys po ulicach na nią poluje:lol:
Moje koty bardzo lubią poskakać sobie po psach, ofukać je, pazury też już w akcji były ale jakoś żaden się specjalnie ich nie boi:evil_lol:

Posted

Lusia pięknie kotom wysyła sygnały uspokajające -gdy kicia do niej podchodzi to L odkręca głowę i odchodzi bokiem, na kocura teściów nawet nie ma odwagi spojrzeć:shake: jeśli podczas naszych odwiedzin siedzi on w domu to Lusia grzecznie leży przy nas cała spięta

Posted

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia Ci złoży.
Życzą Paula, Kati oraz Misia