pinkmoon Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 a przyjeżdżają z nastawieniem, że jeśli im przypasuje, to wraca z nimi do domu? będę w piątek więc może będę miała przyjemność poznać ;) Quote
jamor Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 jak zrobią tyle km, to pewnie na pustą nie wrócą. Ja trzymam kciuki, piekny psiak. Dobra robota ciotki Quote
brazowa1 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Nie zapeszamy Jamor,nie cieszymy się.Specjalnie ustaliłam z tym panem,ze przyjeżdża obejrzeć psa i podjąć decyzję,aby nie czuł się zobligowany do wzięcia psa,jeżeli będzie za duzo obiekcji.Nie chcę kogoś wpuścić na mine :p,decyzja zawsze jest podejmowana dopiero w chwili zobaczenia psa,nie ze zdjęcia. Ale oczywiscie bardzo bym chciała,bo to pierwsza szansa od chwili pojawienia się tego psa w schronie....a jak klatka i stres na niego wpływaja to wszyscy wiecie.:shake: może to jego ostatnia noc w przytulisku? Quote
pinkmoon Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jezu jak bym chciała żeby się udało... Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Przytulisko wyglada bardzo przyzwoicie :):) Quote
pinkmoon Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 To zdjęcie dowodzi, że w przypadku większości psów nie ma co płacić za hotelowanie ich w kojcach, bo mają je za darmo ;) Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 pinkmoon napisał(a):To zdjęcie dowodzi, że w przypadku większości psów nie ma co płacić za hotelowanie ich w kojcach, bo mają je za darmo ;) Tego to nie wiem. Ale widzialam nieraz zdjecia ze schronisk i wygladaly tragicznie. Quote
pinkmoon Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tzn oczywiście, miałam na myśli psy z Dąbrówki! :) fakt że mogło to zabrzmieć niejasno, sama wiem że są dziesiątki schronisk, z których wyciągnięcie psa do hoteliku jest dla niego jedynym ratunkiem i szansą na przezycie. Quote
Fiks Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No i przyjechali Krakowianie obejrzeć Maliniaka. Kiedy wyjeżdzałam z Dabrówki jeszcze byli u niego. Myśle, że pierwsze wrażenie zrobił dobre ;) Trzymam kciuki! Quote
Fiks Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Uwaga! Uwaga! Najświeższe wiadomości z Dąbrówki! Maliniak jedzie do domu! :multi: Powodzenia :loveu: Quote
pinkmoon Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Maliniak zaprezentował się pięknie, wręcz idealnie. Odkąd go poznałyśmy, zmienił się tak bardzo na lepsze, że nie moglyśmy w to prawie uwierzyć :lol: W każdym razie pojechał, Wiolka ma piękne zdjęcia pożegnalne, pewnie nam niedługo pokaże :) Bardzo, bardzo fajni ludzie go wzięli. Quote
Litterka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 I oto właściwy pies na właściwym miejscu! :multi: Quote
Szarotka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 To swietnie, ze go zabrali :):) Jak bede w Krakowie to go odwiedze :loveu::loveu::loveu: Quote
zenobiusz flores Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No dobra, Maliniak, sprawujcie sie obywatelu, zawsze wiedzialam, ze beda z was ludzie ...........:bigcool::cunao::drink1::cool2::klacz::cool2: Dziewczyny , dziekujemy Wam ! Gdyby panstwo zalogowali sie na dogo....albo przynajmniej przyslali notke i fotke od czasu do czasu......byloby milo........ Quote
zenobiusz flores Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 akucha napisał(a):O jaaa, o rany :nerwy: Świety Antonii, nie badź wiśnia - daj mu dom! Wychodzi na to, ze sw. Antoni nie jest wisna . :eviltong: Quote
brazowa1 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 nawet sie boje zadzownic i dowiedzie......serio. Quote
pinkmoon Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No przestań! Ja jestem dobrej myśli, Maliniak pokazał się od najlepszej strony i chyba nie zaczął wariować jak tylko wyjechali. Dzwoń i się dowiaduj! :) Quote
Fiks Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 A ja sie nie boje o Maliniaka. Zrobil ogromne postepy. Boje sie o psa rezydenta panstwa. Ale wierze ze psiaki jakos sie dogadaja. Quote
Szarotka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nie ma sie co bac, trzeba sie dowiedziec :multi::multi::multi: Quote
brazowa1 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Wiec tak-w sumie wsio OK,drugi pies udaje,ze Maliniaka nie widzi.Generelnie nie ma z niczym wiecej problemów (na ten pierwszy dzień),prócz tego,ze piesio znaczy teren,w mieszkaniu. Quote
pinkmoon Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No i widzisz, nie zgubił się po drodze! :) Quote
brazowa1 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 noooo,zawsze sie boje,gdy ktos daleko jedzie z psem... Quote
szadam_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witamy. Maliniak w podróży zachowywał się tak, jakby całe życie spędził w samochodzie. Po przyjeździe,po wejściu do domu obsikał całe mieszkanie, nas....ał w kuchni i położył się na łóżku(naszym). Jaki z niego maliniak zobaczyłem dopiero jak stanął koło mojego, dostałem wtedy ataku śmiechu. Maliniak rezdent traktował przybysza jak powietrze. Pierwsze starcie, albo inaczej, pierwsza próba roztarcia na podłodze maliniaka Arona vel Chudy z Wejherowa przez maliniaka Aarona z Vere Smecky miała miejsce dziś wieczorem. Poszło o aporcik.W skrócie, Chudy złapał mojego za tyłek. Powiedziałem sobie wcześniej, że skoro muszą zostawać już od poniedziałku sami w domu to nie będę interweniował, ale jak zobaczyłem jak mój wyciera Chudym podłogę w kuchni puściły mi nerwy i kazałem mu przestać. Ale chyba pomogło bo teraz Chudy zchodzi starszemu z drogi i ogólnie nabrał do niego szacunku(wcześniej chyba myślał, że skoro tamten udaje, że go nie widzi to mu wszystko wolno :lol:). Ogólnie jest nieźle. Fotki niebawem. Quote
pinkmoon Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cześć! Fajnie że jesteście na forum. Nie mam wątpliwości, że uda wam się z Chudego Arona zrobić wspaniałego psa, którego tylko pozazdrościć... a jeśli drugi Aron pod waszą kontrolą przyłoży łapę do nauki kontaktów Chudego z innymi psiakami, to tym lepiej. Ja wiem że to wątek Arona, ale jak będziecie wklejać jego zdjęcia, to moglibyście też pokazać... te wasze szympansy? :lol: Zafascynowały mnie opowieści o nich, może macie jakieś zdjęcia z zoo? Pozdrowienia dla was i głaski dla dwóch Aronów :) Quote
Recommended Posts