Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Marta Chmielewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nie mówiłam...;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marta czekam :razz: Quote
Marta Chmielewska Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 :lol: :evil_lol: Kolejka oczekujących coraz dłuższa a ja nie mam kiedy ją skrócić :cool1: Anetta, już po tobie :diabloti: Co by sie nie dłużyło, opowiem wam, co robi fafik w wolne dni. Fafik w wolne dni ma dyżur. Dyżur obejmuje pilowanie czegoś wartego pilnowania. Oczywiście gdy dyżur trwa za długo, trzeba zmienić punkt obserwacyjny... ważne, żeby nie stracić obiektu z oczu napięcie sięga zenitu... czymże jest obiekt monitorowany? Jak wysoka jest jego cena! a oto odsłaniamy rąbek tajemnicy... oto ona... kostka, malutka, urocza, ale jakże cenna kostunia... tym cenniejsza że cudza :diabloti: i kiedy obiekt został porzucony na rzecz zabawy z pańcią... agentka 007 PENNY przejęła dowodzenie :cool3: *** *** w nagrodę za dobrze wykonaną służbę, agent 007 PENNY otrzymała porządną dawkę miziania oraz dostała pozwolenie na oglądanie bajki w ramach polepszeinia humoru piekny Belmondo został zniżony... do rangi worka treningowego :evil_lol: co wyraźnie polepszyło samopoczucie agentki Penny :p *** koniec :p:multi: Quote
Marta Chmielewska Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Niestety, reakcja poszkodowanego na kradzież kości była nieprzewidywalna... Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Niestety, reakcja poszkodowanego na kradzież kości była nieprzewidywalna... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta obłęd , mały Miki taki porywczy :cool3: :pto też super a to :loveu: Quote
lothia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Niestety, reakcja poszkodowanego na kradzież kości była nieprzewidywalna... cóz za dziki wzrok :-o są rewelacyjne :megagrin: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Niestety, reakcja poszkodowanego na kradzież kości była nieprzewidywalna... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o rany worek treningowy Penny sie zdenerwował hahahhaha jakie słodkie pogromczynie bajek :loveu: Quote
anetta Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Anetta, już po tobie :diabloti: :scared: O matko!!!! http://img104.imageshack.us/img104/3494/nadogo56vd.jpg :eek2: :eek2: Quote
Marta Chmielewska Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Widzisz, codziennie rano wstaję a koszmar trwa... on tu jest, co rano, przy moim łóżku :placz: Wrzucam pozostałe fotki, już bez historyjki :p Na razie... ;) Ola dokarmia kudle :p a tu dopieszcza *** *** C.D.N. Quote
Marta Chmielewska Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Fotki z dzisiejszego spacerku :p:cool3: fiołki *** biedroneczki ine wszędzie są w kropeczki ;) a to moja Zuzia wędrowniczka :loveu: *** a to Penny wędrowniczka :loveu: *** Quote
Marta Chmielewska Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 *** *** i przechodzimy do sedna... spotkałam dzisiaj księcia z bajki :evil_lol: *** w oczekiwaniu na pocałunek :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Fotaski z pikniku :p ciocia Kora *** *** ONA *** *** Quote
Agga Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Marciu piękne zdjęcia. ZUZIA to juz całkiem duża pannica. A penny zawsze uśmiechnięta mordeczka. Quote
Marta Chmielewska Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Dziękuję Agguniu, mam z nich dużo radości :loveu::p Polecam :cool3: Quote
Agga Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ZUŹKA podobna do ciebie. Super masz podpisik. Jakby ci sie chciało taki zrobic z Sarcią albo podobny byłabym wdzięczna:loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Jak tylko będę miała wolną chwilę :p Quote
anetta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ulala, ten ksiaze ma fajn eoczy..zolte :cool3: Czy Ty sie kladlas ze takie wspaniale foty porobilas? :lol: Penny jak zwykle ma szczery usmiech :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Leżałam w bagnie i trzcinowisku :evil_lol:;) Ale buzi nie chciał mi dać:angryy: Quote
Marta Chmielewska Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 To byla próba mikrofonu ;-) Quote
Olynda Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ojjjj Marta, Marta - aniedbujesz tą galerie i rozkręcasz kariere banerkową ??? :lol: ejjjj a ja - jak bęzierz miałą jesszcze wolna chwile w tym roku :):):) to taszka też sie nie obrazi jak jej cos wykombinujesz :):):) Quote
Basia&Safi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 jeeeeeeee jaki sliczny banerek Mejka :) A Mrowki nie ma ::(:(:( Quote
Basia&Safi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 a u nas dzis bedzie Astkowo :):):) wiec zapraszam :):):) Quote
Recommended Posts