Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Mrówka, mam na myśli tą szkołę, wiesz, no hm... samoobrony, nie ;):diabloti:
Nie denerwuj się, przecież wszyscy widzą, że jak Mejk zrobi straszną mordę to strach oddychać :evil_lol: A dowód tego jest w twojej galerii, hihihi...
Dbsst jakoś ci to wynagrodzę :cool3:
Honey, nie znasz grzywaczy, to najdzielniejsze psy na świecie :mad: Polka ciągała 3 razy cięższą Penny jak flaka po podłodze i pomiatała nią jak lew ;)

aaaaaaa tą szkołę, to trzabyło tak od razu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
On "strasznej mordy"nie robi:mad: :mad: jak już śliczną mordulinkę :cool3: :lol:

hahaha już widze Polcie ciągnącą Penny :laugh2_2:

A my tu gadu gadu, a zdjęcia gdzie?!:diabloti:

Posted

Mrówa, Mejk ma śliczną mordulinkę jak śpi :evil_lol::cool3: Potem ma straszną :diabloti:
Widziałam w galerii, co druga morda to straszniejsza:lol:
Dbsst, człowiek coś czasem palnie w przypływie dobroci i wyrzutów sumienia a potem płaci za to tygodniami.... I jeszcze takimi wielkimi, czerwonymi literami...:placz:
Nie ma zdjęć, nie ma komu robić.:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

basiulka22tychy napisał(a):
:lol: A moja Safi niemoze sie bawic taka pileczka :-( bo obgryza to cos zielone i wcina:evil_lol: :mad: i bawi sie inna :) ale to naprawde wyglada jak przymarzniete :-o

chachacha, Basiulka, twoja Safi wygląda, jakby jej ktoś już taką pilką przyłozył, nie dziwię się, że się na niej wyżywa :lol: ;)

Posted

:cool: Jee zdjęcia Mojej Pennuleczki Kochanej:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ahh już skreślam dni w kalendarzu i nie mogę się doczekac kiedy zobaczę piękną Penny :oops: :cool1: no i oczywiście im bliżej, tym więcej ćwiczymy z Mejkiem :mad: :evil_lol:

Niech Zuzia wraca do zdrowia! Buźki dla dziewczyn

Lece zobaczyć buciki krówki :lol:

Posted

chachacha, Basiulka, twoja Safi wygląda, jakby jej ktoś już taką pilką przyłozył, nie dziwię się, że się na niej wyżywa

nie wykluczone :evil_lol: dostala ja juz taka :) ale to dziwne bo inne buldozki tez tak maja :lol: