mrowka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Mrówka, mam na myśli tą szkołę, wiesz, no hm... samoobrony, nie ;):diabloti: Nie denerwuj się, przecież wszyscy widzą, że jak Mejk zrobi straszną mordę to strach oddychać :evil_lol: A dowód tego jest w twojej galerii, hihihi... Dbsst jakoś ci to wynagrodzę :cool3: Honey, nie znasz grzywaczy, to najdzielniejsze psy na świecie :mad: Polka ciągała 3 razy cięższą Penny jak flaka po podłodze i pomiatała nią jak lew ;) aaaaaaa tą szkołę, to trzabyło tak od razu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On "strasznej mordy"nie robi:mad: :mad: jak już śliczną mordulinkę :cool3: :lol: hahaha już widze Polcie ciągnącą Penny :laugh2_2: A my tu gadu gadu, a zdjęcia gdzie?!:diabloti: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Dbsst jakoś ci to wynagrodzę :cool3: hmmmmmmmm brzmi kuszaco doczekac sie nie moge :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Mrówa, Mejk ma śliczną mordulinkę jak śpi :evil_lol::cool3: Potem ma straszną :diabloti: Widziałam w galerii, co druga morda to straszniejsza:lol: Dbsst, człowiek coś czasem palnie w przypływie dobroci i wyrzutów sumienia a potem płaci za to tygodniami.... I jeszcze takimi wielkimi, czerwonymi literami...:placz: Nie ma zdjęć, nie ma komu robić.:diabloti: Quote
Marta Chmielewska Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Dobra, kłamałam, mam kilka najnowszych, dzisiejszych fotek ze spaceru :multi: Ewelina żałuj, że nie poszłaś :mad: Co prawda byłyśmy krótko, bo Penny zamarzła, ale zawsze coś :lol: *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** Quote
Patka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 mOJA ULUBIONA PENELOPA PIEKNA :loveu: oj piekna w bieli jej do pyszczka och zachwycająca a moze w Bydgoszczy na walentynki będziecie?? Quote
Marta Chmielewska Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 po drodze spotkałyśmy śmiesznego spaniela ze swoim małym panem *** a potem spotkałyśmy zaprzyjaźnionego goldenka z Madzią :-) *** *** *** *** *** to moje ulubione zdjęcie :loveu: *** a to Madzia Quote
Marta Chmielewska Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Dzięki Patko :p Trochę daleko jak na święto zakochanych ;-) ale będziemy za to w Toruniu na krajówce, na obiadku i piernikach u cioci Patki :cool3::p Quote
Patka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Zapraszamy zapraszamy dla Penny też sie obiad znajdzie i psie pierniczki :) Quote
Marta Chmielewska Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Oooo to będziemy całą bandą :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 eeee no Marta czemu po mnie nie dryndnelas:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Goldi juz takie duzy?????penula pozostanie wiecznie mloda bo ulegla hibernacjii:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Jak to nie, wysłałam ci priva wczoraj, a ty nawet nie odpisałaś :mad: Nie śmiej się z Penelopy, właśnie dziergam jej kubraczek i buciki :cool3: bo biedactwo zmarzło okrutnie :lol: Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 ale ja nic nie dostalam przysiegam!!!! Quote
Marta Chmielewska Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 A to cie rozgrzeszam, chociaż mam posta w wysłanych... tak to jest z dogo po rewolucji :mad: Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 to kiedy sie wybieramy na spacer :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Pewnie dopiero w następną niedzielę, Zuzia chora i jestem uziemiona na wszelkie wyjścia do lasu :shake: Quote
malawaszka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']to moje ulubione zdjęcie :loveu: *** HAHAHA PIŁKA MU PRZYMARZŁA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Aaa on ją tak nosi, za skórkę, za jeden włosek :lol: Quote
Patka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Marta Lilith zaprasza zobacz jej buciki z najnoweszej kolekcji ;) Teraz niestey przyszedł czas na kubraczek -25 u nas ... Quote
Basia&Safi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 :lol: A moja Safi niemoze sie bawic taka pileczka :-( bo obgryza to cos zielone i wcina:evil_lol: :mad: i bawi sie inna :) ale to naprawde wyglada jak przymarzniete :-o Quote
Marta Chmielewska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 A widziałam seksowne sportowe buciki Lili :loveu: Mi sie podobają, tylko Penny nie :evil_lol: Dziergam własnie kubraczek, bo coś nie mogę kupić na zatłuszczonego fafiora i jeszcze taki, żeby szyjkę osłaniał :p Quote
Marta Chmielewska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 basiulka22tychy napisał(a)::lol: A moja Safi niemoze sie bawic taka pileczka :-( bo obgryza to cos zielone i wcina:evil_lol: :mad: i bawi sie inna :) ale to naprawde wyglada jak przymarzniete :-o chachacha, Basiulka, twoja Safi wygląda, jakby jej ktoś już taką pilką przyłozył, nie dziwię się, że się na niej wyżywa :lol: ;) Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 :cool: Jee zdjęcia Mojej Pennuleczki Kochanej:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ahh już skreślam dni w kalendarzu i nie mogę się doczekac kiedy zobaczę piękną Penny :oops: :cool1: no i oczywiście im bliżej, tym więcej ćwiczymy z Mejkiem :mad: :evil_lol: Niech Zuzia wraca do zdrowia! Buźki dla dziewczyn Lece zobaczyć buciki krówki :lol: Quote
Basia&Safi Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 chachacha, Basiulka, twoja Safi wygląda, jakby jej ktoś już taką pilką przyłozył, nie dziwię się, że się na niej wyżywa nie wykluczone :evil_lol: dostala ja juz taka :) ale to dziwne bo inne buldozki tez tak maja :lol: Quote
Recommended Posts