Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z kierownikiem o Sarenku.Kastracja bedzie w tym tygodniu bo juz doktor wrocil.Po kastracji kierownik da go do blizszych boksow zeby zobaczyc jak sie zachowuje.Bo teraz to obrozy sobie nie da nawet zalozyc.Taki dzikusek z niego

Posted

[quote name='yoko100']Rozmawialam z kierownikiem o Sarenku.Kastracja bedzie w tym tygodniu bo juz doktor wrocil.Po kastracji kierownik da go do blizszych boksow zeby zobaczyc jak sie zachowuje.Bo teraz to obrozy sobie nie da nawet zalozyc.Taki dzikusek z niego[/quote]
czeka Was na pewno dużo pracy ale wierzymy że bedzie dobrze

Posted

[quote name='Ulka18']Kierownik ma umowe Domu Tymczasowego. Trzeba ja podpisac z Pania Asia. Po wydarzeniu z Ambem trzeba na zimne dmuchac :shake:[/quote]
Bardzo dobry pomysł, a w zasadzie konieczność.
[SIZE=1][COLOR=Gray]Sprawa Ambusia to dla mnie szok, wyobrażam sobie, że dla Was po tysiąckroć większy... [/COLOR][/SIZE]

Posted

To wydarzenie powinno nas wszystkich wiele nauczyc. Nie ma niczego na hurra, szybko, byle psa wyciagnac, bo iles tam siedzi. Trzeba wszystko dokladnie zaplanowac i ustalic co w razie czego np. gdy zabraknie pieniędzy, gdy pies zachoruje, gdy cos zbroi, ucieknie, itd. Mielismy takie rozne przypadki z DT, ze glowa mala, kazdy inny np. Imbir, Maja, Brawurka, Ambo, Lori.
Kierownik tak samo jak my wszystko przezywa, jest zdołowany ubieglym tygodniem. Stracil zaufanie do niektorych ludzi :shake:
Dziwi mnie obruszanie sie na watkach, gdy pytam np. o pieniadze na paliwo, czy inne w tym stylu. Ale dla mnie zasada 'jakos to bedzie' jest dziecinna.

Posted

ile my mamy teraz tych pieniedzy. Czy wszyscy wpłacili deklaracje za wrzesień.
Coroonaj zapłaciła za 3 m.
ja 40 zł i 60 bazarek
Yoko proszę podaj jeszcze raz proszę to uzupełnię w I poście