Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek nie ma watku sa tylko zdjecia tutaj
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1163/mielec-zbior-linkow-watkow-na-dogo-psow-ze-schroniska-w-mielcu-60666/?highlight=mielec[/URL]

Posted

bcz, dziękujemy przeogromnie i przeserdecznie. Czyli mamy 250 zł uzbierane. Trzeba poprosić kierownika o szczepienia i kastrację, pewnie po pierwszym października można byłoby go zabrać do hoteliku.

Posted

Ja proponuję, żeby Sarenka wykastrować o wiele taniej w schronisku, zaszczepić w schronisku i po kilku dniach rekonwalescencji zawieść do hoteliku. Oczywiście wcześniej ustalić to z hotelikiem. Ode mnie Pani Asia zawsze brała gotówkę, wydając pokwitowanie, tak że ja numeru konta nie znam. Może Yoko ustali zabieg ze schroniskiem i porozmawia z Panią Asią na temat wpłat.

Posted

[quote name='wtatara']super- tak się cieszę.
Daję listę zdeklarowanych do pierwszego postu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]

I ja sie zapisuje...dzieki wtatara..:loveu::loveu:..deklaruje[B] 50zl[/B] miesiecznie:multi::multi:czyli jest na hotelik.:evil_lol::evil_lol:u kogo tak tanio?:shake::shake:gdzie poslac kaske?:cool3::cool3:

Posted

Wow, to wygląda, ze Sarenek ma nadwyżkę - zawsze to dobry znak!!! Sylwia wpłacaj kasę za książki na kastrację Sarenka, może go ciachną w najbliższym czasie i potem zaszczepić i w drogę po nowe życie!!!

Posted

Sylwia ale Pani Asia będzie w piątek Emi przywozić to możecie na miejscu, pod schroniskiem ugadać się, myślę że 240 to spokojnie się zgodzi.
Sarenek ostatnio był i tak w schronisku inny, nie taki zamknięty, tylko że on siedzi z 3 innmmi psami i ten duży wilkowaty sieje terror w boksie, na każdego warczy i szczeka. Może teraz jak będzie sam to szybko wyjdzie na ludzi;)

Posted

Narazie mam te 30 zl z tych romansidel.Te z Papiezem ciezko sprzedac narazie jedna sie sprzedala ale kolega da mi calosc jak wszystkie opchnie, kogo nie spotkam ta ksiazki chce sprzedawac:oops:

Posted

Kasia ja rozmawialam z Pania Asia wczoraj bo jeszcze pytalam o tego psiaka co go znalazlam.Mam do niej jeszcze dzwonic dzis.Jak bedzie zapas to dobrze na weterynarza czy na cos.Jakas zabawke bedzie mozna mu kupic moze pomoze w resocjalizacji.

Posted

[quote name='coronaaj']I ja sie zapisuje...dzieki wtatara..:loveu::loveu:..deklaruje[B] 50zl[/B] miesiecznie:multi::multi:czyli jest na hotelik.:evil_lol::evil_lol:u kogo tak tanio?:shake::shake:gdzie poslac kaske?:cool3::cool3:[/
Alicja dzięki:multi::multi::multi:Alicja jesteś kochana
Kraków przesyła pozdrowienia.
Jak była cisza, to była. Teraz mamy na hotelik i inne potrzeby

Posted

[quote name='agusiazet']Wow, to wygląda, ze Sarenek ma nadwyżkę - zawsze to dobry znak!!! Sylwia wpłacaj kasę za książki na kastrację Sarenka, może go ciachną w najbliższym czasie i potem zaszczepić i w drogę po nowe życie!!![/quote]

Od przybytku glowa nie boli:evil_lol::evil_lol:niech Sarenek ma jak najwiecej:eviltong::eviltong:
poszlo dzisiaj [B]150zl [/B]za 3 m-ce (wrzesien, pazdziernik i listopad) :multi::multi:

:loveu:Kiedy Sarenek jedzie do DT?

Posted

[quote name='wtatara']co do zabawek to ja coś wyślę. mam zabawki którymi moje pieski się nie bawią-szkoda wyrzucać a Serenek - moze będzie.
proszę o adres[/quote]

:loveu:Wandzia kochana o wszystkim pomysli, :multi:super pomysl z zabaweczkami:multi::multi: