yoko100 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Agusiu narazie jest moj u mojego kolegi.To byla noc jak go zlapalismy to on go wziol do siebie narazie. Quote
yoko100 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Piesek nie ma watku sa tylko zdjecia tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1163/mielec-zbior-linkow-watkow-na-dogo-psow-ze-schroniska-w-mielcu-60666/?highlight=mielec[/URL] Quote
bcz Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witam, deklaruję 30zł miesięcznie na Sarenka do momentu wyadoptowania z hoteliku. Proszę o numer konta. Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 bcz, dziękujemy przeogromnie i przeserdecznie. Czyli mamy 250 zł uzbierane. Trzeba poprosić kierownika o szczepienia i kastrację, pewnie po pierwszym października można byłoby go zabrać do hoteliku. Quote
yoko100 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Numer konta podam na Pw.Ja bede w schronisku to porozmawiam z kierownikiem. Agusiu z moich obliczen wynika ze mamy 240 zl Quote
Ulka18 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Czyli Sarenek poszedlby do Pani Asi? Trzeba sie liczyc z tym, ze on moze troche siedziec w hoteliku, na pewno musi sie nauczyc wszystkiego od nowa. Quote
wtatara Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 super- tak się cieszę. Daję listę zdeklarowanych do pierwszego postu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
wtatara Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 lista zrobiona teraz czekamy na numer konta Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ja proponuję, żeby Sarenka wykastrować o wiele taniej w schronisku, zaszczepić w schronisku i po kilku dniach rekonwalescencji zawieść do hoteliku. Oczywiście wcześniej ustalić to z hotelikiem. Ode mnie Pani Asia zawsze brała gotówkę, wydając pokwitowanie, tak że ja numeru konta nie znam. Może Yoko ustali zabieg ze schroniskiem i porozmawia z Panią Asią na temat wpłat. Quote
yoko100 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dzis rozmawialam z P.aSIA. Porozmawiam z kierownikiem i z Pania Asia o wpalatach Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Yoko, dzięki i wybacz, że Cię tak wykorzystuję, ale jesteś na miejscu:) I co Sarenek zostanie przyjęty za te 240 zł, które uzbierano na wątku? Quote
yoko100 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Agusiu o cenie nie rozmawialam bo myslalam ze jak 8 zl doba tak jak pisalas to 240 wystarczy.:) Quote
coronaaj Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='wtatara']super- tak się cieszę. Daję listę zdeklarowanych do pierwszego postu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] I ja sie zapisuje...dzieki wtatara..:loveu::loveu:..deklaruje[B] 50zl[/B] miesiecznie:multi::multi:czyli jest na hotelik.:evil_lol::evil_lol:u kogo tak tanio?:shake::shake:gdzie poslac kaske?:cool3::cool3: Quote
yoko100 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Coornaajj :crazyeye: dziekujeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu: ja wysle konto na pw Sarenek pojdzie do hoteliku niedaleko Mielca gdzie bede go odwiedzac zeby sie odmienil troszke:) Quote
agusiazet Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Wow, to wygląda, ze Sarenek ma nadwyżkę - zawsze to dobry znak!!! Sylwia wpłacaj kasę za książki na kastrację Sarenka, może go ciachną w najbliższym czasie i potem zaszczepić i w drogę po nowe życie!!! Quote
kaskadaffik Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Sylwia ale Pani Asia będzie w piątek Emi przywozić to możecie na miejscu, pod schroniskiem ugadać się, myślę że 240 to spokojnie się zgodzi. Sarenek ostatnio był i tak w schronisku inny, nie taki zamknięty, tylko że on siedzi z 3 innmmi psami i ten duży wilkowaty sieje terror w boksie, na każdego warczy i szczeka. Może teraz jak będzie sam to szybko wyjdzie na ludzi;) Quote
yoko100 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Narazie mam te 30 zl z tych romansidel.Te z Papiezem ciezko sprzedac narazie jedna sie sprzedala ale kolega da mi calosc jak wszystkie opchnie, kogo nie spotkam ta ksiazki chce sprzedawac:oops: Quote
yoko100 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Kasia ja rozmawialam z Pania Asia wczoraj bo jeszcze pytalam o tego psiaka co go znalazlam.Mam do niej jeszcze dzwonic dzis.Jak bedzie zapas to dobrze na weterynarza czy na cos.Jakas zabawke bedzie mozna mu kupic moze pomoze w resocjalizacji. Quote
wtatara Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [quote name='coronaaj']I ja sie zapisuje...dzieki wtatara..:loveu::loveu:..deklaruje[B] 50zl[/B] miesiecznie:multi::multi:czyli jest na hotelik.:evil_lol::evil_lol:u kogo tak tanio?:shake::shake:gdzie poslac kaske?:cool3::cool3:[/ Alicja dzięki:multi::multi::multi:Alicja jesteś kochana Kraków przesyła pozdrowienia. Jak była cisza, to była. Teraz mamy na hotelik i inne potrzeby Quote
wtatara Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 co do zabawek to ja coś wyślę. mam zabawki którymi moje pieski się nie bawią-szkoda wyrzucać a Serenek - moze będzie. proszę o adres Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Świetne informacje :) Tak się cieszę, że Sarenuś dostanie szansę :multi: Quote
coronaaj Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='agusiazet']Wow, to wygląda, ze Sarenek ma nadwyżkę - zawsze to dobry znak!!! Sylwia wpłacaj kasę za książki na kastrację Sarenka, może go ciachną w najbliższym czasie i potem zaszczepić i w drogę po nowe życie!!![/quote] Od przybytku glowa nie boli:evil_lol::evil_lol:niech Sarenek ma jak najwiecej:eviltong::eviltong: poszlo dzisiaj [B]150zl [/B]za 3 m-ce (wrzesien, pazdziernik i listopad) :multi::multi: :loveu:Kiedy Sarenek jedzie do DT? Quote
coronaaj Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='wtatara']co do zabawek to ja coś wyślę. mam zabawki którymi moje pieski się nie bawią-szkoda wyrzucać a Serenek - moze będzie. proszę o adres[/quote] :loveu:Wandzia kochana o wszystkim pomysli, :multi:super pomysl z zabaweczkami:multi::multi: Quote
wtatara Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 podziękowania dla cioteczki Alicji. Paczka pójdzie dzisiaj lub jutro. ja przeziębiona ale poproszę męża Quote
Recommended Posts